نمایش نتایج 1 تا 9 از 9

نام تاپیک: نحوه نوشتن و فراخوانی کوئری نوشته شده در دیتاست

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1389
    محل زندگی
    تبریز - شهرستان میانه
    سن
    33
    پست
    207

    Question نحوه نوشتن و فراخوانی کوئری نوشته شده در دیتاست

    سلام به دوستان ممنون میشم در این مورد من رو راهنمایی کنید

    توی پروژم که از دیتاست استفاده میکنم و یه کوئری نوشتم که تعداد کتاب ها رو میخواد برام بر گردونه COUNT()

    براشم یه شرط گذاشتم و کدم شده به شکل زیر

    this.viewTBLBookerTableAdapter.FillByNewBookerCoun t(this.BookerDataSet.ViewTBLBooker, txtVaziyat.Text);
    var row = BookerDataSet.ViewTBLBooker.Rows[0] as BookerDataSet.ViewTBLBookerRow;
    Label1.Text = BookerDataSet.ViewTBLBooker.Rows[0][1].ToString();


    سطر اول کدم رو گیر میده و میاد دیتاگریدم رو پر میکنه (البته با خطا) که نباید اینطوری بشه (نمیخوام دیتا گریدم رو پر کنه) حالا میخواستم بدونم برای همچین چیزایی چطوری باید با دیتا ست ارتباط برقرار کنم و داده مورد نظرم رو نشون بدم

  2. #2

    نقل قول: نحوه نوشتن و فراخوانی کوئری نوشته شده در دیتاست

    کوئری که میسازید بایست از نوع "Select which returns a single value" باشد. در اینصورت متد تعداد رو به صورت یک عدد برمیگرداند.

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1389
    محل زندگی
    تبریز - شهرستان میانه
    سن
    33
    پست
    207

    نقل قول: نحوه نوشتن و فراخوانی کوئری نوشته شده در دیتاست

    ممنون بابات جواب آیا این دو خط کد من برای نشون دادن رکورد مورد نظرم درسته یا روش بهتری هست

    var row = BookerDataSet.ViewTBLBooker.Rows[0] as BookerDataSet.ViewTBLBookerRow;

    Label1.Text = BookerDataSet.ViewTBLBooker.Rows[0][1].ToString();

    آخرین ویرایش به وسیله MahmoodM30 : یک شنبه 29 اسفند 1395 در 23:15 عصر

  4. #4

    نقل قول: نحوه نوشتن و فراخوانی کوئری نوشته شده در دیتاست

    کوئری رو بزارید.

  5. #5
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1389
    محل زندگی
    تبریز - شهرستان میانه
    سن
    33
    پست
    207

    نقل قول: نحوه نوشتن و فراخوانی کوئری نوشته شده در دیتاست

    این کوئری من هستش

    SELECT
    COUNT(Vaziyat) AS Tedad
    FROM ViewTBLBooker
    WHERE (Vaziyat=@Vaziyat) GROUP BY Vaziyat


    به این شکل نمیشه نشون داد و درست اجرا نمیشه مشکل قبلی رو هم حل کردم با راهنمایی شما
    حالا میخوام مقدار بازگشتی این رو ببینم با دو خط کدی که نوشتم نمیشه و درست کار نمیکنه یه چیز دیگه میاره
    this.viewTBLBookerTableAdapter.FillByNewBookerCoun  t(xtVaziyat.Text);
    var row = BookerDataSet.ViewTBLBooker.Rows[0] as BookerDataSet.ViewTBLBookerRow;
    Label1.Text = BookerDataSet.ViewTBLBooker.Rows[0][1].ToString();



  6. #6
    مدیر بخش آواتار danialafshari
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    هر کجا هستم باشم آسمان مال من است
    پست
    2,909

    نقل قول: نحوه نوشتن و فراخوانی کوئری نوشته شده در دیتاست

    با سلام
    اگه منظورتون رو متوجه شده باشم:
    اومدم یک کوئری به شکل زیر از نوع SELECT witch returns single value ساختم به شکل زیر:
    SELECT        COUNT(*) AS Expr1
    FROM Table_1



    اسمشم گذاشتم CountQuery


    حالا به شکل زیر ازش استفاده میکنم:




    private void button1_Click(object sender, EventArgs e)
    {
    int? i= table_1TableAdapter.CountQuery();
    MessageBox.Show(i.ToString());
    }



    امیدوارم به جوابتون رسیده باشید
    کدتون رو به شکل زیر تغییر بدید:

    int? i=viewTBLBookerTableAdapter.FillByNewBookerCount(x tVaziyat.Text);
    Label1.Text=i.ToString();

    موفق باشید
    لطفاً از پرسیدن سوال در خصوصی خودداری کنید.
    قبل از ایجاد تاپیک، حتماً قوانین سایت را مطالعه فرمایید.
    قوانین پرسش های دانشجویی
    برای درست وارد شدن کد در قالب C#‎‎‎ سایت، ابتدا کد رو درون Notepad.exe کپی سپس از اونجا به سایت در قالب C#‎‎‎ منتفل کنید
    نرم افزار code manager دستیار برنامه نویسان جهت نگهداری کد ها

  7. #7
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1389
    محل زندگی
    تبریز - شهرستان میانه
    سن
    33
    پست
    207

    نقل قول: نحوه نوشتن و فراخوانی کوئری نوشته شده در دیتاست

    اگه مقدار برگشتی ما چند تا عدد مختلف باشه (استفاده از GROUP BY) اونوقت چطوری باید نمایش بدیم باید بریزیم تو آرایه یا حلقه یا چی ممنون میشم در این مورد هم راهنمایی بفرمایید

  8. #8
    مدیر بخش آواتار danialafshari
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    هر کجا هستم باشم آسمان مال من است
    پست
    2,909

    نقل قول: نحوه نوشتن و فراخوانی کوئری نوشته شده در دیتاست

    نقل قول نوشته شده توسط MahmoodM30 مشاهده تاپیک
    اگه مقدار برگشتی ما چند تا عدد مختلف باشه (استفاده از GROUP BY) اونوقت چطوری باید نمایش بدیم باید بریزیم تو آرایه یا حلقه یا چی ممنون میشم در این مورد هم راهنمایی بفرمایید
    با سلام
    بهتره توی DataGridView بریزید و textBox به Binding Source تون Bind کنید(Data Binding) که روی هر سطر از دیتاگرید میرید توی textBox ها نمایش بده
    موفق باشید
    لطفاً از پرسیدن سوال در خصوصی خودداری کنید.
    قبل از ایجاد تاپیک، حتماً قوانین سایت را مطالعه فرمایید.
    قوانین پرسش های دانشجویی
    برای درست وارد شدن کد در قالب C#‎‎‎ سایت، ابتدا کد رو درون Notepad.exe کپی سپس از اونجا به سایت در قالب C#‎‎‎ منتفل کنید
    نرم افزار code manager دستیار برنامه نویسان جهت نگهداری کد ها

  9. #9
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1389
    محل زندگی
    تبریز - شهرستان میانه
    سن
    33
    پست
    207

    نقل قول: نحوه نوشتن و فراخوانی کوئری نوشته شده در دیتاست

    اینطوری فایده نداره ولی فکر کنم روشی برای این کار باشه دوست عزیز باز ممنون از لطف و راهنمایی شما

تاپیک های مشابه

  1. دستیابی به مقدار کوئری نوشته شده linq
    نوشته شده توسط saba106 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 5
    آخرین پست: شنبه 22 تیر 1392, 16:17 عصر
  2. سوال: نمایش اطلاعات Stimul Report بر اساس کوئری نوشته شده در NET.
    نوشته شده توسط hosseines در بخش ابزارهای گزارش سازی
    پاسخ: 6
    آخرین پست: یک شنبه 19 خرداد 1392, 12:07 عصر
  3. پاسخ: 3
    آخرین پست: پنج شنبه 12 شهریور 1388, 13:14 عصر
  4. سوال: استفاده از يك كوئري ساخته شده در خود دلفي
    نوشته شده توسط mehdimdp در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 11
    آخرین پست: سه شنبه 23 تیر 1388, 22:26 عصر
  5. خطای type missmatch in experssion در کوئری نوشته شده
    نوشته شده توسط rasool1110 در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 6
    آخرین پست: جمعه 04 خرداد 1386, 10:19 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •