نمایش نتایج 1 تا 10 از 10

نام تاپیک: کپی کردن فایل ضمیمه EXE

  1. #1

    کپی کردن فایل ضمیمه EXE

    سلام دوستان
    می خواستم ببینم چطوری میشه که یک فایل رو توی پروژه خودم Attach یا همون ضمیمه کنم (فایل با پسوند خاص)
    بعد از جرای برنامه هم میخوام که این فایل در جای مشخصی از سیستم کاربر کپی و یا درصورت وجود جایگزین بشه

  2. #2

    نقل قول: کپی کردن فایل ضمیمه EXE

    کلیک راست روی نام پروژه -----> Exsiting Item<------- add به این صورت فایل با هر پسوندی در پروژه قرار میگیره بعد با کلاس file.copy در مسیر دلخواه کپی کنید .

  3. #3

    نقل قول: کپی کردن فایل ضمیمه EXE

    نقل قول نوشته شده توسط hadiroosta مشاهده تاپیک
    کلیک راست روی نام پروژه -----> Exsiting Item<------- add به این صورت فایل با هر پسوندی در پروژه قرار میگیره بعد با کلاس file.copy در مسیر دلخواه کپی کنید .



    File.Copy(ADDED_FILE,"PATH", true);

    فکر کنم باید اینجوری استفاده بشه
    فقط بجای ADDED_FILE باید چی بنویسم؟
    آخرین ویرایش به وسیله mahdishahidi : چهارشنبه 25 اسفند 1395 در 22:01 عصر

  4. #4

    نقل قول: کپی کردن فایل ضمیمه EXE

    فایلتون رو به ریسورس اضافه کنید. در اینصورت از طریق Properties.Resources به صورت آرایه از بایتها بهش دسترسی دارید. با متد File.WriteAllBytes هم میتونید در آدرس مورد نظر فایل رو ایجاد کنید.

  5. #5

    نقل قول: کپی کردن فایل ضمیمه EXE

    نقل قول نوشته شده توسط Mahmoud.Afrad مشاهده تاپیک
    فایلتون رو به ریسورس اضافه کنید. در اینصورت از طریق Properties.Resources به صورت آرایه از بایتها بهش دسترسی دارید. با متد File.WriteAllBytes هم میتونید در آدرس مورد نظر فایل رو ایجاد کنید.
    فایل متنی نیست که بشه ایجاد کرد و مشکل دیگه هم اینه که روی فایل یکسری Property های خاص وجود داره برای همین نمیخوام فایل رو دوباره ایجاد کنم

    الان فایل رو با روشی که hadiroosta گفتن اضافه کردم و مشکل اینجاست که نمیدونم چطوری کپی کنم...
    فکر کنم باید از این دستور استفاده بشه که بتونم فایل رو کپی کنم ولی نمیدونم بجای PATH چی باید بنوسم که به فایل ضمیمه شده دسترسی پیدا کنم

    File.Copy(ADDED_FILE,"PATH", true);
    آخرین ویرایش به وسیله mahdishahidi : چهارشنبه 25 اسفند 1395 در 21:58 عصر

  6. #6

    نقل قول: کپی کردن فایل ضمیمه EXE

    هر نوع فایلی باشه فرقی نمیکنه.
    چه نوع property هایی مدنظرتون هست؟

  7. #7

    نقل قول: کپی کردن فایل ضمیمه EXE

    نقل قول نوشته شده توسط Mahmoud.Afrad مشاهده تاپیک
    هر نوع فایلی باشه فرقی نمیکنه.
    چه نوع property هایی مدنظرتون هست؟
    فایل سیستمی هست، بدون پسوند و فقط خواندی
    فکر میکنم یکسری تنظیمات Security خاص هم داره
    برای همین میخوام همین فایل Copy بشه
    آخرین ویرایش به وسیله mahdishahidi : پنج شنبه 26 اسفند 1395 در 14:55 عصر

  8. #8

    نقل قول: کپی کردن فایل ضمیمه EXE

    متنظر پاسختون هستم :)
    فکر میکنم برای دسترسی به اون قایل ضمیمه شده باید از using System.Reflection استفاده بشه ولی اطلاعاتی کاملی ندارم
    آخرین ویرایش به وسیله mahdishahidi : چهارشنبه 09 فروردین 1396 در 19:20 عصر

  9. #9

    نقل قول: کپی کردن فایل ضمیمه EXE

    نقل قول نوشته شده توسط Mahmoud.Afrad مشاهده تاپیک
    هر نوع فایلی باشه فرقی نمیکنه.
    چه نوع property هایی مدنظرتون هست؟
    منتظر پاسختون هستم
    نمیشه با GetManifestResourceStream انجامش داد؟

  10. #10

    نقل قول: کپی کردن فایل ضمیمه EXE

    نقل قول نوشته شده توسط mahdishahidi مشاهده تاپیک
    فایل سیستمی هست، بدون پسوند و فقط خواندی
    فکر میکنم یکسری تنظیمات Security خاص هم داره
    برای همین میخوام همین فایل Copy بشه
    هر فایلی رو میتونید در Resource دخیره و با روش گفته شده بهش دسترسی داشته باشین .
    Attribute های فایل رو هم بعد از کپی کردن در محل مورد نظر میتونید ست کنید ، مثلا :

    File.SetAttributes(path, FileAttributes.Hidden);

تاپیک های مشابه

  1. سوال: کپی کردن فایل exe از هارد به دیتابیس و معکوس آن
    نوشته شده توسط ir_programmer در بخش VB.NET
    پاسخ: 3
    آخرین پست: دوشنبه 29 اسفند 1390, 19:55 عصر
  2. سوال: نحوه کپی کردن فایل ضمیمه شده به برنامه
    نوشته شده توسط unknown.unforgiven در بخش C#‎‎
    پاسخ: 14
    آخرین پست: یک شنبه 28 فروردین 1390, 22:08 عصر
  3. یک مشکل هنگام کپی کردن فایل مربوط به بانک
    نوشته شده توسط ghaum در بخش SQL Server
    پاسخ: 4
    آخرین پست: یک شنبه 25 اردیبهشت 1384, 23:00 عصر
  4. کپی کردن فایل
    نوشته شده توسط Dracula در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 3
    آخرین پست: شنبه 25 مرداد 1382, 06:33 صبح
  5. توابع کپی کردن فایل
    نوشته شده توسط mohamad6 در بخش VB.NET
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 02 تیر 1382, 11:12 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •