نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: چگونه اطلاعات کش شده را توسط ef را پاک کنیم

  1. #1

    Question چگونه اطلاعات کش شده را توسط ef را پاک کنیم

    سلام دوستان
    من با استفاده از dnt schedelr که یک برنامه زمانبندی هست هر 10 ثانیه یکبار به بانک اطلاعاتی سلکت میزنم.
    فقط سلکت اولی اطلاعات رو از db میخونه برای 10 ثانیه بعد همون اطلاعات قبلی خونده میشه(وقتی مقداری رو در یکی از رکوردها تغییر میدم بعد break point میزام چک میکنم می بینم اطلاعات اپدیت نشده)

    برای اینکه هر سری اطلاعاتی که خوانده میشه از کش استفاده نشه باید چیکار کنم؟

                var models = _telegramRssService.GetActive().ToList();            //System.Diagnostics.Trace.WriteLine(l.Count);
    var now = DateTime.Now;
    string min = now.Minute.ToString();


    //return now.Second % 50 == 0;
    var listScheduled = models.Where(advertisTelegramRss => advertisTelegramRss.Scheduled == min).ToList();

  2. #2

    نقل قول: چگونه اطلاعات کش شده را توسط ef را پاک کنیم

    طول عمر _telegramRssService چي هست؟ احتمالا فقط يكبار وهله سازي شده.

  3. #3

    نقل قول: چگونه اطلاعات کش شده را توسط ef را پاک کنیم

    در قسمت سازنده ها وهله سازی شده

        public class SendRssTask : ScheduledTaskTemplate
    {
    private readonly IAdvertisServiceTelegramRss _telegramRssService;

    //public SendRssTask(IAdvertisServiceTelegramRss telegramRssService)
    //{
    // _telegramRssService = telegramRssService;
    //}

    public SendRssTask()
    {
    _telegramRssService = SmObjectFactory.Container.GetInstance<IAdvertisSer viceTelegramRss>();

    }}

  4. #4

    نقل قول: چگونه اطلاعات کش شده را توسط ef را پاک کنیم

    با گذاشتن این کد در قسمت tunدرست شد.

            public override void Run()
    {
    if (this.IsShuttingDown || this.Pause)
    return;

    _telegramRssService = SmObjectFactory.Container.GetInstance<IAdvertisSer viceTelegramRss>();}

  5. #5

    نقل قول: چگونه اطلاعات کش شده را توسط ef را پاک کنیم

    سلام
    برای ذخیره سازی در بانک اطلاعاتی به مشکل خوردم
    می خوام یک رکورد را در اجرای زمانبندی درج کنم باید چیکار کنم؟

    کدی که نوشتم تا ایجای کار اینه



    public class SendRssTask : ScheduledTaskTemplate
    {
    private IAdvertisServiceTelegramRss _telegramRssService;
    private IAdvertisServiceTelegramRssLink _telegramRssLinkService;
    private readonly IUnitOfWork _unitOfWork;

    public SendRssTask()
    {
    _unitOfWork = SmObjectFactory.Container.GetInstance<IUnitOfWork> ();

    //_telegramRssService = SmObjectFactory.Container.GetInstance<IAdvertisSer viceTelegramRss>();
    }
    }


    اینم کد قسمت run

                    var list1 = _telegramRssLinkService.GetAll(100);
    List<string> result = url.Except(list1).ToList();

    _telegramRssLinkService.AddOrUpdate(result);
    _unitOfWork.SaveAllChanges();


    قسمت savechange کار نمیکنه؟

    کسی تاحالا به این مشکل برخورد کرده؟

  6. #6

    نقل قول: چگونه اطلاعات کش شده را توسط ef را پاک کنیم

    دیشب خواب دیدم که این قسمت یادم رفته بزارم


    _advertisTelegramRssLink = _unitOfWork.Set<AdvertisTelegramRssLink>();


تاپیک های مشابه

  1. چگونه اطلاعات post شده از یک صفحه را در صفحه مقصد با java script بخوانم؟
    نوشته شده توسط bahador67 در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 0
    آخرین پست: دوشنبه 19 فروردین 1392, 15:10 عصر
  2. پاسخ: 12
    آخرین پست: دوشنبه 12 اردیبهشت 1390, 00:04 صبح
  3. سوال: چگونه اطلاعات یک فرد را توسط Text Field در Desktop Application با پایگاه داده MySql جستجو کنم؟
    نوشته شده توسط mostafarastin239 در بخش Java SE : نگارش استاندارد جاوا
    پاسخ: 10
    آخرین پست: چهارشنبه 21 بهمن 1388, 15:32 عصر
  4. چگونه اطلاعات اينكريپت شده را ديكرپيت كنم ؟
    نوشته شده توسط hamed_63 در بخش SQL Server
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 06 اسفند 1387, 16:45 عصر

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •