نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: باگذاری صفحه تنها با شرایط خاص

  1. #1

    باگذاری صفحه تنها با شرایط خاص

    با سلام و خسته نباشید خدمت دوستان گرامی
    دوستان یک سایت جوملا آوردم بالا و از rss reader استفاده کردم(داخل پیج اصلی) و شرط گذاشتم واسش که ققط واسه زبان فارسی نمایش داده بشه و اوکی شد و فقط در زبان فارسی نمایش داده میشه اما الان یه مشکل جدی دارم اونم این که:
    در بقیه صفحات که زبانشون فارسی هست نیز نمایش داده میشه و من فقط میخوام در صفحه اصلی بیاد نه همه اما چون index.phpمشترکه اونجاهام میاد
    سرتونو درد نیارم میخوام کد های زیر(rss reader) فقط در دو آدرس زیر اجرا و نمایش داده بشه و در بقیه صفحات اجرا نشه:
    آدرسی که ققط اینجا نمایش داده بشه:
    http://www.mysite.ir/index.php/fa
    کد های من:
    <?php

    if( $this->language=='fa-ir')
    {
    ?>



    <table style="color:red" align="center">
    <tr>
    <td>
    <h5>
    <?php
    //تنظیمات
    $url = 'http://www.nww.ir//RSSCreatorShow.aspx?page_=rsscreator&lang=1&tempna me=main&sub=0&isPopUp=false&PageID=76&PageIDF=34';//آدرس فید
    $num = '5';//تعداد لینک
    //توابع
    function xml2array($text){
    $reg_exp = '/<(\w+)[^>]*>(.*?)<\/\\1>/s';
    preg_match_all($reg_exp, $text, $match);
    $loop = 0;
    foreach($match[1] as $key=>$val){
    if(preg_match($reg_exp, $match[2][$key])){
    @$array[$val][$loop] = xml2array($match[2][$key]);
    }
    else{
    @$array[$val] = $match[2][$key];
    }
    $loop++;
    }
    return $array;
    }
    function display_feed($url, $num, $template="<div class=\"rss-item\"> &raquo; <a style=\"color:#6a6a6a;\" href=\"#link#\" target=\"_blank\">#title#</a></div>"){

    if ($rss = @file_get_contents($url)){
    $rss = xml2array($rss);
    if(is_array($rss)){
    $code = "";
    $count = 0;
    foreach($rss['rss'][0]['channel'][0]['item'] as $val){
    $tpl = $template;
    foreach($val as $key => $val2){
    $val2 = html_entity_decode(htmlentities(@strip_tags($val2) ));
    $tpl = str_replace("#".strtolower($key)."#", $val2, $tpl);
    }
    if ($count < $num) $code .= $tpl;
    ++$count;
    }
    }
    else{
    return FALSE;
    }
    echo $code;
    return TRUE;
    }
    else{
    return FALSE;
    }
    }

    //خروجی


    echo("<div class=\"rss-block\">");
    display_feed("$url",$num);
    echo("</div>");
    ?>
    </h5>
    </td>
    </tr>
    </table>
    <?php
    }
    ?>
    اینم بگم که از ماژول rss خوان نمی تونستم استفاده کنم چون اصلا مثله بقیه ماژول ها نمی شد یک صفحه خاص رو واسه نمایش انتخاب کنی و در همه صفحات نمایش میداد
    لطف میکنین راهنمایی کنین، سپاس

  2. #2

    نقل قول: باگذاری صفحه تنها با شرایط خاص

    سلام

    میتونید از یک همچین شرطی استفاده کنید :

    if (empty(str_replace('/', '', $_SERVER['REQUEST_URI'])))

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 5
    آخرین پست: پنج شنبه 18 مهر 1392, 09:04 صبح
  2. فیلتر کردن بانک اطلاعاتی با شرایط خاص
    نوشته شده توسط محسن شمس در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 12
    آخرین پست: چهارشنبه 22 فروردین 1386, 11:31 صبح
  3. استفاده از فلش با شرایط خاص
    نوشته شده توسط بابک زواری در بخش Classic ASP
    پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 17 دی 1384, 00:45 صبح
  4. گرفتن یه سری رکورد از چند جدول با شرایط خاص
    نوشته شده توسط rezaei manesh در بخش VB.NET
    پاسخ: 0
    آخرین پست: سه شنبه 01 آذر 1384, 08:37 صبح
  5. نمایش رکوردهایی با شرایط خاص
    نوشته شده توسط maryam_jamshid در بخش گزارش سازی با Crystal Report
    پاسخ: 5
    آخرین پست: دوشنبه 21 شهریور 1384, 20:07 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •