نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: SDK های کار با دوربین

  1. #1

    SDK های کار با دوربین

    سلام آیا کسی با با ozeki SDK کار کرده و آیا رایگان هست؟http://www.ozeki.hu/index.php?owpn=1...d_product_id=3

    وچطور میشه مثل کامپوننت Aforge یک هندلر برای دریافت فریم ها تصاویر ایجاد کرد؟
     playerControl.NewFrame += new VideoSourcePlayer.NewFrameHandler( this.playerControl_NewFrame );

    تشکر
    آخرین ویرایش به وسیله Mahmoud.Afrad : شنبه 28 اسفند 1395 در 15:05 عصر

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار علیرضا حسن زاده
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    تــــــــــــــــــــــــــبریز
    پست
    897

    نقل قول: SDK های کار با دوربین

    تا جایی که میدونم رایگان نیست
    من قبلا باهاش کار کردم ولی خوشم نیومد
    با VLC کار کردم خوش دست تره و دستمم بازه تقریبااز هر سورسی هم میتونی تصویر بگیری
    قفط تنها اشکالش اینکه باید یکم با زبان C هم اشنایی داشته باشی و توصیه هم میکنم اگه خواستی استفاده کنی از VLC.Net استفاده نکنی کاراییش برا کاراهای پردازش تصویر مناسب نیست

  3. #3

    نقل قول: SDK های کار با دوربین

    تشکر مهندس
    اگه ممکنه لینکی از سایتش را بزاری. سمپل هم داره.
    راستی همه نوع دوربینی را ساپورت میکنه؟ من با aforge.net کارمیکردم ولی با مدل های IP مثل هایکویژن و یا RTSP دار ها را ساپورت نمیکرد.
    آیا این کامپوننت این خصوصیت های را ساپورت میکنه؟ RTSP و onvif

    با زبان سی هم آشنایی دارم
    تشکر

  4. #4

    نقل قول: SDK های کار با دوربین

    نقل قول نوشته شده توسط علیرضا حسن زاده مشاهده تاپیک
    تا جایی که میدونم رایگان نیست
    من قبلا باهاش کار کردم ولی خوشم نیومد
    با VLC کار کردم خوش دست تره و دستمم بازه تقریبااز هر سورسی هم میتونی تصویر بگیری
    قفط تنها اشکالش اینکه باید یکم با زبان C هم اشنایی داشته باشی و توصیه هم میکنم اگه خواستی استفاده کنی از VLC.Net استفاده نکنی کاراییش برا کاراهای پردازش تصویر مناسب نیست
    سلام اگه ممکنه لینک سایت را معرفی کنید

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار علیرضا حسن زاده
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    تــــــــــــــــــــــــــبریز
    پست
    897

    نقل قول: SDK های کار با دوربین

    نقل قول نوشته شده توسط sg.programmer مشاهده تاپیک
    سلام اگه ممکنه لینک سایت را معرفی کنید
    http://www.videolan.org/vlc/download-sources.html
    از این ادرس میتونید کتابخانه ها و سورس رو بگیرید

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار علیرضا حسن زاده
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    تــــــــــــــــــــــــــبریز
    پست
    897

    نقل قول: SDK های کار با دوربین

    نقل قول نوشته شده توسط sg.programmer مشاهده تاپیک
    تشکر مهندس
    اگه ممکنه لینکی از سایتش را بزاری. سمپل هم داره.
    راستی همه نوع دوربینی را ساپورت میکنه؟ من با aforge.net کارمیکردم ولی با مدل های IP مثل هایکویژن و یا RTSP دار ها را ساپورت نمیکرد.
    آیا این کامپوننت این خصوصیت های را ساپورت میکنه؟ RTSP و onvif

    با زبان سی هم آشنایی دارم
    تشکر
    همه مواردی رو که گفتین ساپورت میکنه البته خودم با RTSP کار میکنم معمولا
    برا بدست اوردنن Url دوربین ها هم مشکل داشتین راهنمایی میکنم

  7. #7

    نقل قول: SDK های کار با دوربین

    نقل قول نوشته شده توسط علیرضا حسن زاده مشاهده تاپیک
    http://www.videolan.org/vlc/download-sources.html
    از این ادرس میتونید کتابخانه ها و سورس رو بگیرید
    تشکر مهندس - لطف کردید -
    این لینک سورس کامل VLC هست. اگه ممکنه یک نمونه ساده که فقط بتونه به دوربین کانکت بشه را برام قرار بدید.


    نقل قول نوشته شده توسط علیرضا حسن زاده مشاهده تاپیک
    همه مواردی رو که گفتین ساپورت میکنه البته خودم با RTSP کار میکنم معمولا
    برا بدست اوردنن Url دوربین ها هم مشکل داشتین راهنمایی میکنم
    من برای بدست آوردن URLدوربین ها از برنامه ISPY استفاده میکنم. اگر راه حل بهتری دارید خیلی متشکر میشم که راهنماییم کنید.

تاپیک های مشابه

  1. فوت و فن های کار با اکسل در سی شارپ
    نوشته شده توسط sahar در بخش C#‎‎
    پاسخ: 20
    آخرین پست: شنبه 16 فروردین 1393, 22:46 عصر
  2. کار با دوربین های IP Camera
    نوشته شده توسط a_b_toops در بخش توسعه نرم افزارهای تحت شبکه
    پاسخ: 2
    آخرین پست: سه شنبه 13 مرداد 1388, 19:04 عصر
  3. استفاده از Object های 3D و کار با دوربین ( بافر عمق ) در DelphiX ...
    نوشته شده توسط Mahmood_M در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 5
    آخرین پست: سه شنبه 26 دی 1385, 02:08 صبح
  4. پاسخ: 9
    آخرین پست: سه شنبه 30 آبان 1385, 15:10 عصر
  5. کار با دوربین برای کنترول ورود و خروج
    نوشته شده توسط حامد رضائی در بخش VB.NET
    پاسخ: 5
    آخرین پست: شنبه 28 مرداد 1385, 11:34 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •