نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: طرز ارتباط دیتابیس با پلاگین سبد خرید

  1. #1

    طرز ارتباط دیتابیس با پلاگین سبد خرید

    سلام من میخوام بدونم چطور میشه تو قسمت جاوااسکریپت این پلاگین بجای productname و سایر مشخصات محصول رو از دیتابیس خوند؟
    https://codyhouse.co/gem/add-to-cart-interaction/
    .................................................. .

    تو تگ html کد زیر رو ببینید

      <div class="body">
    <ul>

    <!-- products added to the cart will be inserted here using JavaScript -->

    </ul>

    تو قسمت توضیحات خودش گفته برای اضافه کردن فایل جاوااسکریپت تغییر بدید
    فایل main.js

    دقیقا این تابعس:
    function addProduct() {
    //this is just a product placeholder
    //you should insert an item with the selected product info
    //replace productId, productName, price and url with your real product info

    productId = productId + 1;


    var productAdded = $('<li class="product"><div class="product-image"><a href="#0"><img src="img/product-preview.png" alt="placeholder"></a></div><div class="product-details"><h3><a href="#0"></a></h3><span class="price">$25.99</span><div class="actions">'+ +'<a href="#0" class="delete-item">Delete</a><div class="quantity"><label for="cd-product-' + productId + '">Qty</label><span class="select"><select id="cd-product-' + productId + '" name="quantity"><option value="1">1</option><option value="2">2</option><option value="3">3</option><option value="4">4</option><option value="5">5</option><option value="6">6</option><option value="7">7</option><option value="8">8</option><option value="9">9</option></select></span></div></div></div></li>');
    cartList.prepend(productAdded);
    }


    باید این متغیر رو ویرایش کرد productAdded
    حالا مشکل اینه چطور تو این فایل جاوااسکریپت دیتا بیس رو نمونه ازش بسازم و جاگذاری کنم ممنون میشم راهنمایی کنید با تشکر

  2. #2
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    خرداد 1390
    محل زندگی
    تهران
    پست
    73

    نقل قول: طرز ارتباط دیتابیس با پلاگین سبد خرید

    سلام
    شما میتوانید با استفاده از اجکس اطلاعات رو بخونید و مقدار برگشتی رو با productId در بالا جابه جا کنید.

تاپیک های مشابه

  1. سوال: ارتباط دیتابیس با جاوا تحت دسک تاپ
    نوشته شده توسط lmaghsoodi در بخش Java SE : نگارش استاندارد جاوا
    پاسخ: 2
    آخرین پست: جمعه 10 آبان 1392, 11:14 صبح
  2. در خواست پلاگین سبد خرید (shopping cart) با jquery
    نوشته شده توسط m_kalantar.cs در بخش jQuery
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 05 فروردین 1391, 19:31 عصر
  3. سوال: مشکل ارتباط دیتابیس با برنامه setup
    نوشته شده توسط group45 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 2
    آخرین پست: سه شنبه 15 دی 1388, 18:58 عصر
  4. ارتباط دیتابیس با jtable
    نوشته شده توسط jeus در بخش Java EE : نگارش سازمانی جاوا
    پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 01 خرداد 1387, 13:40 عصر
  5. پاسخ: 7
    آخرین پست: جمعه 09 آذر 1386, 14:06 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •