نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: بدست آوردن N رکورد آخر از دیتابیس

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار samiasoft
    تاریخ عضویت
    مهر 1391
    محل زندگی
    اردبیل
    پست
    1,242

    Question بدست آوردن N رکورد آخر از دیتابیس

    سلام دوستان

    فرض کنید در یک دیتابیس 1000 رکورد داریم.
    من میخواستم 5 رکورد اخری که ثبت شده را بدست بیارم.برای اینکار دستور زیر نوشتم و به درستی هم عمل کرد :

    SELECT TOP 5 * FROM Table1 ORDER BY IDNumber DESC

    ولیکن من در یک ستون مثلا بنام CLOUMMEN1 مقادیر تکراری دارم.میخواستم که قبل اینکه کوئری بالا رو اجرا کنم اول با دستور DISTINCT مقادیر تکراری ستون CLOUMMEN1 رو از لیست خارج کنم سپس کوئری بالا رو اجرا کنم.

    بدین صورت زیر میشود موارد تکراری رو از ستون حذف کرد ؟
    SELECT DISTINCT CLOUMMEN1 FROM Table1

    حال کوئری دوم رو چگونه در کوئری اول جایگذاری کنم؟ درواقع چگونه یک سلکت تو در تو بنویسم؟
    ممنون میشوم راهنمایی کنید.

    نکته : دیتابیسی که این کوئری روی آن انجام میشود اکسس هستش....و فکر میکنم دستور لیمیت برخلاف اسکیوال برای آن جواب نخواهد داد درسته؟

    نکته دوم : من در کوئری دوم میخوام فقط داده های ستون CLOUMMEN1 رو از بین ببرم نه ستون های دیگر!
    آخرین ویرایش به وسیله samiasoft : جمعه 27 اسفند 1395 در 18:45 عصر

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار fakhravari
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    بوشهر
    سن
    34
    پست
    8,016

    نقل قول: بدست آوردن N رکورد آخر از دیتابیس

    من مدل sql میگم
    بر روی داده های ستون CLOUMMEN1 باید partision بزنید و مقادیر 1 بردارید و بر اساس هر چی میخواید sort کنید و بعد dis بزنید

تاپیک های مشابه

  1. بدست آوردن چندین رکورد از روی 1 رکورد
    نوشته شده توسط M * M * A در بخش تحلیل و طراحی بانک اطلاعات
    پاسخ: 6
    آخرین پست: شنبه 21 آبان 1390, 20:57 عصر
  2. پاسخ: 4
    آخرین پست: دوشنبه 03 آبان 1389, 14:21 عصر
  3. سوال راجع به بدست آوردن کد رکورد خاص بعد از درج
    نوشته شده توسط mostafa_zainy در بخش SQL Server
    پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 05 اسفند 1388, 10:21 صبح
  4. مشکل در بدست آوردن بیشترین رکورد ها از یک کاربر
    نوشته شده توسط hadi000333 در بخش SQL Server
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 05 دی 1387, 06:01 صبح
  5. بدست آوردن چند رکورد آخر
    نوشته شده توسط looklook در بخش SQL Server
    پاسخ: 2
    آخرین پست: پنج شنبه 21 آذر 1387, 22:47 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •