نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: استفاده از دو اکشن پارامتر دار

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار vbiman
    تاریخ عضویت
    بهمن 1384
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    148

    استفاده از دو اکشن پارامتر دار

    با سلام ، من همچین کدی دارم حالا اگه بخوام تو FinalRegister که بدون پارامتر آوردمش اگه بخوام به بانک دوباره دسترسی داشته و یک کوئری بگیرم خب اطلاعات فرم قبلو لازم دارم ولی اگه بخوام به این هم یه مدل پاس بدم اونوقت دو تا اکشن هم نام که هر دوشون هم پارامتر داره میشه و مسلما بعدش خطا میده چه راه کاری پیشنهاد میدین ؟؟ (من می خوام حتما در لود اولیه صفحه یه عملیاتی انجام بشه.)

    public ActionResult FinalRegister()
    {
    //می خوام یک کوئری بگیرم ولی به مدل بازم میخوام دسترسی داشته باشم

    return View();
    }
    [HttpPost]
    public ActionResult FinalRegister(Account model)
    {
    //عملیات ثبت...

    return View();
    }

  2. #2

    نقل قول: استفاده از دو اکشن پارامتر دار

    با استفاده از این Atrribute شما میتونید اکشن های همنام داشته باشید که باهم تداخل نداشته باشن :
    [ActionName("Delete")]


    نمونه استفاده اش رو میتونید در کنترلرهای Scaffold شده ی یک مدل ببینید که در اکشن Delete اون ها از این روش استفاده شده است.
    http://haacked.com/archive/2008/08/2...n-action.aspx/
    http://www.tutorialsteacher.com/mvc/...ectores-in-mvc

  3. #3
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    شهریور 1398
    محل زندگی
    India
    پست
    1

    نقل قول: استفاده از دو اکشن پارامتر دار

    Even following references will help you to work on scaffoldded controllers
    https://www.tutlane.com/tutorial/asp...ations-example
    https://www.tutlane.com/tutorial/asp...c-with-example

تاپیک های مشابه

  1. سوال: استفاده از استور پروسیجر پارامتر دار در stimulsoft
    نوشته شده توسط hahaie در بخش C#‎‎
    پاسخ: 4
    آخرین پست: سه شنبه 07 بهمن 1393, 08:52 صبح
  2. بستن Processes با استفاده از دو پارامتر (Image Name,User Name )
    نوشته شده توسط ali190 در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 3
    آخرین پست: جمعه 22 شهریور 1392, 23:49 عصر
  3. سوال: شبكه كردن دو كامپيوتر با استفاده از مودم adsl وايرلس دار
    نوشته شده توسط mohammad kafiyan در بخش شبکه و Networking‌
    پاسخ: 6
    آخرین پست: چهارشنبه 18 اردیبهشت 1392, 07:28 صبح
  4. استفاده از دو جدول برای treeview
    نوشته شده توسط marmar در بخش C#‎‎
    پاسخ: 5
    آخرین پست: سه شنبه 22 شهریور 1384, 08:10 صبح
  5. استفاده از دو فیلد برای گروهبندی
    نوشته شده توسط amirhosein در بخش گزارش سازی با Crystal Report
    پاسخ: 3
    آخرین پست: شنبه 22 مرداد 1384, 13:40 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •