نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: بازگشت لیست ویو بصورت خودکار

  1. #1

    بازگشت لیست ویو بصورت خودکار

    با عرض سلام خسته نباشید
    بنده زمانی که لیست ویو به سمت پایین میکشم که داده های json درون لیست قرار بگیرد
    لیست بصورت خودکار به سمت بالا برمیگردد.
    لطفا راهنمایی کنید؟؟؟
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار Nevercom
    تاریخ عضویت
    دی 1387
    محل زندگی
    بستک
    سن
    35
    پست
    1,118

    نقل قول: بازگشت لیست ویو بصورت خودکار

    شما در هر بار دریافت اطلاعات، یک Adapter جدید میسازید و روی لیست ویو ست می کنید.
    درصورتی که باید دیتای جدید رو به دیتای قبلی ادپتر اضافه کنید و متد notifyDatasetChanged از آبجکت adapter رو صدا بزنید تا ادپتر اطلاعات جدید رو لود کنه. در این حالت لیست به ابتدا بر نمیگرده و داده های جدید به داده های قبلی اضافه میشه

    برای اینکار هم یک متد به کلاس ادپتر اضافه کنید که دیتای جدید (<<List<HashMap<String , Object) رو بگیره و به دیتای موجود در ادپتر اضافه کنه (متد addAll) و در ادامه متد nofifyDatasetChanged رو هم کال کنه.

  3. #3

    نقل قول: بازگشت لیست ویو بصورت خودکار

    با تشکر از دوست عزیز بابت پاسخگویی ولی فکر میکنم اشتباه انجام دادم



    private class ListViewLoaderTask extends AsyncTask<String , Void , SimpleAdapter>
    {
    @Override
    protected SimpleAdapter doInBackground(String... params)
    {
    try
    {
    AdsParser_madah parser = new AdsParser_madah();

    all_ads_madah.addAll( parser.parse(params[0]) );
    all_ads.addAll(all_ads_madah);

    }
    catch ( Exception e )
    {

    Log.i( "Message" , "error in ListViewLoaderTask -> " + e.toString() );

    }

    String[] from = { "image" , "name_madah" , "date" , "like", "count"};

    int[] to = { R.id.ads_img_madah , R.id.ads_name_madah ,
    R.id.ads_date_madah , R.id.ads_like_madah, R.id.ads_count_madah};


    SimpleAdapter adb = new SimpleAdapter(
    getBaseContext() , all_ads , R.layout.ads_list_madah , from , to
    );
    adb.notifyDataSetChanged();
    return adb;
    }

    @Override
    protected void onPostExecute(SimpleAdapter adapter)
    {
    lv.setAdapter( adapter );

    for (int i = 0; i < adapter.getCount(); i++)
    {
    HashMap<String , Object> hm =
    (HashMap<String , Object>) adapter.getItem( i );

    String imgURL = (String) hm.get("image_path");

    HashMap<String , Object> forDownload = new HashMap<>();

    forDownload.put( "image_path" , imgURL );
    forDownload.put( "position" , i );

    ImageDownloaderTask imgDownloader = new ImageDownloaderTask();

    imgDownloader.execute( forDownload );
    }

    go_next = true;
    }
    }
    آخرین ویرایش به وسیله abbaskhadem1394 : پنج شنبه 26 اسفند 1395 در 06:16 صبح

تاپیک های مشابه

  1. سوال: گرفتن مقدار از image button و اضافه کردن آن در گرید ویو بصورت لیست
    نوشته شده توسط mf1311 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 3
    آخرین پست: جمعه 18 مهر 1393, 15:54 عصر
  2. بروز شدن بصورت خودکار در لیست ویو (اندروید)
    نوشته شده توسط Sp|R|T در بخش Android Studio
    پاسخ: 7
    آخرین پست: پنج شنبه 24 اسفند 1391, 22:01 عصر
  3. تبدیل استیلها به css بصورت خودکار!!!
    نوشته شده توسط once4ever در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 3
    آخرین پست: شنبه 15 اردیبهشت 1386, 20:21 عصر
  4. لیست باکس بصورت Auto Size
    نوشته شده توسط Babak-Aghili در بخش C#‎‎
    پاسخ: 3
    آخرین پست: سه شنبه 21 تیر 1384, 12:46 عصر
  5. ارسال ایمل بصورت خودکار
    نوشته شده توسط Malihe در بخش Classic ASP
    پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 24 تیر 1383, 11:45 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •