نمایش نتایج 1 تا 8 از 8

نام تاپیک: مشکل در ارسال به Stimulsoft report بعد از فیلتر datagridview

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1389
    محل زندگی
    تبریز - شهرستان میانه
    سن
    33
    پست
    211

    Question مشکل در ارسال به Stimulsoft report بعد از فیلتر datagridview

    سلام دوستان ممنون میشم در مورد مشکل زیر راهنمایی کنید ممنون از همه دوستان

    دیتاگرید (برای DevExpress) رو به جدول مورد نظرم Bind کردم و اطلاعات رو نشون میدم و از قابلیت فیلتر اون هم استفاده میکنم و مشکلی برای این بخش ها نیست

    حالا من با استفاده از کد زیر میتونم اطلاعات نون داده شده رو به استیمول بفرستم و نشون بدم ابزار استیمول رو هم دیتاسورسشو ربط دادم به BindingSource که به دیتاگرید وصله

                stiReport1.Dictionary.Clear();
    stiReport1.RegReportDataSources();
    stiReport1.Dictionary.Synchronize();
    stiReport1.Compile();
    stiReport1.Render();
    stiReport1.Show();


    ولی وقتی از قابلیت فیلتر دیتاگرید استفاده میکنم و داده هام رو فیلتر و نشون میدم دیگه توی استیمولفیلتر شده ها رو نشون نمیده و همه اطلاعات رو نشون میده چجوری میتونم کاری کنم فلتر شده ها رو بفرسته به استیمول

    باید از
    stiReport1.RegData("");
    استفاده کنم نمیدونم چطور این کار رو بکنم دیتا تیبل بسازم اطلاعات رو بریزم تو اون یا چجوری
    ممنون میشم دوستان راهنمایی کنن

  2. #2
    مدیر بخش آواتار danialafshari
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    هر کجا هستم باشم آسمان مال من است
    پست
    2,909

    نقل قول: مشکل در ارسال به استیمول بعد از فیلتر دیتاگرید

    با سلام
    انتقال دیتاست bindingSource به استیمول ریپورت:

    stiReport1.Load(Environment.CurrentDirectory+@"\Re port.mrt");
    stiReport1.RegData("DS1", ds.Soorat_Hesab);
    stiReport1.Compile();
    stiReport1.Show();

    DS1 نامی هست که در استیمول معرفی شده
    در نهایت dll های زیر رو به Refrence اضافه کنید و در کنار فایل exe قرار بدید

    Stimulsoft.Base.dll
    Stimulsoft.Controls.dll
    Stimulsoft.Controls.Win.dll
    Stimulsoft.Report.dll
    Stimulsoft.Report.Win.dll

    موفق باشید
    آخرین ویرایش به وسیله danialafshari : یک شنبه 20 مرداد 1398 در 16:13 عصر
    لطفاً از پرسیدن سوال در خصوصی خودداری کنید.
    قبل از ایجاد تاپیک، حتماً قوانین سایت را مطالعه فرمایید.
    قوانین پرسش های دانشجویی
    برای درست وارد شدن کد در قالب C#‎‎‎ سایت، ابتدا کد رو درون Notepad.exe کپی سپس از اونجا به سایت در قالب C#‎‎‎ منتفل کنید
    نرم افزار code manager دستیار برنامه نویسان جهت نگهداری کد ها

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1389
    محل زندگی
    تبریز - شهرستان میانه
    سن
    33
    پست
    211

    نقل قول: مشکل در ارسال به Stimulsoft report بعد از فیلتر datagridview

    ممنون بابت راهنمایی DS1 کجای استیمول معرفی شده؟ منطورتون رو متوجه نشدم یعنی اسم چیزی قرار دادیم تو استیمول
    و اینکه ds.Soorat_Hesab به جاش من باید bindingSource خودم رو نوشتم ولی جواب نداد ممنون میشم واضحتر راهنمایی کنید

  4. #4
    مدیر بخش آواتار danialafshari
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    هر کجا هستم باشم آسمان مال من است
    پست
    2,909

    نقل قول: مشکل در ارسال به Stimulsoft report بعد از فیلتر datagridview

    نقل قول نوشته شده توسط MahmoodM30 مشاهده تاپیک
    ممنون بابت راهنمایی DS1 کجای استیمول معرفی شده؟ منطورتون رو متوجه نشدم یعنی اسم چیزی قرار دادیم تو استیمول
    و اینکه ds.Soorat_Hesab به جاش من باید bindingSource خودم رو نوشتم ولی جواب نداد ممنون میشم واضحتر راهنمایی کنید
    باسلام
    اگر می خواید جریانشو کامل متوجه بشید در تاپیک اعلان در قسمت آموزش های ویدیویی سی شارپ و تکنولوژی های مرتبط با آن

    قرارش دادم
    لینک تاپیک:
    https://barnamenevis.org/showthread.p...ght=StimulSoft
    موفق باشید
    لطفاً از پرسیدن سوال در خصوصی خودداری کنید.
    قبل از ایجاد تاپیک، حتماً قوانین سایت را مطالعه فرمایید.
    قوانین پرسش های دانشجویی
    برای درست وارد شدن کد در قالب C#‎‎‎ سایت، ابتدا کد رو درون Notepad.exe کپی سپس از اونجا به سایت در قالب C#‎‎‎ منتفل کنید
    نرم افزار code manager دستیار برنامه نویسان جهت نگهداری کد ها

  5. #5
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1389
    محل زندگی
    تبریز - شهرستان میانه
    سن
    33
    پست
    211

    Question نقل قول: مشکل در ارسال به Stimulsoft report بعد از فیلتر datagridview

    ممنون از جواب شما دوست عزیز اما اگه بخواییم به روش دیگه به شکل زیر

    1.png

    2.png

    به این روش میشه تو قسمت دیکشینری ایتسمول ریپورت تمامی جداولی که توی دیتاستمون هست رو اونجا نشون داد

    البته میشه اینجا به جای دیتاست از DataBindingSource هم استفاده کرد و من همینکارو میکنم اطلاعاتم رو نشون میدم تو ریپورت ولی وقتی تو دیتاگریدم فیلتر انجام میدم فیلتر شده ها رو تو استیمول پاس نمیده و کل دیتاگرید رو نشون میده
    میخواستم ببینم تنها روش فقط همینکاری هست که شما گفتین؟

    ممنون میشم جواب این سوال رو هم راهنمایی کنید

    https://barnamenevis.org/showthread.p...A7%D8%B3%D8%AA

  6. #6

    نقل قول: مشکل در ارسال به Stimulsoft report بعد از فیلتر datagridview

    باید به طریقی اطلاعات فیلتر شده را بدست بیارید. استفاده از دیتاسورس دیتاگرید اشتباه هست.
    https://www.devexpress.com/Support/C.../Details/A2921

  7. #7
    مدیر بخش آواتار danialafshari
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    هر کجا هستم باشم آسمان مال من است
    پست
    2,909

    نقل قول: مشکل در ارسال به Stimulsoft report بعد از فیلتر datagridview

    دوست عزیز فایل تصویری رو نگاه کنید تا متوجه بشید
    لطفاً از پرسیدن سوال در خصوصی خودداری کنید.
    قبل از ایجاد تاپیک، حتماً قوانین سایت را مطالعه فرمایید.
    قوانین پرسش های دانشجویی
    برای درست وارد شدن کد در قالب C#‎‎‎ سایت، ابتدا کد رو درون Notepad.exe کپی سپس از اونجا به سایت در قالب C#‎‎‎ منتفل کنید
    نرم افزار code manager دستیار برنامه نویسان جهت نگهداری کد ها

  8. #8

    نقل قول: مشکل در ارسال به Stimulsoft report بعد از فیلتر datagridview

    باسلام خدمت دوستان عزیز
    دقیا منم یه همچین مشکلی دارم منتها من به روش linqکد نوشتم اطلاعات را ریختم داخل دیتا گرید ویو و در اونجا فیلتر سازی کردم و میخوام اطلاعات از دیتا گرید بره به استیمول ولی اونجا میخوام به نحوی تفکیک بشه که برای هرگروه یک سری اطلاعات جداکنه و هرگروهی را زیرش جمعشو هم بده
    وقتی در حالت عادی اطلاعات ارسال میشه مشکلی نیست
    ولی وقتی میخوام ریلیشن بزنم و گروه بندی کنم اطلاعات را نمایش نمیده
    اطلاعات مربوط به اسناد ثبت شده روزانه است که میخوام سندهایهر سرفصل را که کدکل آنها یکسانه را جمع بزنه
    اینم تصاویر مربوطه به ضمیمه ارسال میگردد
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه

تاپیک های مشابه

  1. مشکل در Redirect به صغحه مدیریت بعد از Login به سایت
    نوشته شده توسط kurdistan132 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 0
    آخرین پست: شنبه 07 آذر 1394, 16:04 عصر
  2. مشکل در ورود به SQL Server بعد از upgrade به ویندوز 10
    نوشته شده توسط پیام حیاتی در بخش مسائل مرتبط با نصب و راه اندازی
    پاسخ: 5
    آخرین پست: پنج شنبه 12 شهریور 1394, 12:28 عصر
  3. سوال: مشکل در اتصال به پایگاه داده بعد از آپلود سایت
    نوشته شده توسط moshavermojarab در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 2
    آخرین پست: سه شنبه 19 خرداد 1394, 09:27 صبح
  4. سوال: مشكل در كار نكردن دكمه ها بعد از اتصال به my sql
    نوشته شده توسط silvery در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 03 اردیبهشت 1391, 09:27 صبح
  5. پاسخ: 6
    آخرین پست: یک شنبه 28 اسفند 1390, 20:30 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •