نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: عکس در دیتاگرید ویو

  1. #1

    عکس در دیتاگرید ویو

    با عرض سلام خدمت اساتید
    من برنامه ای دارم که عکس محصولات را در دیتاگرید قرار داده ام
    مشکل اینجاست زمانی که تعداد عکسها زیاد بشود برنامه هنگ میکند.
    آیا میشود با تغییر ندادن کیفیت عکس مشکل را برطرف کرد؟

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار samiasoft
    تاریخ عضویت
    مهر 1391
    محل زندگی
    اردبیل
    پست
    1,242

    نقل قول: عکس در دیتاگرید ویو

    به احتمال زیاد شما اومدید عکس ها را داخل دیتابیس ذخیره و در دیتاگرید به نمایش درمی آورید...

    یک توصیه...شما فقط مسیرعکس ها را داخل دیتابیستون ذخیره کنید.برای نمایش هم حتما باید در دیتاگرید قرار بدید ؟ اگه نه که میتونید یک پیکچر باکسی برای نمایش قرار بدید که با انتخاب رکورد موردنظر تصویر مربوطه لود شود.

  3. #3

    نقل قول: عکس در دیتاگرید ویو

    نقل قول نوشته شده توسط samiasoft مشاهده تاپیک
    به احتمال زیاد شما اومدید عکس ها را داخل دیتابیس ذخیره و در دیتاگرید به نمایش درمی آورید...

    یک توصیه...شما فقط مسیرعکس ها را داخل دیتابیستون ذخیره کنید.برای نمایش هم حتما باید در دیتاگرید قرار بدید ؟ اگه نه که میتونید یک پیکچر باکسی برای نمایش قرار بدید که با انتخاب رکورد موردنظر تصویر مربوطه لود شود.
    ممنون بابت پاسختون. من فقط ادرس را ذخيره كردم. چون هركدام از عكسها ١٠ مگ هست دير لود ميكنه.
    راه حلي كه گفتيد خوبه. بنظرتون بهتر نيست با پايين اوردن اسكرول عكسها لود بشه؟
    ايا مطلبي در اين مورد سراغ داريد؟

  4. #4

    نقل قول: عکس در دیتاگرید ویو

    پیشنهاد میکنم حجم عکس ها رو کم کنید و بعد بنظرم نیازی نیست همه دیتابیستون لود کنید.مثلا 100 تا 100 دیتا رو توی گرید فراخوانی کنید

  5. #5

    نقل قول: عکس در دیتاگرید ویو

    من با اسکرول اینو تونستم بنویسم
    گذاشتم شاید به درد کسی بخوره

    Private Sub DataGridView1_Scroll(sender As Object, e As ScrollEventArgs) Handles DataGridView1.Scroll
    On Error Resume Next
    Dim a, b As Integer
    a = DataGridView1.DisplayedRowCount(1)
    b = DataGridView1.FirstDisplayedScrollingRowIndex


    For i = b To a + b - 1
    If DataGridView1.Rows.Item(i).Cells(5).Value <> "" Then
    DataGridView1.Rows.Item(i).Cells(4).Value = Image.FromFile(DataGridView1.Rows.Item(i).Cells(5) .Value)
    DataGridView1.Rows.Item(i).Cells(5).Value = ""
    End If
    Next

    End Sub

تاپیک های مشابه

  1. تعیین اندازه عکس در دیتاگرید ویو
    نوشته شده توسط eletcomp در بخش C#‎‎
    پاسخ: 7
    آخرین پست: شنبه 10 خرداد 1393, 17:43 عصر
  2. سوال: نمایش عکس در دیتاگرید ویو
    نوشته شده توسط hadi-z در بخش C#‎‎
    پاسخ: 8
    آخرین پست: جمعه 12 مهر 1392, 16:44 عصر
  3. نحوه اضافه کردن عکس به دیتاگرید ویو در سی شارپ
    نوشته شده توسط AmirProgramer در بخش C#‎‎
    پاسخ: 0
    آخرین پست: یک شنبه 26 خرداد 1392, 11:01 صبح
  4. مشکل در نمایش اعداد منفی در دیتاگرید ویو
    نوشته شده توسط Mrs.Net در بخش C#‎‎
    پاسخ: 13
    آخرین پست: چهارشنبه 14 آذر 1386, 08:44 صبح
  5. کمبو باگس در دیتاگرید ویو
    نوشته شده توسط parvin joon در بخش C#‎‎
    پاسخ: 4
    آخرین پست: چهارشنبه 23 آبان 1386, 11:15 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •