نمایش نتایج 1 تا 8 از 8

نام تاپیک: عدد N رو بگیره و یک ماتریس n در10 بسازه با قانون گفته شده

  1. #1

    Question عدد N رو بگیره و یک ماتریس n در10 بسازه با قانون گفته شده

    سلام لطفا راهنمایی کنید خیلی وقت ندارم که این سوال رو جواب بدم. پس ممنون میشم کمکم کنید.
    سپاس
    30.png

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار Hadi-Hashemi
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    استانبول
    سن
    40
    پست
    176

    نقل قول: عدد N رو بگیره و یک ماتریس n در10 بسازه با قانون گفته شده

    قبل از استفاده بررسی بکنین




    function Hadi(n)

    Matrix = zeros(n, 10);
    Matrix(1, :) = [1 0 0 1 0 1 0 1 1 0];

    for j = 1 : n
    for i = 1 : 10
    if (i ~= 10)
    if (Matrix(j, i) == 0 && Matrix(j, i+1) == 0)
    Matrix(j+1, i) = 1;
    elseif (Matrix(j, i) == 0 && Matrix(j, i+1) == 1)
    Matrix(j+1, i) = 0;
    elseif (Matrix(j, i) == 1 && Matrix(j, i+1) == 0)
    Matrix(j+1, i) = 1;
    elseif (Matrix(j, i) == 1 && Matrix(j, i+1) == 1)
    Matrix(j+1, i) = 0;
    end
    else
    if (Matrix(j, 10) == 0 && Matrix(j, 1) == 0)
    Matrix(j+1, 10) = 1;
    elseif (Matrix(j, 10) == 0 && Matrix(j, 1) == 1)
    Matrix(j+1, 10) = 0;
    elseif (Matrix(j, 10) == 1 && Matrix(j, 1) == 0)
    Matrix(j+1, 10) = 1;
    elseif (Matrix(j, 10) == 1 && Matrix(j, 1) == 1)
    Matrix(j+1, 10) = 0;
    end
    end
    end
    end

    disp(Matrix);
    end


  3. #3
    کاربر دائمی آواتار Hadi-Hashemi
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    استانبول
    سن
    40
    پست
    176

    نقل قول: عدد N رو بگیره و یک ماتریس n در10 بسازه با قانون گفته شده

    اینم خروجی:
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه

  4. #4

    نقل قول: عدد N رو بگیره و یک ماتریس n در10 بسازه با قانون گفته شده

    سلام از پاسخگویی سریع شما سپاسگزارم واقعا لطف کردید جواب ها رو که دیدم خیلی ذوق کردم.
    فقط اینکه کد رو که تو mfileوارد کردم بعد که اجرا کردم خروجی فقط شکل زیر رو میداد؟؟؟و ازمن n ورودی رو نمیگیره؟؟؟
    ممنون میشم راهنمایی کنید.

    Screenshot (35).jpg

  5. #5

    نقل قول: عدد N رو بگیره و یک ماتریس n در10 بسازه با قانون گفته شده

    نقل قول نوشته شده توسط nasim1996 مشاهده تاپیک
    سلام از پاسخگویی سریع شما سپاسگزارم واقعا لطف کردید جواب ها رو که دیدم خیلی ذوق کردم.
    فقط اینکه کد رو که تو mfileوارد کردم بعد که اجرا کردم خروجی فقط شکل زیر رو میداد؟؟؟و ازمن n ورودی رو نمیگیره؟؟؟
    ممنون میشم راهنمایی کنید.
    عبارت
    Hadi(5)

    رو تو command window تایپ کنید، مشکلی نیست.
    دقت کنید که تابع در همون مسیری ذخیره شده باشه که بالای command window نوشته.

  6. #6

    نقل قول: عدد N رو بگیره و یک ماتریس n در10 بسازه با قانون گفته شده

    الان درست شد ممنونم
    خیلی لطف کردید
    آخرین ویرایش به وسیله nasim1996 : شنبه 05 فروردین 1396 در 19:42 عصر

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار Hadi-Hashemi
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    استانبول
    سن
    40
    پست
    176

    نقل قول: عدد N رو بگیره و یک ماتریس n در10 بسازه با قانون گفته شده

    سلام. خواهش میکنم

    من دیگه نخواستم وارد جزییات بشم و بخوام یه نوشته بیاد و از کاربر عدد بگیره و اینا. کافیه عدد مورد نظر رو توی () بنویسین و همونطور که دوستمون هم گفتن دقت کنین در مسیر برنامه باشین.
    من فقط قسمت اصلیشو نوشتم بقیه زیره کاری ها رو گذاشتم که به سلیقه خودتون اضافه کنین.

    موفق باشین.

  8. #8

    نقل قول: عدد N رو بگیره و یک ماتریس n در10 بسازه با قانون گفته شده

    لطف کردین ممنونم ازتون

تاپیک های مشابه

  1. عدد N رو بگیره و یک رابطه بازگشتی بسازه
    نوشته شده توسط nasim1996 در بخش برنامه نویسی Matlab
    پاسخ: 0
    آخرین پست: جمعه 04 فروردین 1396, 13:55 عصر
  2. پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 29 تیر 1393, 14:03 عصر
  3. پاسخ: 3
    آخرین پست: جمعه 16 فروردین 1392, 17:14 عصر
  4. 70 عدد جدول رو چگونه میشه یک کاسه کرد ؟
    نوشته شده توسط peymannaji در بخش SQL Server
    پاسخ: 5
    آخرین پست: جمعه 06 اردیبهشت 1387, 22:02 عصر
  5. من سورس یک کی لاگر دارم که با VB نوشته شده .خواهشن در حقم استادی کنید.
    نوشته شده توسط mm_yaghoob در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 0
    آخرین پست: جمعه 26 بهمن 1386, 09:17 صبح

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •