نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: ایجاد پوشه در سی شارپ

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار abbas3zaar
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    گیلان
    سن
    34
    پست
    312

    ایجاد پوشه در سی شارپ

    سلام. من یه فرم دارم که با دکمه "انتخاب پوشه" یه دایرکتوری رو انتخاب میکنه و فایل های داخل پوشه رو در ListBox1 نمایش میده و تعداد فایل ها رو هم در لیبل LabelShowCount نمایش میده (طبق عکس زیر)








    حالا کاری که من میخوام انجام بدم اینه که وقتی دکمه "شروع عملیات" رو زدم به تعداد فایل هایی که در لیست باکس هست(الان در عکس 4 فایل انتخاب شده) پوشه ایجاد کنه و نام پوشه رو نام فایل های داخل لیست باکس (abbas , reza , ali , mohammad) بزاره.

    کدش رو به چه صورت میشه نوشت؟


    اینم کد من:




    private void button1_Click(object sender, EventArgs e)
    {
    if (folderBrowserDialog1.ShowDialog() == DialogResult.OK)
    {
    string[] files = Directory.GetFiles(folderBrowserDialog1.SelectedPa th);
    LabelShowCount.Text = files.Length.ToString();
    txtDirectoryPath.Text = folderBrowserDialog1.SelectedPath;
    string folderName = folderBrowserDialog1.SelectedPath;
    foreach (string f in Directory.GetFiles(folderName, "*.*", SearchOption.AllDirectories))
    ListBox1.Items.Add(f);
    }


    }


    آخرین ویرایش به وسیله abbas3zaar : چهارشنبه 02 فروردین 1396 در 23:45 عصر

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1389
    محل زندگی
    تهران
    سن
    37
    پست
    297

    نقل قول: ایجاد پوشه در سی شارپ

    از کد مربوط به نام دایرکتوری استفاده کن در
    directory گزینه است که path میگیره و اسم رو میده

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار abbas3zaar
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    گیلان
    سن
    34
    پست
    312

    نقل قول: ایجاد پوشه در سی شارپ

    نقل قول نوشته شده توسط omidamiry مشاهده تاپیک
    از کد مربوط به نام دایرکتوری استفاده کن در
    directory گزینه است که path میگیره و اسم رو میده

    میشه با کد مثال بزنی؟

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار abbas3zaar
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    گیلان
    سن
    34
    پست
    312

    نقل قول: ایجاد پوشه در سی شارپ

    یافتم یافتم

    با این کد:




    private void button2_Click_1(object sender, EventArgs e)
    {


    string text = "";
    foreach (var item in ListBox1.Items)
    {
    text = Path.GetFileNameWithoutExtension(item.ToString());
    string activeDir = txtDirectoryPath.Text;
    string newPath = System.IO.Path.Combine(activeDir, text);
    System.IO.Directory.CreateDirectory(newPath);


    }
    }



تاپیک های مشابه

  1. سوال: سوال در مورد ایجاد درخت در سی شارپ
    نوشته شده توسط parvizmo در بخش C#‎‎
    پاسخ: 8
    آخرین پست: یک شنبه 01 مرداد 1391, 15:33 عصر
  2. حرفه ای: ایجاد درخت در سی شارپ
    نوشته شده توسط reza4344 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 0
    آخرین پست: شنبه 07 خرداد 1390, 16:35 عصر
  3. ایجاد نقطه در سی شارپ
    نوشته شده توسط immortal1990 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 20 فروردین 1390, 18:07 عصر
  4. ایجاد درخت در سی شارپ
    نوشته شده توسط userone در بخش C#‎‎
    پاسخ: 0
    آخرین پست: سه شنبه 05 خرداد 1388, 20:28 عصر
  5. سوال: ارور در ایجاد پروژه در سی شارپ
    نوشته شده توسط Bahar_HS در بخش C#‎‎
    پاسخ: 2
    آخرین پست: سه شنبه 05 شهریور 1387, 08:08 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •