نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: ذخیره اطلاعات دیتاگرید

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار samiasoft
    تاریخ عضویت
    مهر 1391
    محل زندگی
    اردبیل
    پست
    1,242

    Question ذخیره اطلاعات دیتاگرید

    سلام دوستان

    من با استفاده از دستورات زیر یک دیتابیس اکسس را در دیتاگرید به نمایش میگذارم :


    connect.Open()
    Dim dt As New DataTable
    Dim da As New OleDbDataAdapter
    Dim ds As New DataSet
    Dim strsql As String
    strsql = "select name1,name2 from table1 "
    da = New OleDbDataAdapter(strsql, connect)
    da.Fill(dt)
    DataGridView1.DataSource = dt
    connect.Close()




    DataGridView1.ReadOnly = False
    DataGridView1.AllowUserToAddRows = True

    حال من میخواستم وقتی ستون یا ردیفی را در داخل دیتاگرید ویرایش یا اضافه میکنم بطور اتوماتیک داخل دیتابیس نیز اضافه یا ذخیره گردد. برای این منظور چه دستوری باید نوشت ؟

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار samiasoft
    تاریخ عضویت
    مهر 1391
    محل زندگی
    اردبیل
    پست
    1,242

    نقل قول: ذخیره اطلاعات دیتاگرید

    بدین صورت دستور رو نوشتم....با اینکه پیغام موفقیت امیز میده ولی در خود فایل دیتابیس ذخیره نمیشه ! دلیلش چیه به نظرتون؟


    Dim da As New OleDbDataAdapter
    Dim ds As New DataSet
    Dim strsql As String


    Try
    strsql = "select name1,name2 from table1"
    da = New OleDbDataAdapter(strsql, connect)
    da.Fill(ds, "table1")
    Dim Cb As New OleDbCommandBuilder(da)
    da.UpdateCommand = Cb.GetUpdateCommand
    da.Update(ds, "table1")
    MsgBox("با موفقیت ذخیره شد", MsgBoxStyle.Information, "hi")


    Catch ex As Exception
    MsgBox("رویداد خطا", MsgBoxStyle.Critical, "Error")
    End Try

    صفحات زیر رو هم بررسی کردم ولی مشکل همچنان پابرجاست.
    https://barnamenevis.org/showthread.p...tUpdateCommand
    https://barnamenevis.org/showthread.p...tUpdateCommand
    https://barnamenevis.org/showthread.p...tUpdateCommand
    آخرین ویرایش به وسیله samiasoft : سه شنبه 24 اسفند 1395 در 21:44 عصر

  3. #3

    نقل قول: ذخیره اطلاعات دیتاگرید

    توی خط 11 دستور آپدیت چیه ؟
    سوالم از شما : متوجه شدین چیکار کردین ؟ خط 11 با 12 چرا با da ماجرارو دنبال کردین ؟

  4. #4
    مدیر بخش آواتار gilsoft
    تاریخ عضویت
    آبان 1386
    محل زندگی
    رشت
    پست
    753

    Post نقل قول: ذخیره اطلاعات دیتاگرید

    نقل قول نوشته شده توسط samiasoft مشاهده تاپیک
    حال من میخواستم وقتی ستون یا ردیفی را در داخل دیتاگرید ویرایش یا اضافه میکنم بطور اتوماتیک داخل دیتابیس نیز اضافه یا ذخیره گردد. برای این منظور چه دستوری باید نوشت ؟
    سلام دوست عزیز
    سال نو مبارک

    اینم کد مربوطه:
    Imports System.Data
    Imports System.Data.SqlClient


    Public Class Form2
    Dim conStr As String = "Data Source=LocalHost; Initial Catalog=TestDB; Integrated Security=True; Connection Timeout=15;"
    Dim cmdStr As String = "SELECT * FROM AccIG"
    Dim con As SqlConnection
    Dim da As SqlDataAdapter
    Dim DT As New DataTable

    Private Sub Form2_Load(sender As System.Object, e As System.EventArgs) Handles MyBase.Load
    con = New SqlConnection(conStr)
    da = New SqlDataAdapter(cmdStr, con)
    da.Fill(DT)
    DataGridView1.DataSource = DT
    End Sub

    Private Sub btnUpdate_Click(sender As System.Object, e As System.EventArgs) Handles btnUpdate.Click
    Using Cnn As New SqlConnection(conStr)
    DataGridView1.EndEdit()
    da.SelectCommand = New SqlCommand(cmdStr, Cnn)
    Dim builder As New SqlCommandBuilder(da)
    Cnn.Open()
    da.Fill(DT)

    da.Update(DT)
    DT.AcceptChanges()
    End Using
    End Sub
    End Class

    موفق باشید .....
    آخرین ویرایش به وسیله gilsoft : پنج شنبه 03 فروردین 1396 در 01:25 صبح
    قوانین سایت برنامه نویس [به هیچ عنوان از طریق پیام خصوصی به سوالات پاسخ داده نمی‌شود.]
    حمید محرابی

    چون وا نمیکنی گِره‌ای خود گِره مّشو / ابرو گشاده باش چو دستت گشاده نیست

تاپیک های مشابه

  1. ذخیره اطلاعات دیتاگرید در دیتابیس
    نوشته شده توسط fazelm در بخش دسترسی به داده ها (ADO.Net و LINQ و ...)
    پاسخ: 10
    آخرین پست: دوشنبه 28 آذر 1390, 21:17 عصر
  2. ذخیره اطلاعات دیتاگرید در بانک اکسس
    نوشته شده توسط programerinfonet در بخش C#‎‎
    پاسخ: 0
    آخرین پست: شنبه 26 شهریور 1390, 13:12 عصر
  3. پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 11 خرداد 1390, 18:26 عصر
  4. سوال: چگونگي ذخيره اطلاعات ديتاگريد در بانك اطلاعاتي
    نوشته شده توسط oshnood در بخش C#‎‎
    پاسخ: 4
    آخرین پست: یک شنبه 16 اسفند 1388, 09:57 صبح
  5. ذخیره اطلاعات دیتاگرید
    نوشته شده توسط ak_davoudi در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 0
    آخرین پست: یک شنبه 05 شهریور 1385, 14:38 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •