نمایش نتایج 1 تا 30 از 30

نام تاپیک: فارسی در دلفی فایرمانکی

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار ابوالفضل عباسی
    تاریخ عضویت
    شهریور 1393
    محل زندگی
    Inside Esfahan
    پست
    719

    Lightbulb فارسی در دلفی فایرمانکی

    سلام به همه.
    این تاپیک،در ادامه تاپیک "حل مشکل فارسی نویسی در اندروید" می باشد.
    اما این تاپیک، فراتر از تاپیک قبلی میباشد.
    1- در این تاپیک تمامی تغییرات حاصل شده روی یونیت دوست عزیز و گرامی niceboy(که زحمت اصلی را ایشان کشیده اند) را ذکر میکنیم و لینک دانلود تمامی نسخه های مختلف دلفی قرار می دهیم.
    2-اگر مشکلی در یونیت به وجود آمده در اینجا ذکر کرده تا مشکل را برطرف نماییم.
    3-اگر تغییری در یونیت فوق انجام داده اید را ذکر کرده و لینک دانلود برای همگان قرار دهید.

    باتشکر.به امید حل مشکل توسط شرکت embarcadero

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار ابوالفضل عباسی
    تاریخ عضویت
    شهریور 1393
    محل زندگی
    Inside Esfahan
    پست
    719

    نقل قول: فارسی در دلفی فایرمانکی

    به عنوان اولین پست:
    لینک یونیت برای تمامی ورژن های دلفی.
    لازم به ذکر است،تمامی فایل های موجود در پوشه sorceFile را در مسیر اصلی پروژه تان قرار دهید.
    نکته:برای سرعت بهتر و مادام العمر بودن فایل ها،این یونیت ها در سایت uploadboy آپلود شده است.

    یونیت برای ورژن های Xe7 و Xe6 :
    Persian_Xe7-Xe6

    یونیت برای ورژن Xe8:
    Persian_Xe8

    یونیت برای ورژن Delphi 10 Seattle :
    Persian_Delphi10Seattle

    یونیت برای ورژن Delphi 10 Tokyo:
    Persian_Delphi10Tokyo

    تست فارسی دلفی توکیو:(توسط nice boy)
    TestFarsi2

    درصورت خرابی لینک ها گزارش دهید.

    باتشکر از تمامی دوستان زحمت کش از جمله NiceBoy عزیز
    آخرین ویرایش به وسیله ابوالفضل عباسی : پنج شنبه 07 اردیبهشت 1396 در 08:38 صبح

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار ابوالفضل عباسی
    تاریخ عضویت
    شهریور 1393
    محل زندگی
    Inside Esfahan
    پست
    719

    نقل قول: فارسی در دلفی فایرمانکی

    تغییرات حاصل شده:
    این یونیت برای انواع Edit , Button , ComboBox , RadioButton , CheckBox , Grid ,StringGrid به خوبی کار میکند. در مورد lable باید گفت،ممکنه در بعضی مواقع یونیت به خوبی عمل نکند.
    قسمت اعشاری و " , " و "/" و اعداد فارسی در این یونیت مشکلاتی دارند،بنده این مشکلات را برطرف نموده ام.




    PersianTool را در مسیر پروژه تان جایگزین کنید.در کنار FMX.TextLayout.pas(برای اطلاع از ورژن PersianTool با نرم افزار NotePad آن را باز کرده به آخر یونیت رفته و ورژن را در آن جا ببینید،برای مثال این PersianTool ورژن 5 می باشد)

    PersianTool_Ver5


    تغییرات انجام شده:
    1-عدم تبدیل "." و "/" و اعداد انگلیسی
    2-عدم تبدیل متن ، زمانی که عدد بین 2 کلمه وجود دارد
    3-عدم تبدیل اعداد فارسی
    4-عدم کانورت "&" و "^" (این تغییر به دلیل کاری که با این دو کاراکتر انجام میدادم،گذاشته ام)


    باتشکر
    آخرین ویرایش به وسیله ابوالفضل عباسی : سه شنبه 15 فروردین 1396 در 14:32 عصر

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار Valadi
    تاریخ عضویت
    فروردین 1385
    محل زندگی
    فعلا در خدمت شما
    پست
    1,342

    نقل قول: فارسی در دلفی فایرمانکی

    نقل قول نوشته شده توسط ابوالفضل عباسی مشاهده تاپیک
    به عنوان اولین پست:
    لینک یونیت برای تمامی ورژن های دلفی.
    لازم به ذکر است،تمامی فایل های موجود در پوشه sorceFile را در مسیر اصلی پروژه تان قرار دهید.
    نکته:برای سرعت بهتر و مادام العمر بودن فایل ها،این یونیت ها در سایت uploadboy آپلود شده است.

    یونیت برای ورژن های Xe7 و Xe6 :
    Persian_Xe7-Xe6

    یونیت برای ورژن Xe8:
    Persian_Xe8

    یونیت برای ورژن Delphi 10 Seattle :
    Persian_Delphi10Seattle

    درصورت خرابی لینک ها گزارش دهید.

    باتشکر از تمامی دوستان زحمت کش از جمله NiceBoy عزیز
    ظاهرا براي Persian_Xe7-Xe6 اشتباه بارگزاري شده است فايل SearchDatabase.zip است

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار ابوالفضل عباسی
    تاریخ عضویت
    شهریور 1393
    محل زندگی
    Inside Esfahan
    پست
    719

    نقل قول: فارسی در دلفی فایرمانکی

    با عرض پوزش جناب Valadi


    لینک اصلاح شد.


    موفق باشید

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار nilidelphi
    تاریخ عضویت
    مرداد 1388
    محل زندگی
    ارومیه
    پست
    418

    نقل قول: فارسی در دلفی فایرمانکی

    با سلام دوست گرامی چجور ازش استفاده کنیم؟
    من اطلاعات یک دیتاست رو داخل یک گرید میریزم ولی فیلدهایی که حاوی متون فارسی هستند به شکل زیر نمایش داده میشن:
    ÇÊÍÇÏíå ÝÑæÔäÏÇä æÔÇ æ ÎÑÇÒÇä ÇÑæãíå
    حالا از این یونیتی که زحمت کشیدین و درست کردین چگونه میشه استفاده کرد؟
    با تشکر

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار ابوالفضل عباسی
    تاریخ عضویت
    شهریور 1393
    محل زندگی
    Inside Esfahan
    پست
    719

    نقل قول: فارسی در دلفی فایرمانکی

    در تاپیک فوق با توجه به ورژن دلفی تون،یونیت موردنظر رو دانلود کنید،سپس دو فایل .pas رو در مسیر پروژه تون بغل .dpr تون قرار داده و کامپایل بگیرید.

  8. #8

    نقل قول: فارسی در دلفی فایرمانکی

    سلام و متشکر به خاطر این روشی که ارائه دادین.
    من این یونیت رو در دلفی 10.2 توکیو استفاده کردم در Edit درست کار می کنه ولی در Button,label درست کار نمیکنه.
    متشکر از راهنمایی هاتون

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار ابوالفضل عباسی
    تاریخ عضویت
    شهریور 1393
    محل زندگی
    Inside Esfahan
    پست
    719

    نقل قول: فارسی در دلفی فایرمانکی

    شرمنده دوست عزیز،بنده تا دلفی 10.1 برلین تست کردم،ولی در توکیو تست صورت نگرفته است

  10. #10

    نقل قول: فارسی در دلفی فایرمانکی

    سلام
    برای استفاده در StringGrid من مشکل دارم(delphi berlin(

  11. #11

    نقل قول: فارسی در دلفی فایرمانکی

    بسیار متشکر و ممنون که وقت گذاشتین.
    درسته تو 10.1 درست کار می کنه.
    به نظر شما ما چجوری می تونیم تو 10.2 ازش استفاده کنیم .
    ممنون میشم که راهنمایی بفرمایین. یا امکانش هست که ورژن 10.2 شم ارائه بدین.

  12. #12
    کاربر دائمی آواتار ابوالفضل عباسی
    تاریخ عضویت
    شهریور 1393
    محل زندگی
    Inside Esfahan
    پست
    719

    نقل قول: فارسی در دلفی فایرمانکی

    نقل قول نوشته شده توسط shetri2020@yahoo.com مشاهده تاپیک
    ممنون میشم که راهنمایی بفرمایین. یا امکانش هست که ورژن 10.2 شم ارائه بدین.
    در مسیر فوق یونیت FMX.TextLayout.pas رو برام بفرستید تا نسخه 10.2 رو بهتون ارائه کنم.
    C:\Program Files (x86)\Embarcadero\Studio\17.0\source\fmx

    دوست عزیز در 10.2 از grid استفاده کنید
    آخرین ویرایش به وسیله ابوالفضل عباسی : سه شنبه 15 فروردین 1396 در 08:37 صبح

  13. #13

    نقل قول: فارسی در دلفی فایرمانکی

    [QUOTE=ابوالفضل عباسی;2362385]در مسیر فوق یونیت FMX.TextLayout.pas رو برام بفرستید تا نسخه 10.2 رو بهتون ارائه کنم.
    C:\Program Files (x86)\Embarcadero\Studio\17.0\source\fmx

    بسیار متشکر .
    این هم فایل FMX.TextLayout.pas در 10.2
    http://uploadboy.me/54dqx1mfvm9c/FMX.TextLayout.pas.html

  14. #14

    نقل قول: فارسی در دلفی فایرمانکی

    نقل قول نوشته شده توسط ابوالفضل عباسی مشاهده تاپیک
    لینک دانلود یونیت فارسی ساز برای دلفی 10 توکیو (10.2):
    لازم به ذکر است،تمامی فایل های موجود در zip را در مسیر اصلی پروژه تان قرار دهید.

    Persian_Delphi10Tokyo

    نکته مهم: PersianTool نسخه 1 میباشد.(بدون تغییرات حاصل شده توسط بنده) برای استفاده از آخرین PersianTool در چند پست بالایی ورژن 5 رو دانلود کنید.

    موفق باشید

    بسیارممنون ومتشکر
    من این رو تست کردم ولی کار نکرد
    ما قبلا کد ورژن های قبلی رو به این procedure TTextLayout.EndUpdate; اضافه کرده بودیم که edit کار میکرد
    ولی در label , button کار نمی کرد
    در این ورژن که ارسال کردین هیچ کدوم کار نمی کنه
    در ضمن در این فایل
    در پروسیجر procedure TTextLayout.EndUpdate هم هیچ کدی اضافه نشده
    آخرین ویرایش به وسیله shetri2020@yahoo.com : سه شنبه 15 فروردین 1396 در 12:06 عصر

  15. #15
    کاربر دائمی آواتار ابوالفضل عباسی
    تاریخ عضویت
    شهریور 1393
    محل زندگی
    Inside Esfahan
    پست
    719

    نقل قول: فارسی در دلفی فایرمانکی

    بابت اشتباه رخ داده و سهل انگاری...
    یونیت اصلاح شد.

    دوباره Persian_Delphi10Tokyo را دانلود کنید.

  16. #16

    نقل قول: فارسی در دلفی فایرمانکی

    [QUOTE=ابوالفضل عباسی;2362462]بابت اشتباه رخ داده و سهل انگاری...
    یونیت اصلاح شد.

    دوباره Persian_Delphi10Tokyo را دانلود کنید.

    بسیارممنون و متشکر
    دراین یونیت فقط editدرست کار میکنه .
    button , label کار نمی کنه

  17. #17
    کاربر دائمی آواتار ابوالفضل عباسی
    تاریخ عضویت
    شهریور 1393
    محل زندگی
    Inside Esfahan
    پست
    719

    نقل قول: فارسی در دلفی فایرمانکی

    [shetri2020@yahoo.com;2362467=QUOTE]
    بسیارممنون و متشکر
    دراین یونیت فقط editدرست کار میکنه .
    button , label کار نمی کنه[/QUOTE]

    دیگه اون رو باید بررسی کنم،اما الان برام مقدور نیست دلفی توکیو رو نصب کنم.شرمنده

  18. #18
    کاربر دائمی آواتار ابوالفضل عباسی
    تاریخ عضویت
    شهریور 1393
    محل زندگی
    Inside Esfahan
    پست
    719

    نقل قول: فارسی در دلفی فایرمانکی

    نقل قول نوشته شده توسط nice boy مشاهده تاپیک

    دوست عزیز می تونم بپرسم دلفی رو از کدوم سایت گرفتی نصب کردی که فایلهای سورس رو داره؟ چون نسخه ای که من دانلود کردم فقط فایلهای DCU رو داره
    اگه امکان داره لینکش رو برای من بفرست
    ممنون
    اگر منظورت منم،که از p30download.com میگیرم.ولی اگر با این دوست عزیز هست،برای چی فایل source وجود نداره؟
    پس دلفی توی 10.2 توابع رو از کجا میخونه؟

  19. #19

    نقل قول: فارسی در دلفی فایرمانکی

    [QUOTE=nice boy;2362529]
    نقل قول نوشته شده توسط shetri2020@yahoo.com مشاهده تاپیک

    دوست عزیز می تونم بپرسم دلفی رو از کدوم سایت گرفتی نصب کردی که فایلهای سورس رو داره؟ چون نسخه ای که من دانلود کردم فقط فایلهای DCU رو داره
    اگه امکان داره لینکش رو برای من بفرست
    ممنون
    خواهش میکنم ممنون و متشکر از شما :
    لینک دانلود دلفی 10.2 توکیو

    https://downloadly.ir/software/programming/embarcadero-rad-studio

    درضمن یه مسئله ای که در 10.1 برلین مطرحه اینه که وقتی صفحه گوشی تو حالت portrait هستش این یونیت درست کار می کنه ولی وقتی گوشی رو تو حالت عمودی می گیری تو برنامه کلیه کلمات فارسی به هم میریزن.
    به نظر شما این می تونه از چی باشه؟
    بسیار ممنون و متشکر به خاطر وقت گرانبهایی که می زارین

  20. #20

    نقل قول: فارسی در دلفی فایرمانکی

    خواهش میکنم نه چه شرمنده گی شما لطف دارین

  21. #21
    کاربر دائمی آواتار ابوالفضل عباسی
    تاریخ عضویت
    شهریور 1393
    محل زندگی
    Inside Esfahan
    پست
    719

    نقل قول: فارسی در دلفی فایرمانکی

    نقل قول نوشته شده توسط shetri2020@yahoo.com مشاهده تاپیک




    درضمن یه مسئله ای که در 10.1 برلین مطرحه اینه که وقتی صفحه گوشی تو حالت portrait هستش این یونیت درست کار می کنه ولی وقتی گوشی رو تو حالت عمودی می گیری تو برنامه کلیه کلمات فارسی به هم میریزن.
    به نظر شما این می تونه از چی باشه؟
    بسیار ممنون و متشکر به خاطر وقت گرانبهایی که می زارین

    خواهش میکنم.
    من هم همین مشکل رو دارم،ولی با استفاده از Align های مناسب،کارم رو راه انداختم که وقتی گوشی عمودی میشه آبجکت ها درجای درست باشن.
    خدارو شکر در فایرمانکی Align های مناسب وجود دارد.

  22. #22

    نقل قول: فارسی در دلفی فایرمانکی

    نقل قول نوشته شده توسط nice boy مشاهده تاپیک
    من هم قبلا از همین سایت دانلود کردم ولی برای من پوشه
    \Embarcadero\Studio\19.0\source\fmx
    رو نداره.
    اگه براتون امکان داره فایل FMX.Objects.pas رو برای من بفرستید
    ممنون
    سلام
    کلیه فایلهای پوشه FMX دلفی 10.2 توکیو :
    http://uploadboy.me/uvz7rbaj8xx9/fmx.rar.html

  23. #23
    کاربر دائمی آواتار ابوالفضل عباسی
    تاریخ عضویت
    شهریور 1393
    محل زندگی
    Inside Esfahan
    پست
    719

    نقل قول: فارسی در دلفی فایرمانکی

    میگم این پیام ها رو خصوصی بهم دیگه بدهید.
    این تاپیک برای این مسائل نیستا!!
    بحث ما در این تاپیک یه چیز دیگست.

    البته ببخشید جسارت کردما.

  24. #24

    نقل قول: فارسی در دلفی فایرمانکی

    در دلفی برلین Edit , ComboBox , RadioButton , CheckBox راست به چپ نمیشن. گریدشو تست نکردم.

  25. #25
    کاربر دائمی آواتار ابوالفضل عباسی
    تاریخ عضویت
    شهریور 1393
    محل زندگی
    Inside Esfahan
    پست
    719

    نقل قول: فارسی در دلفی فایرمانکی

    فعلا من درگیر یک سری پروژه های برنامه نویسی ام،اما در اسرع وقت رسیدگی میکنم.

    اگر میتونید از Delphi 10 seattle استفاده کنید.

    خودتون به یونیت یک نگاهی بکنید،کار باهاش ساده است.باکمی دقت میفهمید.

  26. #26
    کاربر دائمی آواتار nice boy
    تاریخ عضویت
    مهر 1386
    محل زندگی
    Delphi Land
    پست
    373

    نقل قول: فارسی در دلفی فایرمانکی

    سلام
    من این سمپل رو برای نسخه توکیو نوشتم. تا اونجا که تست کردم تمام کامپوننت ها درست کار میکنه.
    این تغییرات فقط برای نمایش صحیح کلمات فارسی هست و ربطی به راست چین شدن نداره.
    لطفا تست کنید اگر مشکلی داشت اطلاع بدید.
    آقای عباسی پیشنهاد می کنم همه فایلها رو توی همون پست اول قرار بدید که دوستان سردرگم نشن.
    اگه همه فایلها یه جا باشه بنظرم راحتتره
    ممنون
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  27. #27
    کاربر دائمی آواتار ابوالفضل عباسی
    تاریخ عضویت
    شهریور 1393
    محل زندگی
    Inside Esfahan
    پست
    719

    نقل قول: فارسی در دلفی فایرمانکی

    باتشکر از دوست عزیز.
    تا حد الامکان تمامی پست ها یک جا قرار گرفتند

  28. #28
    منتظر تایید آدرس ایمیل
    تاریخ عضویت
    مرداد 1387
    محل زندگی
    اراک
    پست
    47

    نقل قول: فارسی در دلفی فایرمانکی

    سلام دوستان
    من با روشی که اعلام شده تونستم فارسی نویسی رو در اپلیکیشن انجام بدم
    فقط زمانی که اپلیکیشن میچرخه و به صورت افقی در میاد حروف فارسی بهم میریزه
    چطور میتونم این مشکل رو حل کنم؟؟
    XE8

    با تشکر

  29. #29
    کاربر دائمی آواتار ابوالفضل عباسی
    تاریخ عضویت
    شهریور 1393
    محل زندگی
    Inside Esfahan
    پست
    719

    نقل قول: فارسی در دلفی فایرمانکی

    یا با دستور زیر در oncreate فرم اصلی تون قابلیت چرخش برنامه تون رو غیرفعال کنید،

    var ScreenService : IFMXScreenService;    OrientSet : TScreenOrientations;
    begin
    //+Disable Auto Rotate
    if TPlatformServices.Current.SupportsPlatformService( IFMXScreenService) then
    begin
    ScreenService := TPlatformServices.Current.GetPlatformService
    (IFMXScreenService) as IFMXScreenService;
    OrientSet := [TScreenOrientation.soPortrait];
    ScreenService.SetScreenOrientation(OrientSet);
    end;
    //+Disable Auto Rotate


    ویا با همین فرمان به جای soPortrait را به soLandscape تغییر دهید تا برنامه بصورت افقی اجرا بشود.

  30. #30
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    فروردین 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    11

    نقل قول: فارسی در دلفی فایرمانکی

    سلام
    برای رفع مشکل فارسی سازی در دلفی توکیو 10.2 من از سایت زیر و زحمات آقای روح الله اکبر زاده کمک گرفتم.
    موفق باشید.

    fmxrtl.ir

تاپیک های مشابه

  1. فارسی در دلفی
    نوشته شده توسط ghaum در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 5
    آخرین پست: جمعه 08 اردیبهشت 1385, 10:29 صبح
  2. نمایش فارسی در دلفی
    نوشته شده توسط hoom در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 4
    آخرین پست: جمعه 13 خرداد 1384, 03:12 صبح
  3. یک سوال در مورد مرتب سازی فارسی در دلفی
    نوشته شده توسط عماد در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 6
    آخرین پست: دوشنبه 17 اسفند 1383, 15:45 عصر
  4. تایپ فارسی در دلفی و ویندوز 2000
    نوشته شده توسط reza5 در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 2
    آخرین پست: پنج شنبه 12 آذر 1383, 10:36 صبح
  5. فارسی در دلفی
    نوشته شده توسط Mah در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 10
    آخرین پست: یک شنبه 24 آبان 1383, 04:32 صبح

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •