نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: چند سوال درمورد برنامه‌نویس C++‎ برای دسکتاپ

  1. #1

    چند سوال درمورد برنامه‌نویس C++‎‎ برای دسکتاپ

    سلام یه برنامه برای دسکتاپ می خوام بسازم با سی++

    برای انتخاب برنامه نویس چه نکته ای باید لحاظ کنم؟
    برنامم یه PC suite واسه موبایلها هست.


    چه فریمورک هایی، چه ide و... (از نظر سرعت و گرافیک و وجود برنامه نویس کافی)
    چه استانداردهایی باید رعایت بشه، بعدا پروژه رو بدم شخص دیگه، مشکلی نباشه؟
    با ویژوال استودیو مشکلی نداره؟ چون برنامم رو در اینده میخوام برای مک هم باشه!
    آخرین ویرایش به وسیله HamidZaeri : جمعه 20 اسفند 1395 در 13:08 عصر

  2. #2

    نقل قول: چند سوال درمورد برنامه‌نویس C++‎ برای دسکتاپ

    با سلام
    من فقط برای انتخاب ide مورد نظر با شما صحبت میکنم
    برنامه انتخاب کن که وقتی خروجی ازش میگیری بشه برای هر دسکتاپی آن را اجرا نمود
    چون خودم ابونتو کار هستم دارم این رو میگم
    با نت بیز بنویسی بهتره البته نه در ویندوز فقط و فقط اوبونتو
    کلا سمت ویژوال استودیو نرید که خود برنامه پر از مشکل هستش
    کندی بیش از حد و کلوز بودن برنامه
    اگه میخوای برای مک بنویسی بهتر هستش
    از همون اول برنامه رو روی مک بنویسی نه در ویندوز و نه در شبیه ساز و فقط خود اپل
    برای گرافیک هم میتوانی از qt کمک بگیرید
    برای مک هم xcode هست میتوانید از این ide استفاده کنید
    من که این جوریم
    اگه برنامه ایی که مینویسی چه ماشین حساب و چه برنامه حساب داری من نتونم روی اونتو اجرا کنم مثل exe بی برو برگرد پولم رو پس میگیرم
    پس بهتره که برنامه ایی رو انتخاب کنید که تحت یه سیستم عامل نباشه بلکه تحت دسکتاب باشه تا بتوانید رو هر سیسم عاملی اجرا کنید

  3. #3

    نقل قول: چند سوال درمورد برنامه‌نویس C++‎‎ برای دسکتاپ

    چه فریمورک هایی، چه ide و... (از نظر سرعت و گرافیک و وجود برنامه نویس کافی)
    Qt , Qt Cerator IDE

    با ویژوال استودیو مشکلی نداره؟ چون برنامم رو در اینده میخوام برای مک هم باشه!
    اگه طبق استاندارد ++C برنامه نوشته بشه خیلی‌ فرقی‌ نداره تو چه IDE انجام بشه حتی تو نوت پد هم متینید یه برنامه ساده بنویسید اما اگه قراره برنامتون روی مک، ویندوز، لینوکس خروجی‌ داشته باشه پس بهتره یه IDE و فریمورک کراس پلتفرم انتخاب کنید
    در مجموع زبان ++C و فریمورک Qt تمام نیاز شما رو برطرف می‌کنه و نیاز به استفاده از زبان برنامه نویسی دیگه نیست البته با توجه به ماهیت پروژه ممکن نیاز باشه بعضی‌ از قسمت‌های‌ پروژه مختص یه سیستم عامل نوشته بشه

  4. #4

    نقل قول: چند سوال درمورد برنامه‌نویس C++‎‎ برای دسکتاپ

    نقل قول نوشته شده توسط negative60 مشاهده تاپیک
    Qt , Qt Cerator IDE


    اگه طبق استاندارد ++C برنامه نوشته بشه خیلی‌ فرقی‌ نداره تو چه IDE انجام بشه حتی تو نوت پد هم متینید یه برنامه ساده بنویسید اما اگه قراره برنامتون روی مک، ویندوز، لینوکس خروجی‌ داشته باشه پس بهتره یه IDE و فریمورک کراس پلتفرم انتخاب کنید
    در مجموع زبان ++C و فریمورک Qt تمام نیاز شما رو برطرف می‌کنه و نیاز به استفاده از زبان برنامه نویسی دیگه نیست البته با توجه به ماهیت پروژه ممکن نیاز باشه بعضی‌ از قسمت‌های‌ پروژه مختص یه سیستم عامل نوشته بشه
    اگه.پروژه.با.ویژوال.استودیو .باشه.میشه.بعدا.تغییر.داد.و. ا.محیط.دیگه.ادامه.داد.یا.خر جی.ازش.گرفت؟
    ببخشید.با.نقطه.نوشتم

  5. #5

    نقل قول: چند سوال درمورد برنامه‌نویس C++‎‎ برای دسکتاپ

    بله می‌شه, ولی‌ Qt Creator IDE خیلی‌ سریعتر و سبکتر هست و به نظر شخصی‌ من کد نویسی توش شیرین‌تر هست و امکانات خوبی‌ داره

  6. #6

    نقل قول: چند سوال درمورد برنامه‌نویس C++‎ برای دسکتاپ

    نقل قول نوشته شده توسط capitan_nemesis مشاهده تاپیک
    با سلام
    من فقط برای انتخاب ide مورد نظر با شما صحبت میکنم
    برنامه انتخاب کن که وقتی خروجی ازش میگیری بشه برای هر دسکتاپی آن را اجرا نمود
    چون خودم ابونتو کار هستم دارم این رو میگم
    با نت بیز بنویسی بهتره البته نه در ویندوز فقط و فقط اوبونتو
    کلا سمت ویژوال استودیو نرید که خود برنامه پر از مشکل هستش
    کندی بیش از حد و کلوز بودن برنامه
    اگه میخوای برای مک بنویسی بهتر هستش
    از همون اول برنامه رو روی مک بنویسی نه در ویندوز و نه در شبیه ساز و فقط خود اپل
    برای گرافیک هم میتوانی از qt کمک بگیرید
    برای مک هم xcode هست میتوانید از این ide استفاده کنید
    من که این جوریم
    اگه برنامه ایی که مینویسی چه ماشین حساب و چه برنامه حساب داری من نتونم روی اونتو اجرا کنم مثل exe بی برو برگرد پولم رو پس میگیرم
    پس بهتره که برنامه ایی رو انتخاب کنید که تحت یه سیستم عامل نباشه بلکه تحت دسکتاب باشه تا بتوانید رو هر سیسم عاملی اجرا کنید
    نرم افزار برای اینکه بتواند روی پلتفرم های گوناگون اجرا شود باید به شکل Cross-Platform کدنویسی شود. ربطی به IDE یا محیط برنامه نویسی ندارد.
    هر فریمورکی که استفاده کردید، باید به این نکته توجه داشته باشید که برنامه خروجی آن کراس یا نیتیو یک پلتفرم هست.

تاپیک های مشابه

  1. چند سوال درمورد كار با mschart
    نوشته شده توسط ASedJavad در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 7
    آخرین پست: دوشنبه 13 دی 1395, 15:05 عصر
  2. حرفه ای: چند سوال درمورد ارتباط VB.net با اینترنت!
    نوشته شده توسط AlgorithmX در بخش VB.NET
    پاسخ: 0
    آخرین پست: چهارشنبه 06 بهمن 1389, 16:45 عصر
  3. چند سوال درمورد VSFlexGrid
    نوشته شده توسط polisoftco در بخش کامپوننت ها و ابزارهای کاربردی در VB6
    پاسخ: 3
    آخرین پست: دوشنبه 17 فروردین 1388, 10:21 صبح
  4. چند سوال درمورد برنامه نویسی شبکه های داخلی
    نوشته شده توسط adabyron در بخش WCF , Web Services , .Net Remoting
    پاسخ: 5
    آخرین پست: چهارشنبه 12 دی 1386, 13:08 عصر
  5. یه سوال درمورد تعریف class برای کاربران-freebsd
    نوشته شده توسط memir در بخش توسعه‌ی لینوکس و نرم افزارهای آزاد
    پاسخ: 0
    آخرین پست: یک شنبه 08 شهریور 1383, 22:46 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •