نمایش نتایج 1 تا 9 از 9

نام تاپیک: تبدیل session به داده نوع Int

  1. #1
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1385
    پست
    60

    تبدیل session به داده نوع Int

    سلام. چطور میتونم یک session را به int تبدیل کنم. هر دستوری مینویسم قبول نمیکنه.
    Convert.ToInt16 (Session["p"])
    int)Session["p"]

  2. #2

    نقل قول: تبدیل session به داده نوع Int

    سلام
    احتمالا سشنوتون مقدار نداره
    برای راهنمایی بهتر ، متن خطاتونو بزارید

    اینو امتجان کنید

    int sessionValue = (Session["p"] != null && Session["p"] != "" ? Convert.ToInt16(Session["p"]) : 0);

  3. #3
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1385
    پست
    60

    نقل قول: تبدیل session به داده نوع Int

    report.Dictionary.DataSources["datasource"].Parameters["m"].Value =int.Parse(Session["p"].ToString());
    این کد برنامه است

    can not implicitly convert type int to string
    این خطا را میدهد

  4. #4

    نقل قول: تبدیل session به داده نوع Int

    خوب شما چرا داری تبدیل به اینت میکنی
    اینطوری بنویس


    report.Dictionary.DataSources["datasource"].Parameters["m"].Value = Session["p"].ToString();

  5. #5
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1385
    پست
    60

    نقل قول: تبدیل session به داده نوع Int

    mag-mag از پیگیریتون متشکرم
    اولش همینطوری که شما گفته بودین نوشته بودم ولی ارور داد که
    object reference not set to an instance of an object

    یک فایل استیمول دارم که یه یک استورپروسیجر در بانک وصله و سه تا پارامتر دارد. در یک صفحه ای. اس . پی از دراپ داون مقدار این سه تا پارامتر گرفته شده و با سشن به صفحه دیگری فرستاده میشه و از این صفحه پارامترهای استیمول مقداردهی شود. دو تا از سشن ها بدون هیچ مشکلی منتقل میشوند ولی یکی منتقل نمیشه. تنها تفاوتی که با بقیه داره اینه که در بانک نوع داده اش int هست ولی اونای دیگه varchar برای همین میخواستم سشن را تبدیل کنم.

  6. #6

    نقل قول: تبدیل session به داده نوع Int

    اینطوری بنویسی نباید خطا بده

    report.Dictionary.DataSources["datasource"].Parameters["m"].Value = (session["p"] != null && session["p"] != "" ? session["p"].ToString() : "0");

    چون خطای
    object reference not set to an instance of an object
    برای null بودنه
    و ما داریم چک میکنیم نال نباشه

  7. #7
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1385
    پست
    60

    نقل قول: تبدیل session به داده نوع Int


    report.Dictionary.DataSources["datasource"].Parameters["m"].Value = (session["p"] != null && session["p"] != "" ? session["p"].ToString() : "0");

    این خط را در کد امتحان کردم ولی همان پیغام را دارم

  8. #8

    نقل قول: تبدیل session به داده نوع Int

    ببین سمت راست تساوی که عمرا خطای object refrence داشته باشه
    باید سمت چپ رو چک کنی

    ایا
    DataSources["datasource"].Parameters["m"]
    مقدار درستی هست؟
    مثلا

    مقدار

    string aa= (session["p"] != null && session["p"] != "" ? session["p"].ToString() : "0");



    رو چک کن
    یک Break Point بزار ببین مقدار aa چند میشه
    یک Break Point هم روی خط


    report.Dictionary.DataSources["datasource"].Parameters["m"].Value

    بزار
    تا مطمئن شی خطا از کجاست

  9. #9
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1385
    پست
    60

    نقل قول: تبدیل session به داده نوع Int

    خطا از قسمت چپ عبارت است
    	
    report.Dictionary.DataSources["datasource"].Parameters["m"].Value


    میخواهم مقدار session سمت راست، به عنوان پارامتر به گزارش داده بشه. ولی مقدار سمت چپ که پارامتر گزارش است را خطای null میده

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 29 فروردین 1390, 12:19 عصر
  2. سوال: تبدیل مجموعه از نوع nvarchar به مجموعه ای از نوع int
    نوشته شده توسط baran_mehr در بخش SQL Server
    پاسخ: 28
    آخرین پست: سه شنبه 25 آبان 1389, 20:52 عصر
  3. تبدیل کردن اعداد به زبان فارسی به نوع Int
    نوشته شده توسط ahmad_ir در بخش C#‎‎
    پاسخ: 5
    آخرین پست: چهارشنبه 23 تیر 1389, 16:40 عصر
  4. سوال: تبديل نوع int به LPCTSTR
    نوشته شده توسط amin-z در بخش برنامه نویسی با MFC و ++Visual C
    پاسخ: 2
    آخرین پست: پنج شنبه 09 مهر 1388, 13:21 عصر
  5. تبدیل نوع int به gchar چگونه انجام می گیرد؟
    نوشته شده توسط hamid206 در بخش برنامه نویسی GTK، GTK+‎ و wxWidget
    پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 07 خرداد 1386, 12:01 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •