نمایش نتایج 1 تا 8 از 8

نام تاپیک: Login مجدد نرم افزار در صورت کار نکردن با آن- Idleness

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1390
    محل زندگی
    c:\windows
    پست
    340

    Login مجدد نرم افزار در صورت کار نکردن با آن- Idleness

    یه نرم افزار شامل MDI Form و ماژول های مختلف و فرم های مختلف داریم.
    میخوایم مثلا اگه تا 10 دقیقه از نرم افزار استفاده نشد نرم افزار اتوماتیک بسته بشه.

    از دوستان کسی میتونه راهنمایی کنه؟

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار group45
    تاریخ عضویت
    مرداد 1388
    محل زندگی
    کرمان
    سن
    36
    پست
    549

    نقل قول: بسته شدن نرم افزار در صورت کارنکردن با آن

    با سلام
    از تایمر استفاده کنید و زمانی که تایمر از ده دقیقه بیشتر شد application.close() رو اجرا کنید.

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1390
    محل زندگی
    کرمانشاه
    پست
    1,487

    نقل قول: بسته شدن نرم افزار در صورت کارنکردن با آن

    نقل قول نوشته شده توسط group45 مشاهده تاپیک
    با سلام
    از تایمر استفاده کنید و زمانی که تایمر از ده دقیقه بیشتر شد application.close() رو اجرا کنید.
    اینطوری که هر 10 دقیقه یکبار برنامه بسته میشه ،، چه طور تشخیص بدیم که با برنامه داره کار میشه یا نه

    مثل ماوس داره می چرخه یا نه !!

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار group45
    تاریخ عضویت
    مرداد 1388
    محل زندگی
    کرمان
    سن
    36
    پست
    549

    نقل قول: بسته شدن نرم افزار در صورت کارنکردن با آن

    این بستگی به کنترل هایی داره که شما دارید تو برنامتهون استفاده میکنید
    از ایونت mouse click / focuse و چیزهای دیگه

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار golbafan
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1388
    محل زندگی
    در قلب دوستان
    پست
    2,018

    نقل قول: بسته شدن نرم افزار در صورت کارنکردن با آن

    1- یک تایمر 10 دقیقه ایجاد کن برای بستن برنامه و فعالش کن
    2- از ایوینت های مختلف استفاده کن (MouseMove یا KeyPress) و هر زمان ایونت اتفاق افتاد تایمر رو ریست کن
    3- اگر ایوینت ها رخ ندهد تایمر عمل خواهد کرد

    public static void Reset(this Timer timer)
    {
    timer.Stop();
    timer.Start();
    }

  6. #6

    نقل قول: بسته شدن نرم افزار در صورت کارنکردن با آن

    آخرین ویرایش به وسیله Mahmoud.Afrad : یک شنبه 18 آذر 1397 در 20:10 عصر

  7. #7
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1390
    محل زندگی
    کرمانشاه
    پست
    1,487

    نقل قول: بسته شدن نرم افزار در صورت کارنکردن با آن

    نقل قول نوشته شده توسط golbafan مشاهده تاپیک
    1- یک تایمر 10 دقیقه ایجاد کن برای بستن برنامه و فعالش کن
    2- از ایوینت های مختلف استفاده کن (MouseMove یا KeyPress) و هر زمان ایونت اتفاق افتاد تایمر رو ریست کن
    3- اگر ایوینت ها رخ ندهد تایمر عمل خواهد کرد

    public static void Reset(this Timer timer)
    {
    timer.Stop();
    timer.Start();
    }
    خوب این کار رو باید برای همه فرم های نرم افزار انجام داد ؟ مثلا من نرم افزاری دارم که 20 تا فرم داره و کاربر هر سری با یکی از این فرم ها کار میکنه ،، باید توی همه فرم ها این مورد رو لحاظ کنم ؟

  8. #8

    نقل قول: بسته شدن نرم افزار در صورت کارنکردن با آن

    میتونید از ایونت idle به همراه یک تایمر استفاده کنید به این صورت که وقتی این ایونت اتفاق افتاد تایمر ریست و on بشه و interval تایمر رو مدت زمان تاخیر برای بسته شدن (در اینجا 10 دقیقه ) بزارین

تاپیک های مشابه

  1. سوال: كد login به صورت محدود كردن افراد براي ديدن اطلاعات خود
    نوشته شده توسط davidrobert در بخش PHP
    پاسخ: 8
    آخرین پست: پنج شنبه 23 مرداد 1393, 20:47 عصر
  2. پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 23 اردیبهشت 1391, 21:01 عصر
  3. نمایش فرم login به صورتی که فرم اصلی غیر فعال باشد
    نوشته شده توسط azizi-ra در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 20 آذر 1385, 08:26 صبح
  4. طریقه عضویت کاربر در چند domain ?و Login به صورت انتخابی؟
    نوشته شده توسط mhaeri در بخش شبکه و Networking‌
    پاسخ: 6
    آخرین پست: دوشنبه 03 اسفند 1383, 22:43 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •