نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: ارائه راه حل به من در خصوص جاپ

  1. #1

    Question ارائه راه حل به من در خصوص جاپ

    سلام
    من یه برنامه دارم برای یه بانک مینویسم که حالا تو چند تا تکست باکس میاد تعداد پولی رو که از هر اسکناس میگیره رو وارد میکنه و جمعش رو میده.
    تا اینجا قسمت ساده کار بود اما سوالم اینجاست میخوام تعداد پول و مبلغ رو گوشه سندش چاپ بزنم مثلا اینطوری:
    2 * 1,000,000 = 2,000,000
    101 * 100,000 = 10,100,000
    ---------------------------------
    +12,100,000

    یا مثالایی از این دست که داینامیکه، میتونید راهنمایی کنید؟
    ممنون

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار علیرضا حسن زاده
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    تــــــــــــــــــــــــــبریز
    پست
    897

    نقل قول: ارائه راه حل به من در خصوص جاپ

    میتونی از یه نرم افزار گزارش گیری استفاده کنی کارت راحت راه میافته
    ولی اگه میخوای مستقیم چاپ کنی خب رو چیزی که میخوای چاپ کنی تو Event های چاپ میتونی قبل از ارسال به چاپ هر چی خواستی تو هر مختصاتی چاپ کنی
    روش چاپت رو مشخص کنی بهتر میتونم راهنمایی کنم

  3. #3

    نقل قول: ارائه راه حل به من در خصوص جاپ

    با توجه به اینکه یه چاپ خیلی خیلی ساده س نظر شما چیه؟
    نقل قول نوشته شده توسط علیرضا حسن زاده مشاهده تاپیک
    میتونی از یه نرم افزار گزارش گیری استفاده کنی کارت راحت راه میافته
    ولی اگه میخوای مستقیم چاپ کنی خب رو چیزی که میخوای چاپ کنی تو Event های چاپ میتونی قبل از ارسال به چاپ هر چی خواستی تو هر مختصاتی چاپ کنی
    روش چاپت رو مشخص کنی بهتر میتونم راهنمایی کنم

  4. #4

    نقل قول: ارائه راه حل به من در خصوص جاپ

    دوستان کسی نظری نداره؟

  5. #5

    نقل قول: ارائه راه حل به من در خصوص جاپ

    پیدا کردم اینم کدش برای آیندگان
    string s = "string to print";

    PrintDocument p = new PrintDocument();
    p.PrintPage += delegate(object sender1, PrintPageEventArgs e1)
    {
    e1.Graphics.DrawString(s, new Font("Times New Roman", 12), new SolidBrush(Color.Black), new RectangleF(0, 0, p.DefaultPageSettings.PrintableArea.Width, p.DefaultPageSettings.PrintableArea.Height));


    };
    try
    {
    p.Print();
    }
    catch (Exception ex)
    {
    throw new Exception("Exception Occured While Printing", ex);
    }



تاپیک های مشابه

  1. سوال: ارائه راه حل برای چاپ اطلاعات در C#‎
    نوشته شده توسط cisco ++ در بخش C#‎‎
    پاسخ: 2
    آخرین پست: پنج شنبه 23 خرداد 1392, 19:03 عصر
  2. گفتگو: کمک به حل مشکلات من در php خواهش
    نوشته شده توسط david23 در بخش PHP
    پاسخ: 6
    آخرین پست: دوشنبه 04 بهمن 1389, 16:59 عصر
  3. پاسخ: 5
    آخرین پست: یک شنبه 27 اردیبهشت 1388, 19:37 عصر
  4. من تازه کارهستم لطفا به من در حل برنامه زیر کمک کنید
    نوشته شده توسط saharomid در بخش برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 20
    آخرین پست: شنبه 04 آذر 1385, 13:46 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •