نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: مشکل در دریافت متن فارسی از PHPMyAdmin

  1. #1
    کاربر تازه وارد آواتار ..Johnny
    تاریخ عضویت
    آذر 1393
    محل زندگی
    زیر آسمون آبی، ی جایی از این کره خاکی
    پست
    41

    مشکل در دریافت متن فارسی از PHPMyAdmin

    با عرض سلام
    یه برنامه اندروید دارم که اطلاعاتش رو از سرور دریافت میکنه... Collection دیتابیس Mysql رو روی utf8_persian_ci قرار دادم... جدولاییم که ساختم Collection شونو روی utf8_persian_ci قرار دادم.
    متن فارسی توی دیتابیس وارد میشه ولی وقتی از وب سرویسم بصورت json دریافتش میکنم به صورت ؟؟؟؟؟؟؟؟ نشون میده.
    توی وب سرویسم کدای زیرو اضافه کردم ولی باز ؟؟؟؟؟؟ نشون میده

    $conn = mysqli_connect($server_name, $mysql_username, $mysql_password, $db_name);
    mysql_query("SET character_set_results=utf8;",$conn);
    mysql_query("SET character_set_client=utf8;",$conn);
    mysql_query("SET character_set_connection=utf8;",$conn);
    mysql_query("SET character_set_database=utf8;",$conn);
    mysql_query("SET character_set_server=utf8;",$conn);




    مشکل از کجاس؟؟
    ممنون میشم راهنماییم کنید.

  2. #2

    نقل قول: مشکل در دریافت متن فارسی از PHPMyAdmin


    <?php
    private $conn;

    $this->conn = new mysqli(DB_HOST, DB_USER, DB_PASSWORD, DB_DATABASE);

    $sSQL= 'SET CHARACTER SET utf8';
    mysqli_query($this->conn,$sSQL) or die ('Can\'t charset in DataBase');
    ...

    ?>



  3. #3
    کاربر تازه وارد آواتار ..Johnny
    تاریخ عضویت
    آذر 1393
    محل زندگی
    زیر آسمون آبی، ی جایی از این کره خاکی
    پست
    41

    نقل قول: مشکل در دریافت متن فارسی از PHPMyAdmin

    نقل قول نوشته شده توسط JYasProgramer مشاهده تاپیک

    <?php
    private $conn;

    $this->conn = new mysqli(DB_HOST, DB_USER, DB_PASSWORD, DB_DATABASE);

    $sSQL= 'SET CHARACTER SET utf8';
    mysqli_query($this->conn,$sSQL) or die ('Can\'t charset in DataBase');
    ...

    ?>


    متشکرم از پاسختون JYasProgramer عزیز...
    کدهایی که گفته بودین رو در وب سرویس وارد کردم ولی باز مشکل حل نشد... این بار JSON به شکل زیر دراومد

    [{"gDate":"1395\/12\/12","gTime":"12:12","gTextGozaresh":"\u06af\u0632\u0627\u0631\u0634 \u0634\u0645\u0627\u0631\u0647 \u06f1","gStatus":"1"}


    مشکلش از چی میتونه باشه؟؟
    ممنون میشم کمکم کنید...

  4. #4

    نقل قول: مشکل در دریافت متن فارسی از PHPMyAdmin

    از این تیکه کد استفاده کن عزیز




    ini_set('default_charset',"UTF-8");
    //mysql_set_charset('utf8');
    header('Content-type: text/html; charset=UTF-8') ;




    داخل تگ php قرار بده ، قبل از هر چیزی

  5. #5
    کاربر تازه وارد آواتار ..Johnny
    تاریخ عضویت
    آذر 1393
    محل زندگی
    زیر آسمون آبی، ی جایی از این کره خاکی
    پست
    41

    نقل قول: مشکل در دریافت متن فارسی از PHPMyAdmin

    نقل قول نوشته شده توسط hamedg1366 مشاهده تاپیک
    از این تیکه کد استفاده کن عزیز




    ini_set('default_charset',"UTF-8");
    //mysql_set_charset('utf8');
    header('Content-type: text/html; charset=UTF-8') ;




    داخل تگ php قرار بده ، قبل از هر چیزی
    ممنونم hamedg1366 جان
    کدتو اولین خط قرار دادم ولی بازم همون پیغام JSON بالاییو میده...
    چرا فارسی توو JSON چاپ نمیکنه؟؟

  6. #6

    نقل قول: مشکل در دریافت متن فارسی از PHPMyAdmin

    نقل قول نوشته شده توسط ..Johnny مشاهده تاپیک
    متشکرم از پاسختون JYasProgramer عزیز...
    کدهایی که گفته بودین رو در وب سرویس وارد کردم ولی باز مشکل حل نشد... این بار JSON به شکل زیر دراومد

    [{"gDate":"1395\/12\/12","gTime":"12:12","gTextGozaresh":"\u06af\u0632\u0627\u0631\u0634 \u0634\u0645\u0627\u0631\u0647 \u06f1","gStatus":"1"}


    مشکلش از چی میتونه باشه؟؟
    ممنون میشم کمکم کنید...
    اگه پاسخ به این شکله درسته و جواب میده اینا همون کاراکت فارسین که در خروجی به این شکل نمایش داده میشن "گزارش شماره 1"

  7. #7
    کاربر تازه وارد آواتار ..Johnny
    تاریخ عضویت
    آذر 1393
    محل زندگی
    زیر آسمون آبی، ی جایی از این کره خاکی
    پست
    41

    نقل قول: مشکل در دریافت متن فارسی از PHPMyAdmin

    خیلی ممنونم JYasProgramer و hamedg1366 عزیز... مشکلم حل شد.

تاپیک های مشابه

  1. مشکل در دریافت اطلاعات فارسی از وب سرویس
    نوشته شده توسط cyberman در بخش Android Studio
    پاسخ: 9
    آخرین پست: پنج شنبه 02 بهمن 1393, 18:06 عصر
  2. سوال: مشکل در دریافت متن فارسی ایمیل ارسالی از کد php - حرف ( ی )
    نوشته شده توسط new_chater در بخش PHP
    پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 02 شهریور 1392, 21:15 عصر
  3. مشکل در خواندن متن فارسی از لینک
    نوشته شده توسط samiasoft در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 8
    آخرین پست: دوشنبه 14 مرداد 1392, 23:41 عصر
  4. مشکل در خواند متن فارسی از فایل متنی
    نوشته شده توسط returnx در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 13
    آخرین پست: پنج شنبه 04 شهریور 1389, 01:16 صبح
  5. سوال: مشکل در نمایش متن فارسی گرفته شده از GridView
    نوشته شده توسط mirhosseini در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 6
    آخرین پست: چهارشنبه 09 تیر 1389, 09:30 صبح

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •