نمایش نتایج 1 تا 8 از 8

نام تاپیک: جابه جایی اشیا روی فرم به صورت اتوماتیک

  1. #1

    Question جابه جایی اشیا روی فرم به صورت اتوماتیک

    با سلام خدمت اساتید محترم اکسس
    بنده یه برنامه با اکسس نوشتم میخواستم تو یه فرم که به شکل گزارش طراحی کردم وقتی یکی از تکست باکس ها مقدارشون صفر باشه اون تکست باکس مخفی بشه. البته این کار راحته ولی جای اون تو فرم خالی میمونه هرچی گشتم پیدا نکردم میخواستم از اساتید که در این زمینه تخصص دارند خواهش کنم راهنماییم کنن که چطور میتونم فیلدهای خالی رو مخفتی کنم طوری که فیلدهای دیگه بیان جاشو بگیرن و جای خالی نباشه تو فرم یعنی تکست باکس ها مرتب شوند.
    پیشاپیش از لطفتون ممنونم

  2. #2

    نقل قول: جابه جایی اشیا روی فرم به صورت اتوماتیک

    خواهشا اگه کسب بلده راهنمایی کنه

  3. #3

    نقل قول: جابه جایی اشیا روی فرم به صورت اتوماتیک

    یعنی کسی نیست این یه تیکه کد رو بلد باشه و یه خیری کنه کار مارو راه بندازه؟

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار mazoolagh
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1384
    سن
    71
    پست
    3,030

    نقل قول: جابه جایی اشیا روی فرم به صورت اتوماتیک

    شما اگر گزارش نیاز دارین بهتره از گزارش استفاده کنین چون اونجا میتونین با استفاده از ویژگی can grow/can shrink اندازه کنترل رو برحسب محتویاتش کنترل کنین.
    البته به یاد داشته باشین فقط در جهت عمودی کار میکنه.

    اگر واقعا نیاز به فرم هست یا اینکه در جهت افقی قراره فضای خالی رو حذف کنین نیاز به کدنویسی داره.
    در اینصورت بهتره فرم رو پیوست کنین.

  5. #5

    نقل قول: جابه جایی اشیا روی فرم به صورت اتوماتیک

    با تشکر از استاد عزیز که جواب دادین.
    من یک نمونه فایل پیوست کردم میخوام در فرم فیش مواردی که صفر هستند موق نمایش پنهان شوند و تکست باکس های دیگر بیان جای اون رو بگیرند طوری که جای اون تکست باکس خالی نباشه
    خیلی ممنون
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه
    • نوع فایل: zip db1.zip‏ (16.1 کیلوبایت, 30 دیدار)

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار mazoolagh
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1384
    سن
    71
    پست
    3,030

    نقل قول: جابه جایی اشیا روی فرم به صورت اتوماتیک

    راحتترین راه همون استفاده از یک ساب ریپورت برای نمایش فیلدهایی هست که قراره اندازه شون بر اساس محتوا کنترل بشه.

    با این وجود در فرم هم میشه ولی کدنویسی میخواد:
    Option Compare Database
    Option Explicit
    Dim H As Integer
    Const Fields_Count As Integer = 4
    Private Sub Form_Current()
    Dim i As Integer
    For i = 1 To Fields_Count
    Fld(i).Visible = (Fld(i) <> 0)
    Next
    Dim Last_Top As Integer
    Last_Top = F1.Top
    For i = 1 To Fields_Count - 1
    If Fld(i) <> 0 Then
    Last_Top = Last_Top + H
    End If
    Fld(i + 1).Top = Last_Top
    Fld(i + 1).Controls(0).Top = Last_Top
    Next
    End Sub
    Private Sub Form_Load()
    H = Me.F2.Top - Me.F1.Top
    End Sub
    Private Function Fld(ByVal n As Integer) As Control
    Set Fld = Me.Controls("F" + Trim(n))
    End Function


    چند نکته رو در نظر بگیرین:

    • مهم نیست که کنترل سورس فیلدها چی هست یا از چه نوعی هستن ولی باید به ترتیب از F1 نام گذاری بشن
    • فاصله بین کنترل ها باید یکسان باشه
    • کد نمونه برای چهار کنترل هست


    و چند توضیح در باره کد:
    • متغیر گلوبال H فاصله بین کنترل ها رو نگهداری میکنه و هنگام لود شدن فرم مقدار دهی میشه
    • از ویژگی (0)CONTROLS برای دسترسی به لیبل کنترل استفاده شده
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  7. #7

    نقل قول: جابه جایی اشیا روی فرم به صورت اتوماتیک

    خیلی ممنون استاد بزرگوار
    فقط یه مشکلی که دارم اینه که من تو نرم افزارم یه چاپ فیش حقوقی گروهی قرار دادم که به صورت continios هست وقتی کدی در قسمت form current مینویسم فقط در فیش اولی اجرا میشه و پرینت که میگیرم در مابقی فیش ها اعمال نمیشه. ممنون میشم که در این مورد نیز بنده را راهنمایی نمایید

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار mazoolagh
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1384
    سن
    71
    پست
    3,030

    نقل قول: جابه جایی اشیا روی فرم به صورت اتوماتیک

    این خواسته فقط در ریپورت شدنی هست

تاپیک های مشابه

  1. سوال: Full Screen شدن فرم به صورت اتوماتيك
    نوشته شده توسط SilverLearn در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 18 مرداد 1389, 08:05 صبح
  2. سوال: گذاشتن چند pictureBox روی فرم به صورت آرایه ای
    نوشته شده توسط ghrzarei در بخش C#‎‎
    پاسخ: 10
    آخرین پست: جمعه 26 تیر 1388, 09:42 صبح
  3. سوال: امکان رسم HFD از روی DFD به صورت اتوماتیک
    نوشته شده توسط mahdi_shiva در بخش Oracle
    پاسخ: 0
    آخرین پست: چهارشنبه 02 بهمن 1387, 09:30 صبح
  4. نحوه جابه جا کردن بین صفحات به صورت اتوماتیک
    نوشته شده توسط vahid_hercol2002 در بخش PHP
    پاسخ: 7
    آخرین پست: دوشنبه 15 مرداد 1386, 16:05 عصر
  5. حذف چند کنترل از روی فرم به صورت Dynamic
    نوشته شده توسط titbasoft در بخش VB.NET
    پاسخ: 7
    آخرین پست: جمعه 09 اردیبهشت 1384, 11:35 صبح

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •