نمایش نتایج 1 تا 9 از 9

نام تاپیک: خطا در ایجاد View و Controller ؟

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1389
    محل زندگی
    شهرکرد
    پست
    617

    خطا در ایجاد View و Controller ؟

    سلام دوستان
    وقتی میخوام View جدید یا Controller ایجاد کنم این خطا رو میده:
    پروژه رو با نوع MVC و Identity پیش فرض ایجاد کردم.


    there was an error running the selected code generator: 'A Configuration for type 'PostProject.Models.PostGroup' has already been added.
    to reference the existing configuration use the entity<T>() or Complex Type<T>() methods.


    لطفا راهنمایی کنید.
    تشکر.
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه

  2. #2

    نقل قول: خطا در ایجاد View و Controller ؟


  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1389
    محل زندگی
    شهرکرد
    پست
    617

    نقل قول: خطا در ایجاد View و Controller ؟

    ممنون بابت لینک ها.
    این خط رو اضافه کردم ولی مشکل برطرف نشد!

    modelBuilder.Entity<User>();


    مفهوم خطا چیه ؟ به چی ایراد می گیره ؟

  4. #4

    نقل قول: خطا در ایجاد View و Controller ؟

    کد داخل DbContext رو بفرستید .

  5. #5
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1389
    محل زندگی
    شهرکرد
    پست
    617

    نقل قول: خطا در ایجاد View و Controller ؟

    نقل قول نوشته شده توسط Moien Tajik مشاهده تاپیک
    کد داخل DbContext رو بفرستید .

    public class DbContext : DbContext
    {
    public MyDbContext()
    {

    }

    public DbSet<User> Users { get; set; }
    public DbSet<Comment> Comments { get; set; }
    public DbSet<Post> Posts { get; set; }


    protected override void OnModelCreating(DbModelBuilder modelBuilder)
    {
    modelBuilder.Configurations.Add(new UserConfig());
    modelBuilder.Configurations.Add(new CommentConfig());
    modelBuilder.Configurations.Add(new PostConfig());
    base.OnModelCreating(modelBuilder);
    }
    }

  6. #6

    Thumbs up نقل قول: خطا در ایجاد View و Controller ؟

    این رو امتحان کنید :

    public class DbContext : DbContext
    {
    public DbContext()
    : base("YourApplicationDbName", throwIfV1Schema: false)
    {
    }

    public static DbContext Create()
    {
    return new DbContext();
    }


    public DbSet<User> Users { get; set; }
    public DbSet<Comment> Comments { get; set; }
    public DbSet<Post> Posts { get; set; }
    }


    https://docs.microsoft.com/en-us/asp...vc-application

  7. #7
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1389
    محل زندگی
    شهرکرد
    پست
    617

    نقل قول: خطا در ایجاد View و Controller ؟

    متاسفانه بازم نشد.
    برای ساخت View وقتی روی Action کلیک راست میکنیم و AddView رو می زنیم، باید Data Context Class رو انتخاب کنیم ؟ با انتخاب Data Context Class خطای ذکر شده نشون داده میشه ولی وقتی Data Context Class رو انتخاب نمی کنم بدون مشکل View ایجاد میشه.

    برای ساختن Controllers بر اساس مدل، وقتی Data Context Class رو انتخاب می کنم اون خطا ظاهر میشه.
    مفهوم خطا چیه ؟ واسه چی خطا می گیره ؟

  8. #8

    Thumbs up نقل قول: خطا در ایجاد View و Controller ؟

    نقل قول نوشته شده توسط nice_boy_a مشاهده تاپیک
    متاسفانه بازم نشد.
    برای ساخت View وقتی روی Action کلیک راست میکنیم و AddView رو می زنیم، باید Data Context Class رو انتخاب کنیم ؟ با انتخاب Data Context Class خطای ذکر شده نشون داده میشه ولی وقتی Data Context Class رو انتخاب نمی کنم بدون مشکل View ایجاد میشه.

    برای ساختن Controllers بر اساس مدل، وقتی Data Context Class رو انتخاب می کنم اون خطا ظاهر میشه.
    مفهوم خطا چیه ؟ واسه چی خطا می گیره ؟
    مهفوم این هست که اون مدل که شما قصد دارید کنترلر و ویو هاش رو Scaffold کنید ، قبلا داخل DbContext شما پیاده سازی شده یعنی قسمت :
    public DbSet<YourModel> YourModel { get; set; }


    یکبار در Context شما نوشته شده و نیازی نیست که شما یکبار دیگه اون رو اضافه کنید.
    شما وقتی کنترلری رو Scaffold میکنید خودش بطور خودکار میاد این خط مربوطه رو به DbContext که شما انتخاب میکنید اضافش میکنه ، دقت کنید که فقط 1 DbContext داشته باشید و DbSet مدل مربوطه رو نداشته باشید تا خود Scaffolder موقع اضافه کردن کنترلر بطور اتوماتیک اضافش کنه .

  9. #9
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1389
    محل زندگی
    شهرکرد
    پست
    617

    نقل قول: خطا در ایجاد View و Controller ؟

    نقل قول نوشته شده توسط Moien Tajik مشاهده تاپیک
    مهفوم این هست که اون مدل که شما قصد دارید کنترلر و ویو هاش رو Scaffold کنید ، قبلا داخل DbContext شما پیاده سازی شده یعنی قسمت :
    public DbSet<YourModel> YourModel { get; set; }
    منظورتون از قبلا چیه ؟ من فقط یک DbContext دارم و مدل هام رو داخل اون تعریف کردم (کد داخل DbContext رو هم فرستادم و ملاحظه فرمودین)

    نقل قول نوشته شده توسط Moien Tajik مشاهده تاپیک
    یکبار در Context شما نوشته شده و نیازی نیست که شما یکبار دیگه اون رو اضافه کنید.
    شما وقتی کنترلری رو Scaffold میکنید خودش بطور خودکار میاد این خط مربوطه رو به DbContext که شما انتخاب میکنید اضافش میکنه ، دقت کنید که فقط 1 DbContext داشته باشید و DbSet مدل مربوطه رو نداشته باشید تا خود Scaffolder موقع اضافه کردن کنترلر بطور اتوماتیک اضافش کنه .

    این سه خط رو کامنت کردم و مشکل برطرف شد!

    modelBuilder.Configurations.Add(new UserConfig()); modelBuilder.Configurations.Add(new CommentConfig());

    modelBuilder.Configurations.Add(new PostConfig());



    متوجه نمیشم که چرا به اینا گیر میده!

تاپیک های مشابه

  1. آموزش: خطا در ایجاد یوزر کنترل به صورت داینامیک ERROR IN dynamic user control asp.net
    نوشته شده توسط SA_SA_1980 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 0
    آخرین پست: دوشنبه 23 مرداد 1391, 23:24 عصر
  2. فوری _ مشکل در ایجاد view
    نوشته شده توسط مهدی رحیم زاده در بخش SQL Server
    پاسخ: 4
    آخرین پست: شنبه 02 اردیبهشت 1385, 08:26 صبح
  3. شروع کار با ASP و خطا در ایجاد پروژه ASP
    نوشته شده توسط rezaei manesh در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 9
    آخرین پست: دوشنبه 07 فروردین 1385, 10:40 صبح
  4. خطا در نمایش view در datagriedviewدر C#‎ 2005
    نوشته شده توسط bahman.net در بخش C#‎‎
    پاسخ: 7
    آخرین پست: جمعه 26 اسفند 1384, 02:18 صبح
  5. مشکل در ایجاد view
    نوشته شده توسط javad3151 در بخش SQL Server
    پاسخ: 3
    آخرین پست: شنبه 08 مرداد 1384, 22:24 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •