نمایش نتایج 1 تا 8 از 8

نام تاپیک: طراحی منوی سایت بصورت پاپ آپ

  1. #1

    طراحی منوی سایت بصورت پاپ آپ

    سلام دوستان
    من چطور میتونم یه منو مثه سایت hakmehr.com طراحی کنم.میخام وقتی روی دسکتاپ هست منو باشه و زمانیکه روی موبایل وب سایت باز میشه مثه مدال باشه دقیقا شبیه به منوی این سایت

  2. #2

    نقل قول: طراحی منوی سایت بصورت پاپ آپ

    طراحی تون رو در یک پارشیال ویوایجاد کنید (Ui) بعد وقتی روی منو کلیک شد با ایجکس پارشیال ویو رو فراخوانی ودر داخل مودال بریزید

  3. #3

    نقل قول: طراحی منوی سایت بصورت پاپ آپ


  4. #4

    نقل قول: طراحی منوی سایت بصورت پاپ آپ

    جناب میلان 2004 ببخشید من اصلن متوجه راه حلتون نمیشم

    ببنید من اینجوری نوشتم.لینکها توی مدال قرار گرفتن و مشکلی نیس. مشکل من اینه که میخام وقتی پیج روی دسکتاپ یا موبایل باز میشه یه منوی ساده باشه نه اینکه کاربر روی دکمه ای کلیک کنه ویه مدال بالای صفحه باز شه.
    اما همین فرمت رو برای موبایل داشته باشه.

    کد HTML:
    <div class="navbar navbar-default ">
                        <div class="directionrtl">
                            <div class="container">
                                <div class="navbar-header">
                                    <button type="button" class="btn btn-info btn-lg" data-toggle="modal" data-target="#myModal">menu</button>
                                </div>                         
                                <div class="modal fade" id="myModal" role="dialog">
                                    <!-- Modal content-->
                                    <div class="modal-content">
                                        <div class="modal-body">
                                            <div class="navbar-collapse">
                                                <ul class="nav navbar-nav">
                                                    <li class="dropdown active">
                                                        @Html.ActionLink("خانه", "Index", "Home")
                                                    </li>                                            
                                                    <li>@Html.ActionLink("مطلب", "Product", "Home", new { GroupId = Convert.ToInt32(3) }, null)</li>                                              
                                                    <li>@Html.ActionLink("ارتباط با ما", "ContactUs", "Home")</li>
                                                </ul>
                                            </div>
                                        </div>
                                    </div>
                                </div>
                        </div>
                    </div>
                </div>

  5. #5

    نقل قول: طراحی منوی سایت بصورت پاپ آپ

    بنظرتون اگر دوتا div مختلف بنویسم و برای هر مدیایی div های متفاوت رو نشون بدم اصولی هست؟یعنی دوبار کدهای منو رو یکبار در div مربوط به collaps ویکبار در div مودال قرار بدم؟

    کلا چطور میتونم یه سایت داشته باشم که منوی ساده داشته باشه و وقتی به حالت موبایل میشه منو بصورت مدال باشه یا overlay

  6. #6

    نقل قول: طراحی منوی سایت بصورت پاپ آپ

    برای ساخت همچین چیزی شما باید از media query ها در css استفاده کنید و ویو مربوط به هر کدوم رو داخل یک پارشال قرار بدید .
    با css چک کنید اگر Device که وارد سایت شما شده ، از یک سایزی کوچکتر بود ، منوی شما Collapse بشه و پارشال مربوط به منوی Modal نمایش داده بشه : https://www.w3schools.com/css/tryit....ive_mediaquery
    نمونه ی Modal در کل صفحه : https://codepen.io/danbhala/pen/EKoNrO

  7. #7

    نقل قول: طراحی منوی سایت بصورت پاپ آپ

    خیلی خیلی ممنونم

    من از این روش استفاده کردم و درست داره کار میکنه.فقط زمانیکه صفحه رو کوچیک میکنم و مدال باز میشه اگر صفحه رو بزرگ کنم وبه اندازه دسکتاپ بشه fade از کار نمی افته و روی صفحه میمونه.

  8. #8

    نقل قول: طراحی منوی سایت بصورت پاپ آپ

    نقل قول نوشته شده توسط sara_t مشاهده تاپیک
    خیلی خیلی ممنونم

    من از این روش استفاده کردم و درست داره کار میکنه.فقط زمانیکه صفحه رو کوچیک میکنم و مدال باز میشه اگر صفحه رو بزرگ کنم وبه اندازه دسکتاپ بشه fade از کار نمی افته و روی صفحه میمونه.
    باjsکنترل کنیدکه ازیه سایزی بزرگتر fade شه

تاپیک های مشابه

  1. سوال: مشگل اساسی در طراحی منوی سایت
    نوشته شده توسط RezaNumber در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 3
    آخرین پست: یک شنبه 08 فروردین 1395, 10:35 صبح
  2. نماش پیغام بصورت پاپ آپ
    نوشته شده توسط hmdknight در بخش برنامه نویسی موبایل در Delphi
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 26 شهریور 1394, 22:56 عصر
  3. نمایش چندین عکس کنار سایت بصورت پاپ آپ
    نوشته شده توسط mylove_iman در بخش PHP
    پاسخ: 0
    آخرین پست: شنبه 20 دی 1393, 13:48 عصر
  4. سوال: طراحی منوی درختی بصورت داینامیک
    نوشته شده توسط rash44 در بخش PHP
    پاسخ: 9
    آخرین پست: یک شنبه 18 بهمن 1388, 09:52 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •