نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: کاربرد return

  1. #1
    کاربر تازه وارد آواتار shahryars
    تاریخ عضویت
    فروردین 1395
    محل زندگی
    Rio
    پست
    69

    Question کاربرد return

    سلام دوستان من یکم مبتدیم، میشه با یک مثال بگید کاربرد return چیه؟
    مثلا توی if ها مینویسند: return=false;

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار ebrahim.rayatparvar
    تاریخ عضویت
    آبان 1392
    محل زندگی
    https://www.youtube.com/c/zangclass
    پست
    714

    نقل قول: کاربرد return

    سلام دوست عزیز.
    تو الان باید اول با مفهوم متد ها آشنا بشی اگه در مورد متد ها سرچ کنی میفهمی که return مقداری رو که نوع برگشی متد مورد نظرت هست رو بر میگردونه.
    مثلا :

    private int calc()
    {
    int a=10,b=20;
    return a+b;
    }


    این کد رو ببین متد نوع برگشتیش int هست یعنی عددی رو باید برگردونه و تو خط آخر میبینی که با return امدم جمع دو عدد رو برگردوندم.
    حالا امکان داره نوع برگشتی هر نوع داده ای باشه بولین اعشاری رشته ای و ....

تاپیک های مشابه

  1. مبتدی: کاربرد دستور return و trim در PHP
    نوشته شده توسط amin7x در بخش PHP
    پاسخ: 4
    آخرین پست: جمعه 11 اسفند 1391, 21:38 عصر
  2. کاربرد اکسس در vb 6 و vb.NET
    نوشته شده توسط sh در بخش VB.NET
    پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 19 شهریور 1382, 12:57 عصر
  3. کاربرد کلید های ترکیبی در محیط Qbasic
    نوشته شده توسط در بخش طراحی و ساخت بازی‌های کامپیوتری
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 09 شهریور 1382, 19:17 عصر
  4. کاربرد pointers
    نوشته شده توسط Farhad.B.S در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 07 فروردین 1382, 23:54 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •