نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: اختصاص دادن کلید میانبر

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار samiasoft
    تاریخ عضویت
    مهر 1391
    محل زندگی
    اردبیل
    پست
    1,242

    اختصاص دادن کلید میانبر

    سلام دوستان

    چگونه میشود یک کلید خاصی از صفحه کلید را برای مثلا f4 را طوری تنظیم کرد که در هرقسمت از یک فرم فوکوس قرار گرفته باشه این کلید کار کنه.

    جز این که کد رو من بیام داخل keydown یا keypress هرشی قرار بدم راهی نیست؟

  2. #2

    نقل قول: اختصاص دادن کلید میانبر

    using System;using System.Collections.Generic;
    using System.ComponentModel;
    using System.Data;
    using System.Drawing;
    using System.Linq;
    using System.Text;
    using System.Threading.Tasks;
    using System.Windows.Forms;


    namespace check_keyboard
    {
    public partial class Form1 : Form
    {
    public Form1()
    {
    InitializeComponent();
    this.KeyPreview = true;
    }


    private void Form1_KeyPress(object sender, KeyPressEventArgs e)
    {
    }


    private void Form1_KeyDown(object sender, KeyEventArgs e)
    {
    if (e.Control && e.KeyCode == Keys.M)
    {
    MessageBox.Show("programmer:mohammad vafaei");
    }
    if (e.Control && e.KeyCode == Keys.Q)
    {
    Application.Exit();


    }




    }
    }
    }



  3. #3
    کاربر دائمی آواتار samiasoft
    تاریخ عضویت
    مهر 1391
    محل زندگی
    اردبیل
    پست
    1,242

    نقل قول: اختصاص دادن کلید میانبر

    با تشکر از شما

    حال اگر برنامه فعال باشه و فوکوس ما داخل فرم نباشه مثلا داخل یک نرم افزار دیگری باشیم چگونه بازدن کلید میانبر تعریف شده کار خاصی انجام بدیم....درهرجایی از ویندوز

تاپیک های مشابه

  1. سوال: اختصاص دادن کلید میانبر برای اجرای دستور
    نوشته شده توسط alized در بخش برنامه نویسی مبتنی بر Microsoft .Net Framework
    پاسخ: 0
    آخرین پست: شنبه 07 شهریور 1394, 00:44 صبح
  2. اختصاص دادن کليد Enter
    نوشته شده توسط hamid67fathi در بخش C#‎‎
    پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 20 خرداد 1388, 16:19 عصر
  3. کلید میانبر
    نوشته شده توسط mr_esmaily در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 13
    آخرین پست: سه شنبه 21 شهریور 1385, 11:28 صبح
  4. چگونه می شود یک کلید میانبر ایجاد کرد؟؟؟
    نوشته شده توسط Ali Najafian در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 3
    آخرین پست: سه شنبه 24 آذر 1383, 01:21 صبح
  5. ایجاد shortcut یا کلید میانبر برای کامند باتون
    نوشته شده توسط mu_malekzadeh در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 09 مهر 1383, 12:23 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •