نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: سوال : چطور می تونم توی یک Jlabel جدول ضرب رو نمایش بدم‌!

  1. #1

    Question سوال : چطور می تونم توی یک Jlabel جدول ضرب رو نمایش بدم‌!

    سلام چطور می تونم توی یک Jlabel جدول ضرب رو نمایش بدم‌! هر کاری کردم نتونستم یک استرینگ بسازم که بتونه یک جدول ضرب رو تو خودش ذخیره کنه خروجی Jlabel فقط عدد ۱۰۰ نمایش داده. لطفا تو کامل کردن این ریزه کد که ذهنم مشغول کرده کمکم کنید. و مشکل کار رو برام توضیح بدید.
    با سپاس فراوان





    private void jLabel1MouseClicked(java.awt.event.MouseEvent evt) {
    tMultiply();
    }


    private void tMultiply(){

    String save = null;
    for(int i = 0; i <= 10; i++){
    for(int j = 0; j <= 10; j++){
    save = "\n" + i*j;
    }
    save = save + "\n";
    }
    jLabel1.setText(save);
    }



    آخرین ویرایش به وسیله silverado1371 : پنج شنبه 19 اسفند 1395 در 21:55 عصر

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار vahid-p
    تاریخ عضویت
    آذر 1391
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,140

    نقل قول: سوال : چطور می تونم توی یک Jlabel جدول ضرب رو نمایش بدم‌!

    چند خط رو نمیتونید در JLabel قرار بدید. اما Swing از برخی تگ های HTML پشتیبانی میکنه، در نتیجه میتونی جدول رو HTML بسازی.
    خط زیر هم مسلمه که هر بار مقدار جدید رو جایگزین مقدار قبلی میکنه که اشتباه هست.
    save = "\n" + i*j;


    همچنین بهتره از StringBuilder استفاده کنی ولی چون تازه برنامه نویسی رو شروع کردی، نمیخواد درگیرش بشی.

    کد شما این میشه:

    String save = "<html><table>";
    for (int i = 0; i <= 10; i++) {
    save+="<tr>";
    for (int j = 0; j <= 10; j++) {
    save += "<th>"+ i * j + "</th>";
    }
    save += "</tr>";
    }
    save += "</table></html>";
    jLabel1.setText(save);
    آخرین ویرایش به وسیله vahid-p : جمعه 20 اسفند 1395 در 00:49 صبح

  3. #3

    نقل قول: سوال : چطور می تونم توی یک Jlabel جدول ضرب رو نمایش بدم‌!

    نقل قول نوشته شده توسط vahid-p مشاهده تاپیک
    چند خط رو نمیتونید در JLabel قرار بدید. اما Swing از برخی تگ های HTML پشتیبانی میکنه، در نتیجه میتونی جدول رو HTML بسازی.
    خط زیر هم مسلمه که هر بار مقدار جدید رو جایگزین مقدار قبلی میکنه که اشتباه هست.
    save = "\n" + i*j;


    همچنین بهتره از StringBuilder استفاده کنی ولی چون تازه برنامه نویسی رو شروع کردی، نمیخواد درگیرش بشی.

    کد شما این میشه:

    String save = "<html><table>";
    for (int i = 0; i <= 10; i++) {
    save+="<tr>";
    for (int j = 0; j <= 10; j++) {
    save += "<th>"+ i * j + "</th>";
    }
    save += "</tr>";
    }
    save += "</table></html>";
    jLabel1.setText(save);
    ممنون! واقعا خوشحال شدم که سوالم رو اینجا پرسیدم !! واقعا فروم عالی هستش اینجا.

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 8
    آخرین پست: شنبه 13 اسفند 1390, 16:05 عصر
  2. پاسخ: 2
    آخرین پست: سه شنبه 18 بهمن 1390, 15:20 عصر
  3. چطور می تونم توی سایت آب و هوا رو هم نشون بدم
    نوشته شده توسط com_engineer_ab در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 25 خرداد 1388, 23:52 عصر
  4. پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 30 بهمن 1386, 16:40 عصر
  5. چطور می تونم برای یک chart بر نامه بنویسم ؟
    نوشته شده توسط babak1 در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 11
    آخرین پست: سه شنبه 09 دی 1382, 10:52 صبح

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •