نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: ذخیره اطلاعات دیتابیس در آرایه

  1. #1

    ذخیره اطلاعات دیتابیس در آرایه

    دوستان کسی میدونه مشکل کد من کجاس؟

    if (dr.HasRows)
    {
    while (dr.Read())
    {
    string[] shi = new string[5];
    shi= dr["name"] .ToString();
    }
    آخرین ویرایش به وسیله Mahmoud.Afrad : یک شنبه 22 اسفند 1395 در 18:53 عصر

  2. #2

    نقل قول: ذخیره اطلاعات دیتابیس در آرایه

    فکر کنم مشکل اندازه ارایه باشه که شما اون رو 5 گرفتیم بیشتر بگیرین ببینین کار میکنه یا نه مثلا 100

تاپیک های مشابه

  1. نمایش دیتابیس درlistview یا ذخیره اطلاعات دیتابیس در array
    نوشته شده توسط amint70 در بخش Android Studio
    پاسخ: 4
    آخرین پست: جمعه 30 بهمن 1394, 06:48 صبح
  2. پر کردن اطلاعات دیتابیس در آرایه ها
    نوشته شده توسط hadi vafaii در بخش C#‎‎
    پاسخ: 7
    آخرین پست: چهارشنبه 04 آذر 1394, 18:02 عصر
  3. ذخيره اطلاعات grid در ديتابيس
    نوشته شده توسط jafari1 در بخش دسترسی به داده ها (ADO.Net و LINQ و ...)
    پاسخ: 7
    آخرین پست: شنبه 26 بهمن 1387, 21:20 عصر
  4. ذخيره اطلاعات گريد در ديتابيس
    نوشته شده توسط jafari1 در بخش دسترسی به داده ها (ADO.Net و LINQ و ...)
    پاسخ: 0
    آخرین پست: سه شنبه 15 بهمن 1387, 22:28 عصر
  5. ذخیره اطلاعات دیتابیس SQL در XML
    نوشته شده توسط ehsan957 در بخش VB.NET
    پاسخ: 4
    آخرین پست: سه شنبه 06 فروردین 1387, 19:53 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •