نمایش نتایج 1 تا 13 از 13

نام تاپیک: استفاده از label.text به عنوان نام تصویر

  1. #1

    استفاده از label.text به عنوان نام تصویر

    سلام
    من یه برنامه ای دارم که توو فرمش یک لیبل با تکست " image.jpg " قرار داره . ( label1.text = image.jpg )
    از طرف دیگه داخل پوشه debug یه پوشه دارم با عنوان scan که داخل اون تصویری قرار داره با نام image.jpg .
    من میخوام با کلیک روی label1 تصویر image.jpg نمایش داده بشه . اما در کدنویسی میخام که برنامه نام تصویری که میخواد نمایش بده رو از نام لیبل ( که همون image.jpg) هست بگیره و تصویر با همین نام رو نمایش بده .
    یعنی میخام به جای استفاده از نام خود تصویر ، از label.text که برابر همون image.jpg هست استفاده کنم . لطفا راهنمایی کنید . ممنون

  2. #2

    نقل قول: استفاده از label.text به عنوان نام تصویر

    سلام کجا میخوای نمایش بده؟ رو چه شیئی؟

  3. #3

    نقل قول: استفاده از label.text به عنوان نام تصویر

    فرض کنید که میخواد تصویر رو در یک picturebox1 نشون بده . یا اینکه به صورت عادی ( با استفاده از Windows Photo Viewer) تصویر رو نشون بده .

  4. #4

    نقل قول: استفاده از label.text به عنوان نام تصویر

    picturebox1.images=image.jpg.name
    اگه اشتباه نکنم با این کد مشکلت حل میشه

  5. #5

    نقل قول: استفاده از label.text به عنوان نام تصویر

    نه این راهش نیس الان بهت میگم

  6. #6

    نقل قول: استفاده از label.text به عنوان نام تصویر

    اسم لیبل image بذار بعد
    pictureBox1.Image = new Bitmap("D:\\"+image.Name+".jpg");
    و به جای d: ادرس کامل محلی که عکس ذخیره هستش

  7. #7

    نقل قول: استفاده از label.text به عنوان نام تصویر

    توو این کد ی که شما نوشتین ، برنامه اسم رو از label1.textنمیگیره که . در واقع به هنگام اجرا نام عکس رو ( image ) از آدرس d: میگیره .
    این کد در صورتی درست هست که بشه به جای image.Name بتونیم بزنیم label1.text.Name که به احتمال قوی این کد درست نخواهد بود

  8. #8

    نقل قول: استفاده از label.text به عنوان نام تصویر

    کسی راه حلی نداره ؟

  9. #9

    نقل قول: استفاده از label.text به عنوان نام تصویر

    نقل قول نوشته شده توسط elvishman مشاهده تاپیک
    توو این کد ی که شما نوشتین ، برنامه اسم رو از label1.textنمیگیره که . در واقع به هنگام اجرا نام عکس رو ( image ) از آدرس d: میگیره .
    این کد در صورتی درست هست که بشه به جای image.Name بتونیم بزنیم label1.text.Name که به احتمال قوی این کد درست نخواهد بود
    مگه شما نمیخوای نام عکس از اسم لیبل بخونه؟ من اینجوری متوجه شدم که اسم لیبل شما image هستش پس image.name میشه اسم فایل و پسوند باید بهش اضافه کنی

  10. #10

    نقل قول: استفاده از label.text به عنوان نام تصویر

    نقل قول نوشته شده توسط mehdi0020 مشاهده تاپیک
    مگه شما نمیخوای نام عکس از اسم لیبل بخونه؟ من اینجوری متوجه شدم که اسم لیبل شما image هستش پس image.name میشه اسم فایل و پسوند باید بهش اضافه کنی
    ببینید من برنامه ای دارم که دارای یک دیتابیس sqlite هست . من به برنامم داده هایی رو میدم و داده هایی رو میگیرم . یک قسمت از دیتابیس من اینطور هست که تصویری رو میگیره و نام تصویر رو در یک فیلد ذخیره میکنه و خود تصویر رو در پوشه داخل پوشه debug ..
    حالا من میخوام از طریق اون اسم عکس که داخل دیتابیس ذخیره میشه ، عکس رو از فولدرش فرواخوانی کنم . من اومدم برای این کار در قسمت خاصیت کلیک گرید ویو خودم کدی تعریف کردم که وقتی روی یک سطر کلیک میکنم ، نام عکس مربوط به اون سطر رو میده به تکست یک لیبل . یعنی نام لیبل برابر میشه با نام عکس . و از این طریق میخوام با کلیک روی اون لیبل عکس رو نمایش بدم ..
    حالا برای این مشکل هر راهکاری که باشه ازش استفاده خواهم کرد .

  11. #11

    نقل قول: استفاده از label.text به عنوان نام تصویر

    نقل قول نوشته شده توسط elvishman مشاهده تاپیک
    توو این کد ی که شما نوشتین ، برنامه اسم رو از label1.textنمیگیره که . در واقع به هنگام اجرا نام عکس رو ( image ) از آدرس d: میگیره .
    این کد در صورتی درست هست که بشه به جای image.Name بتونیم بزنیم label1.text.Name که به احتمال قوی این کد درست نخواهد بود
    اگه هم از label1.text میخواهید نام فایل بخونه به جای image.name بنویس label1.text
    pictureBox1.Image = new Bitmap("D:\\"+label1.text+".jpg");

  12. #12

    نقل قول: استفاده از label.text به عنوان نام تصویر

    نقل قول نوشته شده توسط elvishman مشاهده تاپیک
    ببینید من برنامه ای دارم که دارای یک دیتابیس sqlite هست . من به برنامم داده هایی رو میدم و داده هایی رو میگیرم . یک قسمت از دیتابیس من اینطور هست که تصویری رو میگیره و نام تصویر رو در یک فیلد ذخیره میکنه و خود تصویر رو در پوشه داخل پوشه debug ..
    حالا من میخوام از طریق اون اسم عکس که داخل دیتابیس ذخیره میشه ، عکس رو از فولدرش فرواخوانی کنم . من اومدم برای این کار در قسمت خاصیت کلیک گرید ویو خودم کدی تعریف کردم که وقتی روی یک سطر کلیک میکنم ، نام عکس مربوط به اون سطر رو میده به تکست یک لیبل . یعنی نام لیبل برابر میشه با نام عکس . و از این طریق میخوام با کلیک روی اون لیبل عکس رو نمایش بدم ..
    حالا برای این مشکل هر راهکاری که باشه ازش استفاده خواهم کرد .
    اون نام لیبل تغییر نمیکنه اگه شما label1.text تغییر میدی میشه کپشن یا تکست لیبل و نام لیبل میشه name
    جواب همون دستور دومی بود که برات نوشتم
    فقط به جای D: باید محل ذخیره فایل بنویسی

  13. #13

    نقل قول: استفاده از label.text به عنوان نام تصویر

    اوکی .. ممنون دوست عزیز .. آره منظورم تکست لیبل هست و نه نام اون ..

تاپیک های مشابه

  1. گفتگو: نظر خواهی در مورد استفاده از typed-dataset به عنوان لایه DAL
    نوشته شده توسط iman_ad در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 3
    آخرین پست: شنبه 30 آذر 1387, 17:54 عصر
  2. استفاده از IP Adress به جای نام سرور در connectionstring
    نوشته شده توسط bahareee در بخش SQL Server
    پاسخ: 8
    آخرین پست: یک شنبه 05 اسفند 1386, 20:26 عصر
  3. استفاده از یک Function به عنوان یک Method در کلاس
    نوشته شده توسط Helen_Farhani در بخش PHP
    پاسخ: 4
    آخرین پست: دوشنبه 18 تیر 1386, 13:28 عصر
  4. استفاده از Animated Gif به عنوان Background
    نوشته شده توسط hamed jalili در بخش C#‎‎
    پاسخ: 2
    آخرین پست: جمعه 18 فروردین 1385, 10:22 صبح
  5. استفاده از یک dataset به عنوان تغذیه کننده فایل crystal Repo
    نوشته شده توسط mehdi3683 در بخش گزارش سازی با Crystal Report
    پاسخ: 2
    آخرین پست: سه شنبه 21 مهر 1383, 18:23 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •