نمایش نتایج 1 تا 8 از 8

نام تاپیک: انتقال چندین فایل به چندین پوشه در سی شارپ

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار abbas3zaar
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    گیلان
    سن
    34
    پست
    312

    انتقال چندین فایل به چندین پوشه در سی شارپ

    سلام.

    در عکس زیر با دکمه انتخاب پوشه فایل های موجود در پوشه رو در Listbox1 نمایش میدم:








    و با زدن دکمه "ایجاد پوشه" به تعداد فایل های داخل Listbox (که 4 فایل هست) و با نام خود فایل ها پوشه ایجاد میشه (مثل عکس زیر)





    حالا فقط مونده یه کار !

    میخوام با زدن دکمه "انتقال فایل ها" فایل ها به پوشه های ایجاد شده منتقل بشن. (هر فایل به پوشه هم نام خودش منتقل بشه)

    اگه میشه در قسمت btnMove_Click کد مربوطه رو بنویسید. مرسی


    این کل سورس منه:





    using System;
    using System.Collections.Generic;
    using System.ComponentModel;
    using System.Data;
    using System.Drawing;
    using System.Linq;
    using System.Text;
    using System.Threading.Tasks;
    using System.Windows.Forms;
    using System.IO;


    namespace Tamrin001
    {
    public partial class MFC1 : Form
    {
    public MFC1()
    {
    InitializeComponent();
    }


    private void Form1_Load(object sender, EventArgs e)
    {

    }


    private void btnMove_Click(object sender, EventArgs e)
    {


    }


    private void btnStart_Click(object sender, EventArgs e)
    {
    string text = "";
    foreach (var item in ListBox1.Items)
    {
    text = Path.GetFileNameWithoutExtension(item.ToString());
    string activeDir = txtDirectoryPath.Text;
    string newPath = System.IO.Path.Combine(activeDir, text);
    System.IO.Directory.CreateDirectory(newPath);


    }
    }


    private void btnSelectFolder_Click(object sender, EventArgs e)
    {
    if (folderBrowserDialog1.ShowDialog() == DialogResult.OK)
    {
    string[] files = Directory.GetFiles(folderBrowserDialog1.SelectedPa th);
    LabelShowCount.Text = files.Length.ToString();
    txtDirectoryPath.Text = folderBrowserDialog1.SelectedPath;
    string folderName = folderBrowserDialog1.SelectedPath;
    foreach (string f in Directory.GetFiles(folderName, "*.*", SearchOption.AllDirectories))
    ListBox1.Items.Add(Path.GetFileName(f));
    }
    }
    }
    }




  2. #2
    کاربر دائمی آواتار shahryari
    تاریخ عضویت
    اسفند 1390
    محل زندگی
    آذربايجان
    سن
    40
    پست
    1,236

    نقل قول: انتقال چندین فایل به چندین پوشه در سی شارپ

    سلام
    یه راه ساده اش اینه که اسم فایل بدذون پسوند بگیری در IO.Path و اسم پوشه تارگتت قرار بدی
    مسئله ای که میمونه ویندوز به حروف بزرگ و کوچک حساسه که باید مدیریتش کنی

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار abbas3zaar
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    گیلان
    سن
    34
    پست
    312

    نقل قول: انتقال چندین فایل به چندین پوشه در سی شارپ

    نقل قول نوشته شده توسط shahryari مشاهده تاپیک
    سلام
    یه راه ساده اش اینه که اسم فایل بدذون پسوند بگیری در IO.Path و اسم پوشه تارگتت قرار بدی
    مسئله ای که میمونه ویندوز به حروف بزرگ و کوچک حساسه که باید مدیریتش کنی

    کدش رو میشه بزارید؟

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار shahryari
    تاریخ عضویت
    اسفند 1390
    محل زندگی
    آذربايجان
    سن
    40
    پست
    1,236

    نقل قول: انتقال چندین فایل به چندین پوشه در سی شارپ

    نقل قول نوشته شده توسط abbas3zaar مشاهده تاپیک
    کدش رو میشه بزارید؟
    یه چیزی تو این مایه ها میشه
                string filePath = @"C:\\test\Ali.txt";
    string targetFolder = @"D:\\" + System.IO .Path.GetFileNameWithoutExtension (filePath) + @"\" ; // D:\\Ali\
    System.IO.File.Copy(filePath, targetFolder + System.IO .Path.GetFileName(filePath));

  5. #5
    مدیر بخش آواتار danialafshari
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    هر کجا هستم باشم آسمان مال من است
    پست
    2,909

    نقل قول: انتقال چندین فایل به چندین پوشه در سی شارپ

    سلام
    شما میتونی همون وقتی که پوشه داره ساخته میشه کپی هم انجام بدی
    کد btnStart رو به این شکل تغییر بده:

    private void btnStart_Click(object sender, EventArgs e)
    {
    string text = "";
    foreach (var item in ListBox1.Items)
    {
    text = Path.GetFileNameWithoutExtension(item.ToString());
    string activeDir = txtDirectoryPath.Text;
    string newPath = System.IO.Path.Combine(activeDir, text);
    System.IO.Directory.CreateDirectory(newPath);




    string Source = String.Format(@"{0}\{1}.txt", activeDir, text);
    string Target = String.Format(@"{0}\{1}.txt", newPath, text);
    //File.Copy(Source, Target);
    File.Move(Source, Target);


    }
    }

    موفق باشی
    آخرین ویرایش به وسیله danialafshari : پنج شنبه 03 فروردین 1396 در 21:18 عصر
    لطفاً از پرسیدن سوال در خصوصی خودداری کنید.
    قبل از ایجاد تاپیک، حتماً قوانین سایت را مطالعه فرمایید.
    قوانین پرسش های دانشجویی
    برای درست وارد شدن کد در قالب C#‎‎‎ سایت، ابتدا کد رو درون Notepad.exe کپی سپس از اونجا به سایت در قالب C#‎‎‎ منتفل کنید
    نرم افزار code manager دستیار برنامه نویسان جهت نگهداری کد ها

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار abbas3zaar
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    گیلان
    سن
    34
    پست
    312

    نقل قول: انتقال چندین فایل به چندین پوشه در سی شارپ

    نقل قول نوشته شده توسط danialafshari مشاهده تاپیک
    سلام
    شما میتونی همون وقتی که پوشه داره ساخته میشه کپی هم انجام بدی
    کد btnStart رو به این شکل تغییر بده:

    private void btnStart_Click(object sender, EventArgs e)
    {
    string text = "";
    foreach (var item in ListBox1.Items)
    {
    text = Path.GetFileNameWithoutExtension(item.ToString());
    string activeDir = txtDirectoryPath.Text;
    string newPath = System.IO.Path.Combine(activeDir, text);
    System.IO.Directory.CreateDirectory(newPath);




    string Source = String.Format(@"{0}\{1}.txt", activeDir, text);
    string Target = String.Format(@"{0}\{1}.txt", newPath, text);
    //File.Copy(Source, Target);
    File.Move(Source, Target);


    }
    }

    موفق باشی

    خیلی ممنونم. فقط میشه برای تمامی پسوند فایل ها کار کنه؟ چیکار کنیم که فقط TXTرو انتقال نده و برای همه نوع پسوندی کار کنه؟

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار abbas3zaar
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    گیلان
    سن
    34
    پست
    312

    نقل قول: انتقال چندین فایل به چندین پوشه در سی شارپ

    آقای افشاری برای همه نوع پسوند فایل چیکار باید کرد؟ اینجا فقط txt رو انجام میده
    آخرین ویرایش به وسیله abbas3zaar : پنج شنبه 03 فروردین 1396 در 23:52 عصر

  8. #8
    مدیر بخش آواتار danialafshari
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    هر کجا هستم باشم آسمان مال من است
    پست
    2,909

    نقل قول: انتقال چندین فایل به چندین پوشه در سی شارپ

    نقل قول نوشته شده توسط abbas3zaar مشاهده تاپیک
    آقای افشاری برای همه نوع پسوند فایل چیکار باید کرد؟ اینجا فقط txt رو انجام میده
    باید با پسوند لیست کنی و پسوندشو استخراج و جایگیزین .txt در کد کنی
    لطفاً از پرسیدن سوال در خصوصی خودداری کنید.
    قبل از ایجاد تاپیک، حتماً قوانین سایت را مطالعه فرمایید.
    قوانین پرسش های دانشجویی
    برای درست وارد شدن کد در قالب C#‎‎‎ سایت، ابتدا کد رو درون Notepad.exe کپی سپس از اونجا به سایت در قالب C#‎‎‎ منتفل کنید
    نرم افزار code manager دستیار برنامه نویسان جهت نگهداری کد ها

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 2
    آخرین پست: پنج شنبه 26 شهریور 1394, 13:59 عصر
  2. سوال: سرعت انتقال اطلاعات به پایگاه داده در سی شارپ
    نوشته شده توسط mahdad sepah در بخش C#‎‎
    پاسخ: 9
    آخرین پست: دوشنبه 27 تیر 1390, 22:37 عصر
  3. سوال: رسم نقاشی در چند فرم به صورت همزمان در سی شارپ
    نوشته شده توسط mohamaddarbandi در بخش C#‎‎
    پاسخ: 4
    آخرین پست: دوشنبه 10 تیر 1387, 19:12 عصر
  4. چگونگی مقایسه پیکسل به پیکسل تصویر در سی شارپ
    نوشته شده توسط hemati در بخش C#‎‎
    پاسخ: 19
    آخرین پست: شنبه 26 خرداد 1386, 19:02 عصر
  5. اتصال به دیتابیس sql در سی شارپ
    نوشته شده توسط abitanha در بخش SQL Server
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 26 آذر 1385, 22:57 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •