نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: ایجاد کنترلی مشابه Tab Control

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار mmbguide
    تاریخ عضویت
    اسفند 1386
    محل زندگی
    منظومه شمسی
    پست
    1,172

    ایجاد کنترلی مشابه Tab Control

    سلام

    یه کنترل میخوام بسازم که از دو Panel اصلی تشکیل میشه. پانل بالا شامل تعدادی Button هست که کاربر با کلیک روی هر یک میتونه محتویات مربوط به اون رو مشاهده کنه. در واقع پانل پایینی خودش شامل چندین Panel درون خودش هست که روی هم قرار گرفته. اما مشکل من:

    در زمان طراحی کنترل باید چکار کنم که کابر در زمان Design Mode با کلیک روی دکمه های بالا بتونه Panel مربوطه رو مشاهده کنه (در حقیقت BringToFront بشه) و بتونه در اون Pannel اشیاء مورد نظرشو قرار بده (ماننده Tab در Ribbon)

    تشکر

  2. #2

    نقل قول: ایجاد کنترلی مشابه Tab Control

    اگه از نظر طراحی مشکل نداشته باشه میشه اینطوری یک پنل رو نمایش داد
    Panel.BringToFront();

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار ebrahim.rayatparvar
    تاریخ عضویت
    آبان 1392
    محل زندگی
    https://www.youtube.com/c/zangclass
    پست
    714

    نقل قول: ایجاد کنترلی مشابه Tab Control

    الان خودتون دارین میگن تب میخواین پس از کنترل تب استفاده کنید هم vs داره هم هر کامپوننتی رو که نصب کنید داره.

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار ebrahim.rayatparvar
    تاریخ عضویت
    آبان 1392
    محل زندگی
    https://www.youtube.com/c/zangclass
    پست
    714

    نقل قول: ایجاد کنترلی مشابه Tab Control

    اگه منظورتون چیز دیگه ای هست با یه نقاشی ساده با پینت منظورتون رو بگین شاید دوستان هم مثل من منظورتون رو بد متوجه بشن.

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار mmbguide
    تاریخ عضویت
    اسفند 1386
    محل زندگی
    منظومه شمسی
    پست
    1,172

    نقل قول: ایجاد کنترلی مشابه Tab Control

    سلام

    فرض کنیم که همون TabControl باشه. می خواستم بدونم میشه از ابتدا TabControl ساخت؟ چون در خصوص ساخت CustomControl خیلی اطلاعات ندارم و خودم اینطور کار کردم:

    یک UserControl ایجاد کردم و دوتا Panel قراردادم. یکی بالا و دیگری پایین. در رویداد ContorlAdded پانل بالایی دستوری نوشتم که به محض تشخیص کنترل اضافه شده توسط EndUser در زمان طراحی فرم، دکمه رو با تنظیماتی که تعیین کردم به پانل بالایی اضافه میکنه و هم همزمان در پانل پایینی یه Panel جدید Add میکنه که کاربر بتونه اشیاء مورد نظرشو داخل اون قرار بده.

    میشه گفت شبیه RibbonControl عمل میکنه. اما با افزایش تعداد دکمه ها تعداد پانل های فرعی در پانل پایینی نیز افزایش پیدا میکنه. سوالم اینه که اون دستوری رو که عنوان کردید چطور میتونه در حالت طراحی فرم عمل کنه نه بعد از اجرای فرم. در حقیقت کاربر در زمان طراحی بتونه با انتخاب دکمه های اضافه شده در پانل بالایی بین پانل ها جابجا بشه. مثل کلیک روی Tabهای RibbonControl در زمان طراحی فرم های برنامه و یا همون TabControl.

    امیدوارم مطلب رو رسوند باشم.

    تشکر

  6. #6

    نقل قول: ایجاد کنترلی مشابه Tab Control

    رویداد paint جزو رویدادهایی هست که زمان طراحی کدهاش اجرا میشه. میتونی رویداد paint باتن رو فعال و ازش استفاده کنی. البته شاید راه بهتری برا این کار باشه.

تاپیک های مشابه

  1. غیر فعال کردن یکی از TabPage های Tab Control
    نوشته شده توسط vzsoft در بخش VB.NET
    پاسخ: 19
    آخرین پست: یک شنبه 18 اسفند 1398, 20:36 عصر
  2. سوال: در مورد ایجاد Tab control با WPF
    نوشته شده توسط orca13 در بخش WPF
    پاسخ: 11
    آخرین پست: پنج شنبه 21 اردیبهشت 1391, 22:08 عصر
  3. یک Tab Control عالی
    نوشته شده توسط بابک زواری در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 19
    آخرین پست: پنج شنبه 16 فروردین 1386, 01:08 صبح
  4. tab control
    نوشته شده توسط ITST-1 در بخش Access
    پاسخ: 0
    آخرین پست: دوشنبه 24 بهمن 1384, 11:04 صبح
  5. یه مشکل عجیب با Tab Control
    نوشته شده توسط vbapr2005 در بخش VB.NET
    پاسخ: 4
    آخرین پست: یک شنبه 03 مهر 1384, 15:18 عصر

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •