نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: چطور متغییرها رو در یک فایل php ذخیره کنم

  1. #1

    چطور متغییرها رو در یک فایل php ذخیره کنم

    سلام دوستان
    لطفا راهنمایی کنید که چطور مئلا 10 متغییر رو در یک فایل پی اچ پی ذخیره کنم

    مثال :
    $test1 = "متن اول";
    $test2 = 'متن دوم';
    $test3 = 'متن سوم';

    که میخوام در فایل setting.php ذخیره بشند

    تشکر

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار ghasemweb
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    تهران
    پست
    608

    نقل قول: چطور متغییرها رو در یک فایل php ذخیره کنم

    نقل قول نوشته شده توسط pc_mahdi مشاهده تاپیک
    سلام دوستان
    لطفا راهنمایی کنید که چطور مئلا 10 متغییر رو در یک فایل پی اچ پی ذخیره کنم

    مثال :
    $test1 = "متن اول";
    $test2 = 'متن دوم';
    $test3 = 'متن سوم';

    که میخوام در فایل setting.php ذخیره بشند

    تشکر
    با توابع نوشتن در فایل که سرچ کنید کلی سورس و مثال ریخته براش:

    file_put_contents($filename, $content)

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 3
    آخرین پست: شنبه 07 آبان 1390, 23:07 عصر
  2. سوال: چطور می تونم از خروجی نرم افزار Flash Menu Lab در یک فایل فلش استفاده کنم ؟
    نوشته شده توسط superhacker2009 در بخش توسعه وب (Web Development)
    پاسخ: 3
    آخرین پست: پنج شنبه 25 فروردین 1390, 11:10 صبح
  3. سوال: چطور می تونم از خروجی نرم افزار Flash Menu Lab در یک فایل فلش استفاده کنم ؟
    نوشته شده توسط superhacker2009 در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 13 مهر 1389, 09:07 صبح
  4. چطور connectionstring را در یک فایل text ذخیره کنیم
    نوشته شده توسط Nader544 در بخش VB.NET
    پاسخ: 4
    آخرین پست: شنبه 01 اسفند 1388, 20:08 عصر
  5. چطور یک UserControl رو در یک فایل dll خلاصه کنم؟
    نوشته شده توسط javad2000 در بخش VB.NET
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 10 مهر 1386, 04:28 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •