نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: کمک در استفاده از ManagementObjectSearcher

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار mmbguide
    تاریخ عضویت
    اسفند 1386
    محل زندگی
    منظومه شمسی
    پست
    1,146

    کمک در استفاده از ManagementObjectSearcher

    سلام

    برای بردست آوردن اطلاعات سخت افزاری از ManagementObjectSearcher به همراه پارامتر مورد نظر استفاده میشه مانند مثال زیر:


    Dim hd As New ManagementObjectSearcher("SELECT * FROM Win32_PhysicalMedia")
    For Each dvs As ManagementObject In hd.Get()
    Dim serial As String = dvs("SerialNumber").ToString()
    Next



    در حقیقت دنبال مرجعی برای استفاده از این دستورات می گردم. مثلا بعد از SELECT * FROM چه چیزهای دیگری میشه نوشت و چه جزئیات دیگری به غیر از SerialNumber میشه از اجرای دستور بدست آورد.

  2. #2
    مدیر بخش آواتار gilsoft
    تاریخ عضویت
    آبان 1386
    محل زندگی
    رشت
    پست
    753

    نقل قول: کمک در استفاده از ManagementObjectSearcher

    نقل قول نوشته شده توسط mmbguide مشاهده تاپیک
    سلام

    برای بردست آوردن اطلاعات سخت افزاری از ManagementObjectSearcher به همراه پارامتر مورد نظر استفاده میشه مانند مثال زیر:


    Dim hd As New ManagementObjectSearcher("SELECT * FROM Win32_PhysicalMedia")
    For Each dvs As ManagementObject In hd.Get()
    Dim serial As String = dvs("SerialNumber").ToString()
    Next



    در حقیقت دنبال مرجعی برای استفاده از این دستورات می گردم. مثلا بعد از SELECT * FROM چه چیزهای دیگری میشه نوشت و چه جزئیات دیگری به غیر از SerialNumber میشه از اجرای دستور بدست آورد.
    سلام دوست عزیز
    سال نو مبارک
    به پیج زیر سر بزن :
    https://gallery.technet.microsoft.com/scriptcenter/f0666124-3b67-4254-8ff1-3b75ae15776d


    موفق باشید ....
    قوانین سایت برنامه نویس [به هیچ عنوان از طریق پیام خصوصی به سوالات پاسخ داده نمی‌شود.]
    حمید محرابی

    چون وا نمیکنی گِره‌ای خود گِره مّشو / ابرو گشاده باش چو دستت گشاده نیست

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار mmbguide
    تاریخ عضویت
    اسفند 1386
    محل زندگی
    منظومه شمسی
    پست
    1,146

    نقل قول: کمک در استفاده از ManagementObjectSearcher

    سلام

    برنامه رو از لینک زیردانلود کنید

    https://www.microsoft.com/en-us/down...n.aspx?id=8572

    تمامی دستورات مربوط به WMI رو به همراه تمام پارامترها در اختیارتون میزاره. هم به زبان vb.net و هم C#‎

تاپیک های مشابه

  1. کمک در استفاده از dll ها
    نوشته شده توسط vafadar در بخش Access
    پاسخ: 3
    آخرین پست: دوشنبه 11 آذر 1387, 08:41 صبح
  2. کمک در استفاده از crystal
    نوشته شده توسط Himalaya در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 31 مرداد 1387, 15:14 عصر
  3. سوال: كمك در استفاده از فايل متني
    نوشته شده توسط manzare در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 3
    آخرین پست: پنج شنبه 31 مرداد 1387, 11:51 صبح
  4. کمک در استفاده از ado با بانک sql server
    نوشته شده توسط shagerd kuchak در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 13 تیر 1385, 22:56 عصر
  5. کمک در استفاده از آیکن
    نوشته شده توسط sahra_777 در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 8
    آخرین پست: شنبه 09 مهر 1384, 10:13 صبح

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •