نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: پیغام خطا هنگام رجیستر dll

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار negar442
    تاریخ عضویت
    تیر 1393
    محل زندگی
    مازندران
    پست
    210

    پیغام خطا هنگام رجیستر dll

    من با استفاده از دستور regsvr32 میخوام یک فایل dll رو نصب کنم. dll مربوطه رو داخل پوشه system 32 ریختم (ویندوز 32 بیتی)
    ولی یک پیغام خطا به شرح زیر ظاهر میشه و از نصب فایل جلوگیری میکنه:

    The module some.dll failed to load. Make sure the binary is stored at the specified path or debug it to check for problems with the binary or dependent .DLL files. The specified module could not be found.


    این فایل خراب نیست و در سیستم دیگه نصب میشه ولی در بقیه سیستمها نصب نمیشه! (حتی در حالت run as administrator)

    راه حل رفع این مشکل چیه؟

  2. #2
    مدیر بخش آواتار ژیار رحیمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,095

    نقل قول: پیغام خطا هنگام رجیستر dll

    سلام (خطا مربوط به لود نشدن dll از مسیر هست)لازم مبرم نیست که شما dll رو حتما در مسیر system32 رجیستر کنی در مسیر روت درایو C بریزد بعد مجدد تست بزنید.شما داخل برنامه هم با کد نویسی میتونی اقدام به نصب dll کنی.
    First,solve the problem then write the code

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار negar442
    تاریخ عضویت
    تیر 1393
    محل زندگی
    مازندران
    پست
    210

    نقل قول: پیغام خطا هنگام رجیستر dll

    با توجه به لینک زیر خواستمdll رو از طریق کدنویسی C#‎ انجام بدم:

    https://www.codeproject.com/Question...n-c-without-Ad


    ولی نتیجه نگرفتم. خطای زیر هنگام اجرا ظاهر میشه:

    An unhandled exception of type 'System.BadImageFormatException' occurred in mscorlib.dll


    Additional information: The module was expected to contain an assembly manifest. (Exception from HRESULT: 0x80131018)



    به نظرتون مشکل از کجاست؟

  4. #4
    مدیر بخش آواتار ژیار رحیمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,095

    نقل قول: پیغام خطا هنگام رجیستر dll

    در لینکی که شما گذاشتی کاربر گفته کد من وقتی برنامه رو در حالت run as administrator اجرا میکنم dll رجیستر میشود ولی در حالت عادی(کاربر بدون مجوز مدیر سیستم) dll رجیستر نمیشود.دنبال راهی برای رجیستر کردن در حالت بدون مجوز مدیریتی هست.شما هم برنامه رو در حالت run as administrator اجرا کنید.البته در حالت کلی میتوان از طریق manifest سطح دسترسی برنامه را به مدیر سیستم ارتقا داد.
    First,solve the problem then write the code

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار negar442
    تاریخ عضویت
    تیر 1393
    محل زندگی
    مازندران
    پست
    210

    نقل قول: پیغام خطا هنگام رجیستر dll

    مشکل اصلی من اینه که dll حتی به شکل دستی هم نصب نمیشه!
    نام فایل zkemkeeper.dll هست
    فقط روی سیستمی که برنامه رو نوشتم این dll نصب شد ولی در بقیه سیستمها چه 32 بیتی و چه 64 بیتی این فایل رجیستر نمیشه و همون خطای پست شماره یک رو میده!

    2 هفتست که سرچ میکنم ولی جوابی یه دست نیاوردم!
    آخرین ویرایش به وسیله negar442 : چهارشنبه 02 فروردین 1396 در 19:44 عصر

  6. #6
    مدیر بخش آواتار ژیار رحیمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,095

    نقل قول: پیغام خطا هنگام رجیستر dll

    از راهنمای رجیستر کردن استفاده نمایید http://www.zkteco.eu/index.php/faq-c...egistering-sdk
    در هر صورت اگر موفق به رجیستر کردن نشدید dll را پیوست نمایید تا تست شود.
    آخرین ویرایش به وسیله ژیار رحیمی : پنج شنبه 03 فروردین 1396 در 02:12 صبح
    First,solve the problem then write the code

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار negar442
    تاریخ عضویت
    تیر 1393
    محل زندگی
    مازندران
    پست
    210

    نقل قول: پیغام خطا هنگام رجیستر dll

    بالاخره مشکلم حل شد.

    اشتباه من این بود که فقط
    zkemkeeper.dll رو تو پوشه system32 میریختم در حالی که تمام dll های موجود تو پوشه sdk لینک زیر رو باید اونجا (یا تو مسیرهای دیگه) کپی میکردم.



    https://www.codeproject.com/Articles...etting-Started


    یعنی همون مسیری که zkem هست در کنارش بقیه dll ها هم باید باشه.
    آخرین ویرایش به وسیله negar442 : جمعه 04 فروردین 1396 در 10:09 صبح

تاپیک های مشابه

  1. پیغام خطا هنگام نمایش اطلاعات
    نوشته شده توسط mostafa612003 در بخش PHP
    پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 22 آبان 1387, 12:36 عصر
  2. یک پیغام خطا هنگام وصل شدن به sqlserver
    نوشته شده توسط ghaum در بخش SQL Server
    پاسخ: 14
    آخرین پست: دوشنبه 31 مرداد 1384, 07:32 صبح
  3. پیغام خطا هنگام ویرایش رکورد- فوری!!
    نوشته شده توسط payam59 در بخش Access
    پاسخ: 3
    آخرین پست: یک شنبه 25 بهمن 1383, 13:10 عصر
  4. پیغام خطا هنگام تغییر اندازه و Posrition فرم
    نوشته شده توسط پریسا نامدار در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 3
    آخرین پست: دوشنبه 06 مهر 1383, 03:09 صبح
  5. پیغام خطا هنگام استفاده از یک تابع
    نوشته شده توسط mostafa612003 در بخش PHP
    پاسخ: 3
    آخرین پست: یک شنبه 01 شهریور 1383, 11:47 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •