نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: تغییر نام فایل با کدنویسی

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار abbas3zaar
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    گیلان
    سن
    34
    پست
    312

    تغییر نام فایل با کدنویسی




    من یه برنامه کوچیک نوشتم که با انتخاب پوشه محتویات پوشه رو در Listbox نشون میده.
    برای مثال من یک پوشه رو در عکس بالا انتخاب کردم و 2 عدد فایل داخلش هست.

    حالا میخوام با زدن دکمه Run این 2 تا فایل در سیستمموم اسمشون به:


    تغییر کنه.


    چه چیزی رخ داد؟
    به جای کاراکتر های _ (آندرلاین) و . (نقطه) خط فاصله بزاره.
    تاریخ رو در رشته پیدا کنه مثلا میتونیم بگیم از اول رشته شروع کن وقتی به یک عدد 4 رقمی رسیدی ، اون عدد 4 رقمی رو بزار داخل پرانتز و کاراکتر های بعد از تاریخ رو پاک کن.


    میشه کد این رو برام بزارید؟
    یا لینک سایت خارجی بدید؟

  2. #2

    نقل قول: تغییر نام فایل با کدنویسی

    FileInfo file = new FileInfo("c:\test.txt");
    file.Rename("test2.txt");

    این کد برای تغییر نام با استفاده از
    تابع replace هم میتونی جای هر کاراکتری کاراکتر دلخواه خودتو قرار بدی

    موفق باشی
    آخرین ویرایش به وسیله Mahmoud.Afrad : دوشنبه 07 فروردین 1396 در 23:31 عصر

تاپیک های مشابه

  1. تغییر نام فایل با توجه به مقادیر یک فرم
    نوشته شده توسط kuh_nur در بخش PHP
    پاسخ: 5
    آخرین پست: پنج شنبه 15 آبان 1393, 17:02 عصر
  2. تغییر نام فایل های روی سرور با جاوا
    نوشته شده توسط saged2000 در بخش JavaScript و Framework های مبتنی بر آن
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 06 خرداد 1393, 11:40 صبح
  3. تغییر نام فایل setting
    نوشته شده توسط SYSMAN در بخش C#‎‎
    پاسخ: 3
    آخرین پست: چهارشنبه 01 شهریور 1385, 12:20 عصر
  4. نام فایل با کاراکتر نا معتبر
    نوشته شده توسط mehdi_394 در بخش امنیت در شبکه
    پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 28 آذر 1383, 17:10 عصر
  5. تغییر Title صفحه با کدنویسی
    نوشته شده توسط MSYNK در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 6
    آخرین پست: شنبه 31 مرداد 1383, 03:37 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •