نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: سوالی در مورد تزریق وابستگی در لایه سرویس برای پیاده سازی validation

  1. #1

    Question سوالی در مورد تزریق وابستگی در لایه سرویس برای پیاده سازی validation

    سلام
    من برای اینکه میخواستم یه سری از Exceptionها رو در لایه ی داخلی مربوط به سرویس ها Handle کنم به همین دلیل یه اینترفیس به اسم IvalidationService رو در لایه سرویس ها پیاده سازی کردم. به صورت زیر که این اینترفیس رو کلاسی به نام ValidationService پیاده سازی میکنه.


    IvalidationService.PNG

    برای مپ کردن اینترفیس ها هم از Structure map استفاده کردم.تمام کنترلرهای برنامه هم قرار هست تا از basecontroller که خودم از Controller ارث بری کردم، استفاده بشه.

    basecontroller.PNG

    ولی یه مشکلی که وجود داره اینه که نمیدونم چه جوری به strucuture map بفهمونم که در اینترفیس پیاده سازی شده ی مثلا project service، اینترفیس ivalidationservice که در constructureش قرار داده همون property مربوط به basecontroller هست و شی جدیدی برای سرویس ها ایجاد نکنه.

    projectservice.PNG

    ممنون میشم راهنمایی کنید.

  2. #2

    نقل قول: سوالی در مورد تزریق وابستگی در لایه سرویس برای پیاده سازی validation

    به نظرم کدی که پیاده کردید پیچیده شده و میشه ساده تر باشه.

    چیزی که من متوجه شدم اینه که شما قصد دارید ValidationService رو از کنترلر به ProjectService پاس بدید. برای اینکار ساده ترین راه اینه که یک متغیر عمومی در ProjectService تعریف کنید و دیگه نیازی به تزریق وابستگی در خط 21 در تصویر آخر ندارید.

    روشهای دیگری برای تزریق وابستگی وجود داره ، مثلا Property Injection و Method Injection بعضی مواقع مثل این حالت شما نمیشه وابستگی ها رو در زمان ایجاد کلاس (Constructor) تزریق کرد.

  3. #3

    نقل قول: سوالی در مورد تزریق وابستگی در لایه سرویس برای پیاده سازی validation

    این متغیر عمومی که میگید رو چه جوری میتونم تعریف کنم که هنگام اجرای برنامه، اگر مشکلی در validation در داخل action به وجود اومد، ارورهای موجود در modelstatedictionary موجود در action رو به validation l موجود در سرویس اضافه کنم و برای نمایش به کاربر برگردونم؟ در حقیقت، میخوام که modelstatedictionary و validationی که من در برنامه توسعه دادم، یکپارچه باشند؟

تاپیک های مشابه

  1. سوال: مشکل در وب سرویس برای ارسال مقادیر فارسی utf-8
    نوشته شده توسط php_love در بخش PHP
    پاسخ: 2
    آخرین پست: یک شنبه 22 دی 1392, 19:12 عصر
  2. پاسخ: 8
    آخرین پست: پنج شنبه 19 دی 1392, 21:43 عصر
  3. امنیت در لایه سرویس
    نوشته شده توسط aspppsa در بخش امنیت در شبکه
    پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 04 دی 1391, 09:38 صبح
  4. امنیت در لایه سرویس
    نوشته شده توسط aspppsa در بخش شبکه و Networking‌
    پاسخ: 0
    آخرین پست: یک شنبه 03 دی 1391, 14:39 عصر
  5. نظرتون رو در زمینه طراحی و پیاده سازی شیگرا این مثال بگید!
    نوشته شده توسط khafanovich در بخش تحلیل و طراحی نرم افزار
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 05 اردیبهشت 1384, 00:17 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •