نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: قرار دادن حالت password char در ستون دیتاگرید

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار samiasoft
    تاریخ عضویت
    مهر 1391
    محل زندگی
    اردبیل
    پست
    1,242

    Question قرار دادن حالت password char در ستون دیتاگرید

    سلام دوستان

    چگونه میشود یکی از ستون های دیتاگرید را بصورت password char تعریف کنم و درواقع آن ستون بصورت ●●●●●●●● نمایش داده شود.


    در سایت های زیر توضیحاتی در این باره داده شده اما این دستورات را بایستی در خاصیت های دیتاگرید نوشت...اما من نیاز دارم به اینکه بعد اجرای تغییرات دوباره بتونم این تغییرات را غیرفعال کنم.


    ممنون میشوم راهنمایی کنید

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار samiasoft
    تاریخ عضویت
    مهر 1391
    محل زندگی
    اردبیل
    پست
    1,242

    نقل قول: قرار دادن حالت password char در ستون دیتاگرید

    بدین صورت نوشتم و حل شد


    Private Sub DataGridView1_CellFormatting(sender As Object, e As System.Windows.Forms.DataGridViewCellFormattingEve ntArgs) Handles DataGridView1.CellFormatting


    If Not IsNothing(e.Value) Then
    If Not IsDBNull(e.Value) Then
    e.Value = Format((e.Value).ToString, e.CellStyle.Format.ToString)




    End If
    End If
    End Sub

    If CheckBox1.Checked = True Then
    DataGridView1.Columns(11).DefaultCellStyle.Format = ""
    Else
    DataGridView1.Columns(11).DefaultCellStyle.Format = "●●●●●●"
    End If




  3. #3

    نقل قول: قرار دادن حالت password char در ستون دیتاگرید

    اگر قرار باشه ، پسورد به صورت char نمایش داده بشه ، اصلا چه لزومی داره توی گرید ویو نمایش بدیم ؟

تاپیک های مشابه

  1. قرار دادن یک خانه DataGridView در حالت Right-to-Left
    نوشته شده توسط Jalil61 در بخش VB.NET
    پاسخ: 13
    آخرین پست: یک شنبه 08 مرداد 1391, 13:02 عصر
  2. قرار دادن آیکون برنامه را در Tray (در کنار ساعت سیستم) ؟
    نوشته شده توسط hadavinia در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 7
    آخرین پست: جمعه 06 شهریور 1383, 19:06 عصر
  3. قرار دادن مقادیر فیلدهای sql در یه متغیر یا کنترل
    نوشته شده توسط amir_masoud در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 3
    آخرین پست: چهارشنبه 19 فروردین 1383, 10:27 صبح
  4. قرار دادن تاریخ و زمان در statusbar
    نوشته شده توسط hamid_Sadeghian در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 2
    آخرین پست: جمعه 28 شهریور 1382, 21:58 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •