نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: انجام چند کار توسط یک button

  1. #1

    انجام چند کار توسط یک button

    سلام
    من یک باتن دارم میخوام وقتی بار اول کلیک شد یک کاری انجام بشه بار دوم کار متفاوت و بار بعد یک کار دیگه
    چکار باید بکنم؟
    یعنی می خوام تا سه بار کلید رو فشار بدم و هر بار کار جدیدی انجام بشه و بار چهارم بی تاثیر
    ممنون میشم کمکم کنید

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار حسین.کاظمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1392
    محل زندگی
    Microsoft Visual Studio
    پست
    652

    نقل قول: مشکل با باتن

    باسلام
    برای اینکار شما میتونید یک متغییر از جنس عدد تعریف کنید و برای رویداد کلیک یک واحد به این متغییر اضافه کنید و با سوییچ ساده کدهاتو بنویسی





    int i=0;
    button click()
    {
    i++;
    switch(i)
    {
    case 1:
    .
    .
    ..
    break;
    case 2:
    .
    .
    .
    .
    break;
    ...
    }
    }



    ببخشید دسترسی به ویژوال نداشتم

    موفق باشید

  3. #3

    نقل قول: مشکل با باتن

    سلام
    یه دنیا ممنون از وقتی گذاشتید و راهنمایی کردید
    فقط
    من متوجه نشدم
    چطور استفاده کنم
    میخوام یکبار کلید رو زد یک کار انجام بشه بار بعد که کلید فشارداده شد یک کار دیگه و بار بعد یک عمل دیگه
    خوب چطور توی switch case بنویسم هر بار کلیک رو؟؟
    یعنی بگم if کلید فشار داده شد و I=1 بود کار اول و بعد چطور ادامه بدم؟
    ممنون میشم لطف کنید و راهنمایی کنید

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار group45
    تاریخ عضویت
    مرداد 1388
    محل زندگی
    کرمان
    سن
    36
    پست
    549

    نقل قول: مشکل با باتن

    شما یه متغیر پابلیک تعریف کن
    تو رویداد کلیک باتن از سوییچ یا if برای مقایسه استفاده کنید.
    حالا مثلا اگه متغیر 1 بود کارهای مربوط به یک بار کلیک کردن رو انجام بده و در پایان شرط یکی حتما به متغیر اضافه بشه و الی آخر...

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار حسین.کاظمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1392
    محل زندگی
    Microsoft Visual Studio
    پست
    652

    نقل قول: مشکل با باتن

    اینم نمونه برای درک بهتر شما دوست عزیز

  6. #6

    نقل قول: انجام چند کار توسط یک button

    سلام
    خیلی خیلی ممنونم
    چک میکنم

تاپیک های مشابه

  1. انجام دو کار توسط یک باتن
    نوشته شده توسط morahimi در بخش Android Studio
    پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 06 بهمن 1393, 09:56 صبح
  2. انجام چند عملیات در یک صفحه کار درستیه؟
    نوشته شده توسط ahmad156 در بخش PHP
    پاسخ: 6
    آخرین پست: سه شنبه 30 مهر 1392, 23:58 عصر
  3. لود کردن اطلاعات از چند تیبل توسط یک تیبل
    نوشته شده توسط dr.pantagon در بخش C#‎‎
    پاسخ: 2
    آخرین پست: سه شنبه 20 بهمن 1388, 20:29 عصر
  4. بدست آوردن مجموع تعداد رکوردهای چند جدول توسط یک دستور SQL
    نوشته شده توسط Morteza_s در بخش دسترسی به داده ها (ADO.Net و LINQ و ...)
    پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 27 آذر 1387, 07:34 صبح
  5. چند کار در یک sp
    نوشته شده توسط mahak_f در بخش SQL Server
    پاسخ: 3
    آخرین پست: چهارشنبه 02 اسفند 1385, 11:29 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •