نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: کلیک toolbar در فرگمنت

  1. #1

    کلیک toolbar در فرگمنت

    سلام
    نویگیشن دراور دارم که با کلیک روی آیتم اش به فرگمنتای جداگانه منتقل میشم
    حالا در یکی از فرگمنت ها میخام وقتی روی آیتم اکشن بار که نویگیشن دراورمو باز میکنه کیلک میکنم یه کدی بنویسم
    چطور میشه در فرگمنت اینو انجام بدم تا برنامه رو حساس به کلیک روی آیتم اکشن بار کنم؟؟

  2. #2

    نقل قول: کلیک toolbar در فرگمنت

    نقل قول نوشته شده توسط JYasProgramer مشاهده تاپیک
    سلام
    نویگیشن دراور دارم که با کلیک روی آیتم اش به فرگمنتای جداگانه منتقل میشم
    حالا در یکی از فرگمنت ها میخام وقتی روی آیتم اکشن بار که نویگیشن دراورمو باز میکنه کیلک میکنم یه کدی بنویسم
    چطور میشه در فرگمنت اینو انجام بدم تا برنامه رو حساس به کلیک روی آیتم اکشن بار کنم؟؟
    مشکلم حل شد
    در فرگمنت باید با Toolbar toolbar = getActivity().findviewbyid(R.id.toolbar) تول بار رو از پدر این فرکمنت گرفت و سپس با toolbar.setnavigationonclicklistener تول بار مورد نظر رو حساس به کلیک کرد و در نهایت کد دلخواه رو نوشت

تاپیک های مشابه

  1. فراخوانی رویداد کلیک بر روی ActionBar.CustomView در فرگمنت
    نوشته شده توسط r_khan در بخش Android Studio
    پاسخ: 0
    آخرین پست: شنبه 28 دی 1392, 08:20 صبح
  2. اضافه کردن Toolbar و گزینه هایی در کلیک راست در IE
    نوشته شده توسط iamebadi در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 0
    آخرین پست: دوشنبه 23 آبان 1384, 16:33 عصر
  3. Google Toolbar در vb
    نوشته شده توسط loads در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 5
    آخرین پست: پنج شنبه 02 تیر 1384, 20:33 عصر
  4. خواندن سطر کلیک شده در دیتاگرید
    نوشته شده توسط jannati در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 18 شهریور 1383, 18:10 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •