نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: تعریف اعداد بزرگ و نمایش انها در دلفی

  1. #1

    تعریف اعداد بزرگ و نمایش انها در دلفی

    با سلام و خسته نباشید.من میخوام وقتی درون edtBox عددی بزرگ وارد میکنم اون عدد رو در grid به من نشون بده مثلا اگر عدد 1 با 20 تا صفر رو زدم نشون بده 1E20
    نمیدونم مقادیرم رو از چه نوعی تعریف کنم لطفا راهنمایی کنید با تشکر

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار persia_hrn
    تاریخ عضویت
    آذر 1390
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    145

    نقل قول: تعریف اعداد بزرگ و نمایش انها در دلفی

    سلام
    برای نمایش اعداد این دستور :
    var CalcValue: Extended; 

    CalcValue:=1000000000000000000;

    Label1.Caption:=Format('%0.3f', [CalcValue])


    بهترین چیزی که من برای محاسبات اعداد بزرگ سراغ دارم و باهاشم خوب میشه کار کرد اینه :
    http://www.delphiforfun.org/Programs...y/bigfloat.htm




  3. #3

    نقل قول: تعریف اعداد بزرگ و نمایش انها در دلفی

    نقل قول نوشته شده توسط persia_hrn مشاهده تاپیک
    سلام
    برای نمایش اعداد این دستور :
    var CalcValue: Extended; 

    CalcValue:=1000000000000000000;

    Label1.Caption:=Format('%0.3f', [CalcValue])


    بهترین چیزی که من برای محاسبات اعداد بزرگ سراغ دارم و باهاشم خوب میشه کار کرد اینه :
    http://www.delphiforfun.org/Programs...y/bigfloat.htm




    ممنونم از ینکه جواب دادی ولی میشه یه توضیحی درموردش بدی من نتونستم تو برنامم پیادش کنم

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار persia_hrn
    تاریخ عضویت
    آذر 1390
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    145

    نقل قول: تعریف اعداد بزرگ و نمایش انها در دلفی

    شما تونستین این 2 تا فایل رو دانلود کنید ؟
    ubigFloatV3.dcu
    UBigIntsV3.dcu

    اگر موفق به دانلودش شدین هر دوتا فایل رو کپی کنید توی پوشه Lib نرم افزار دلفی
    بعد از این کار شما میتونید به شکل زیر ازش استفاده کنی :
    Uses UBigFloatV3;

    و بعد به صورت زیر ازش استفاده می کنید :

    1 - جهت نمایش اعداد :
    procedure TForm1.Button1Click(Sender: TObject);
    var
    A1: TBigFloat;
    begin
    A1:=TBigFloat.Create;
    A1.SetSigDigits(100); {تعداد ارقام}
    A1.Assign('999999999999999999999999999999');
    Label1.Caption:=A1.ConvertToString(normal);
    A1.Free;
    end;


    2 - جهت محاسبه :
    procedure TForm1.Button1Click(Sender: TObject);
    var
    A1, B1, P: TBigFloat;
    begin
    A1:=TBigFloat.Create;
    A1.SetSigDigits(100);
    A1.Assign('999999999999999999999999999999');
    B1:=TBigFloat.Create;
    B1.SetSigDigits(100);
    B1.Assign('999999999999999999999999999999');
    A1.Add(B1); {عملیات جمع}
    Label2.Caption:=A1.ConvertToString(normal);
    A1.Free;
    B1.Free;
    end;

تاپیک های مشابه

  1. جستجو و نمایش آنها در datagrid
    نوشته شده توسط siana_k1980 در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 22 مهر 1387, 20:11 عصر
  2. خواندن اطلاعات از فایل XMl و نمایش آنها در flexgrid
    نوشته شده توسط odiseh در بخش XML و کاربرد آن
    پاسخ: 0
    آخرین پست: دوشنبه 15 مرداد 1386, 14:49 عصر
  3. شبیه سازی فشدن اعداد و تابع تبدیل آنها در VB
    نوشته شده توسط mamad68 در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 28 آذر 1385, 14:25 عصر
  4. ﻄریقه نمایش جدول در دلفی
    نوشته شده توسط hb_1349 در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 5
    آخرین پست: چهارشنبه 17 آبان 1385, 01:30 صبح
  5. نمایش فارسی در دلفی
    نوشته شده توسط hoom در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 4
    آخرین پست: جمعه 13 خرداد 1384, 03:12 صبح

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •