نمایش نتایج 1 تا 13 از 13

نام تاپیک: Insert Query

  1. #1
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1384
    محل زندگی
    iran
    پست
    26

    Insert Query

    من توی vb.net2 این کد را نوشتم

    cmdInsert = New SqlCommand("Insert_Role", cn)
    cmdInsert.CommandType = CommandType.StoredProcedure

    parmRoleName = cmdInsert.Parameters.Add("RoleName", SqlDbType.NVarChar, 50)
    parmRoleName.Value = Me.TxtRoleName.Text.Trim

    cn.Open()
    cmdInsert.ExecuteNonQuery()
    cn.Close()

    اما چیزی داخل دیتابیس نمی نویسه (هیچ خطایی هم نمی گیره)
    در ضمن همان موقع که این کد اجرا می شود اگر یک Select Query بگیرم آنرا نشان می دهد(چیزی که Insert شده) اما درون دیتابیس درج نمی شود
    مشکل من کجاست

  2. #2
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1384
    محل زندگی
    iran
    پست
    26
    کسی تا حالا با این مشکل برخورد نکرده؟
    من حتی این کد را هم نوشتم

    Me.RoleDA.Fill(Me.Ds1.Role)
    Dim DR As DataRow
    DR = Me.Ds1.Role.NewRow
    DR.Item(1) = Me.TxtRoleName.Text.Trim
    Me.Ds1.Role.Rows.Add(DR)

    Me.RoleDA.Update(Me.Ds1.Role)

    ولی باز هم چیزی توی دیتابیس insert نمی کنه (خطایی هم نمی گیره)

  3. #3
    احتمالا مشکل از نحوه ست کردن Isolation Level هاتون ممکنه باشه. برای کانکشن ترنزکشن تعریف کردید؟
    هر که بر مرکب باطل نشیند ، در سراى پیشمانى فرودش مى‏آورند

  4. #4
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1384
    محل زندگی
    iran
    پست
    26
    نقل قول نوشته شده توسط titbasoft
    احتمالا مشکل از نحوه ست کردن Isolation Level هاتون ممکنه باشه. برای کانکشن ترنزکشن تعریف کردید؟
    بله ترنزکشن تعریف کردم
    حتی در حالت دوم که با استفاده از دیتاست است از دیتاست و دیتا آداپتور خود VB در زمان طراحی استفاده کردم

  5. #5
    کد کامل رو اینجا بزارید.
    هر که بر مرکب باطل نشیند ، در سراى پیشمانى فرودش مى‏آورند

  6. #6
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1384
    محل زندگی
    iran
    پست
    26
    نقل قول نوشته شده توسط titbasoft
    کد کامل رو اینجا بزارید.

    Private Sub btnCreate_Click(ByVal sender As System.Object, ByVal e As System.EventArgs) Handles btnCreate.Click
    If Me.TxtRoleName.Text.Trim.Length <> 0 Then
    Dim cn As New SqlConnection(stConnection)
    Dim cmdSearch As SqlCommand
    Dim parmRoleName, parmCnt As New SqlParameter
    Dim DA As SqlDataAdapter

    cmdSearch = New SqlCommand("Role_Count_Add", cn)
    cmdSearch.CommandType = CommandType.StoredProcedure
    parmRoleName = cmdSearch.Parameters.Add("RoleName", SqlDbType.NVarChar, 50)
    parmRoleName.Value = Me.TxtRoleName.Text.Trim

    DA = New SqlDataAdapter(cmdSearch)
    cn.Open()
    DA.Fill(Me.Ds1.Role)
    Dim cnt As Int16 = Me.Ds1.Role.Rows.Count
    cn.Close()
    Me.Ds1.Clear()

    If cnt = 0 Then
    Me.RoleDA.Connection.ConnectionString = stConnection
    Me.RoleDA.Fill(Me.Ds1.Role)
    Dim DR As DataRow
    DR = Me.Ds1.Role.NewRow
    DR.Item(1) = Me.TxtRoleName.Text.Trim
    Me.Ds1.Role.Rows.Add(DR)

    Me.RoleDA.Update(Me.Ds1.Role)

    Me.TxtRoleName.Text = ""
    Me.Ds1.Clear()
    Me.Ds1.Dispose()

    Else
    MsgBox(" Role Name Exist,Please Enter another name", MsgBoxStyle.Critical, "Error")
    Me.Ds1.Clear()
    Me.Ds1.Dispose()
    Exit Sub
    End If
    Else
    MsgBox("Please Enter Role Name", MsgBoxStyle.Critical, "Error")
    End If
    End Sub


    DS1: دیتاستی که خود VB می سازد و Insert , Update , ... برای آن تعریف شده
    RoleDA: دیتا آداپتری که به DS1 متصل است
    البته ترنزکشن ها را حذف کردم
    قسمت اول یعنی select درست کار می کنه ولی قسمتی که باید insert کنه مشکل داره

  7. #7
    این کد مشکلی نداره. مشکل در جای دیگه ای.

    ضمنا منظور من کدی که به صورت Connected (حالت اول) نوشته بودید، بود.
    آخرین ویرایش به وسیله titbasoft : یک شنبه 09 مهر 1385 در 21:48 عصر
    هر که بر مرکب باطل نشیند ، در سراى پیشمانى فرودش مى‏آورند

  8. #8
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1384
    محل زندگی
    iran
    پست
    26
    نقل قول نوشته شده توسط titbasoft
    این کد مشکلی نداره. مشکل در جای دیگه ای.
    این امکان وجود داره که اشکال از سیستمم باشه؟ چون قبلاً از اینتل استفاده می کردم و حالا از AMD

  9. #9
    این امکان وجود داره که اشکال از سیستمم باشه؟ چون قبلاً از اینتل استفاده می کردم و حالا از AMD
    خیر،

    1) یک بار ترنزکشن ها رو چک کنید
    2) اگر تغیراتی در دیزاین تایم روی کنترل ها ایجاد کردید، اونها رو به حالت پیش فرض برگردونید
    3) Command ها رو چک کنید (UpdateCommand, InsertCommand)

    پیشنهاد من اینه که اگر با کار کردن به صورت Disconnected با ADO راحت نیستید، به صورت Connected با اون کار کنید (حالت اول در پست اول)
    هر که بر مرکب باطل نشیند ، در سراى پیشمانى فرودش مى‏آورند

  10. #10
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1384
    محل زندگی
    iran
    پست
    26

    Angry

    یک چیز جالب: من برنامه را publish کردم و وقتی برنامه را نصب کردم برنامه درست جواب می دهد اما وقتی دیتابیس را باز می کنم این سطرها وجود ندارند در حالیکه وقتی برنامه مجدداً اجرا می شود حتی با راه اندازی مجدد کامپیوتر این سطرها در برنامه هستند
    نقل قول نوشته شده توسط titbasoft
    پیشنهاد من اینه که اگر با کار کردن به صورت Disconnected با ADO راحت نیستید، به صورت Connected با اون کار کنید (حالت اول در پست اول)
    موضوع اینه که به صورت Connected هم مشکل دارم
    ببینید کد Me.RoleDA.Update(Me.Ds1.Role) کار می کند فقط نمی دانم کجا را update می کنه؟
    چون اگه بعد از کد بالا سریع بنویسم Me.RoleDA.Fill(Me.Ds1.Role)
    سطری را که اضافه کردم را نمایش میدهد ولی اگر برنامه راببندم و دوباره باز کنم این سطر وجود ندارد
    نقل قول نوشته شده توسط titbasoft
    2) اگر تغیراتی در دیزاین تایم روی کنترل ها ایجاد کردید، اونها رو به حالت پیش فرض برگردونید
    خیر هیچ تغییری انجام ندادم

    نمی دانم مشکل کجاست چون قبلاً با VB 2003 این مشکلات را نداشتم

  11. #11
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1384
    محل زندگی
    iran
    پست
    26
    مشکل را پیدا کردم زمانی که VB ، دیتاست درست می کرد connectionstring را به این صورت تنظیم می کرد

    connectionString="Data Source=.\SQLEXPRESS;AttachDbFilename=|DataDirector y|\Data\WarehousingDB.mdf;Integrated Security=True;User Instance=True"

    حالا من آدرس واقعی به آن دادم و مشکل حل شد

    AttachDbFilename=D:\MyProject\Data\DB.mdf;

    اما اینم یه مشکله چون نمی شه آدرس مجازی داد

  12. #12
    اگه توی 2005باویزاردها کار میکنی حواست باشه اون قسمت اوی که دیتا بیس روانتخاب میکنی اگه دیتا بیس توی پوشه ی پروژه نباشه ویژوال استدیو یه کپی از دیتا بیس تو پوشه برنامت میزاره و دیتا بیس هات دو تا میشه سعی کن با کد پروژه خودت رو بنویسی

  13. #13
    کاربر جدید آواتار wonder_man
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1386
    محل زندگی
    ساری
    پست
    13
    لطفا کد برنامه وکد کانکشن رو برام بزار تا برات درست کنم

تاپیک های مشابه

  1. the query must be an updateable query
    نوشته شده توسط hamed_bostan در بخش VB.NET
    پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 08 فروردین 1386, 16:02 عصر
  2. مشکل با insert در query
    نوشته شده توسط lord_viper در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 07 فروردین 1386, 07:53 صبح
  3. insert کردن در پایگاه داده با php
    نوشته شده توسط arash ahmadi در بخش PHP
    پاسخ: 4
    آخرین پست: جمعه 24 شهریور 1385, 00:42 صبح
  4. Insert Into
    نوشته شده توسط FirstLine در بخش SQL Server
    پاسخ: 4
    آخرین پست: دوشنبه 02 آذر 1383, 08:19 صبح
  5. اجرای چندین دستور INSERT و یا UPDATE در یک query
    نوشته شده توسط MSYNK در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 7
    آخرین پست: دوشنبه 20 مهر 1383, 09:36 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •