نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: خطایی که فقط توی ویندوز 7 میاد

  1. #1

    Unhappy خطایی که فقط توی ویندوز 7 میاد

    سلام دوستان من یه برنامه ای نوشتم با ویژوال بیسیک به صورت ساب مین هست. این برنامه رو توی ویندوز 10 اجرا میکنم و هیچ مشکلی ندارم ولی توی ویندوز 7 اجرا نمیشه (روی چندتا کامپیوتر با ویندوز 7 تست شده همگی یک خطا رو میدادن )
    Description:
    Stopped working

    Problem signature:
    Problem Event Name: CLR20r3
    Problem Signature 01: example.exe
    Problem Signature 02: 1.3.2.1
    Problem Signature 03: 58b6c8c7
    Problem Signature 04: mscorlib
    Problem Signature 05: 2.0.0.0
    Problem Signature 06: 53a12268
    Problem Signature 07: 1cb
    Problem Signature 08: 29
    Problem Signature 09: System.OutOfMemoryException
    OS Version: 6.1.7601.2.1.0.256.1
    Locale ID: 1033

    Read our privacy statement online:
    http://go.microsoft.com/fwlink/?link...8&clcid=0x0409

    If the online privacy statement is not available, please read our privacy statement offline:
    C:\Windows\system32\en-US\erofflps.txt

    دوستان مشکل از کجاست ؟
    آخرین ویرایش به وسیله vbhamed : یک شنبه 22 اسفند 1395 در 08:44 صبح

  2. #2

    نقل قول: ارروری که فقط توی ویندوز 7 میاد :|

    فکر کنم یکی از کامپونت ها بدرستی رجیستر نشده باشه mscorlib

    برنامه زمان نصب حتما بصورت Run As administrator اجرا و نصب کن.
    آخرین ویرایش به وسیله vbhamed : یک شنبه 22 اسفند 1395 در 08:44 صبح

  3. #3

    نقل قول: ارروری که فقط توی ویندوز 7 میاد :|

    نقل قول نوشته شده توسط isaac23 مشاهده تاپیک
    فکر کنم یکی از کامپونت ها بدرتسی ریجستر نشده باشه mscorlib

    برنامه زمان نصب حتما بصورت Run As administrator اجرا و نصب کن.
    دوست عزیز توی ویندوز 10 به درستی اجرا میشه
    Run As administrator هم امتحان کردم نمیشه

  4. #4

    نقل قول: خطایی که فقط توی ویندوز 7 میاد

    سلام

    بهرحال ظاهر قضیه اینه که مشکل از همون کامپوننته و دلیل اینکه تو ویندوز 10 اجرا میشه بخاطر ورژنهای مختلف اون کامپوننت میتونه باشه
    برای برنامتون ستاپ بسازید
    ضمنا بهتره ساخت ستاپ تو ویندوزهای وزژن پایینتر انجام بشه و ویژوال بیسیک هم توی همون ویندوزهای ورژن پایین تر نصب باشه و کار کنید
    اگر من و شما هر كدوم يك چيز ياد داشته باشيم و به هم ياد بديم، حالا هر كدوم دو تا چيز ياد داريم ! http://www.ArminaCo.com

  5. #5

    نقل قول: خطایی که فقط توی ویندوز 7 میاد

    دوست عزیز لطفا نمونه ای از برنامه ات بگذار

    بعد اینکه از چه سایز از ایکون استفاده میکنی در برنامه ؟

    و یک چیز دیگه اخرین نسخه او سی ایکس ها رو نصب کن
    آخرین ویرایش به وسیله vbhamed : دوشنبه 07 فروردین 1396 در 09:41 صبح

تاپیک های مشابه

  1. یک مشکل که فقط توی IE درست کار میکنه !!!!!!!!!!!!!!
    نوشته شده توسط MSN_Issue در بخش JavaScript و Framework های مبتنی بر آن
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 16 بهمن 1389, 17:43 عصر
  2. پاسخ: 3
    آخرین پست: دوشنبه 29 اسفند 1384, 19:48 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •