نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: دریافت یک مقدار از از بین چند رکورد

  1. #1

    دریافت یک مقدار از از بین چند رکورد

    سلام و عرض ادب
    طبق فایل پیوست شده میخواهم به کاربری که دو محصول در یک فاکتور سفارش داده ایمیل بزنم
    ستون product_name که دو محصول هست قراره ایمیل بشه به ایمیل کاربر , موجود در ستون ایمیل
    ولی اینجور 2 بار ایمیل میره

    از دستور group_by در sql استفاده کردم ولی یک رکورد حذف میکنه
    میخوام کل همین دو رکورد گرفته بشه , ولی ستون ایمیل که تکراری هست فقط یک مقدار فراخوانی بشه
    با تشکر
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه

  2. #2

    نقل قول: دریافت یک مقدار از از بین چند رکورد

    شما میخوای کل محصولاتی که یک کاربر مثلا علی سفارش داده رو لیست کنی بعد به ایمیل علی یک ایمیل بزنی؟ تا اینجا درست فهمیدیم؟

    حالا شما هر کالایی که علی سفارشه میده ایمیلش هم در یک رکورد که اسم کالا هم هست ثبت میشه؟ درسته؟

    اگر این جوری که من متوجه شدم باشه شما میتونی خیلی راحت بگی آدرس ایمیل موجود در آخرین رکورد فاکتور را استخراج کنه و فقط به همون یک دونه ایمیل فرستاده بشه

    اینجوری
    $select_factor=mysql_query("SELECT * FROM `TABAL` WHERE `USER`='ALI' ORDER BY `id` DESC");
    $fetch_factor=mysql_fetch_assoc($select_facto);
    echo $email=$fetch_factor['email'];

  3. #3

    نقل قول: دریافت یک مقدار از از بین چند رکورد

    شما میخوای کل محصولاتی که یک کاربر مثلا علی سفارش داده رو لیست کنی بعد به ایمیل علی یک ایمیل بزنی؟ تا اینجا درست فهمیدیم؟
    بله دقیقا میخوام محصولاتی که علی در یک فاکتور سفارش داده برام بیارن
    اینم کد sql
    در نظر بگیرید ستون ایمیل تکراری هست و هر دو محصول علی سفارش داره با یک ایمیل
    حالا میخوام دو رکورد بگیرم و تنها یک ایمیل بتونم در خروجی داشته باشم

    SELECT  
    ps_orders.reference , ps_orders.id_order , ps_orders.date_add ,
    developer_email_send_comment.code_peygiri_order , developer_email_send_comment.message ,
    ps_order_detail.id_order , ps_order_detail.product_name , ps_order_detail.product_id ,
    ps_customer.id_customer , ps_customer.lastname , ps_customer.firstname , ps_customer.email
    FROM ps_orders

    LEFT JOIN developer_email_send_comment
    ON ps_orders.reference = developer_email_send_comment.code_peygiri_order

    INNER JOIN ps_order_detail
    ON ps_orders.id_order = ps_order_detail.id_order

    INNER JOIN ps_customer
    ON ps_orders.id_customer = ps_customer.id_customer

    WHERE developer_email_send_comment.code_peygiri_order IS NULL
    AND
    Date(ps_orders.date_add) > '2017-02-15 00:00:00'

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار plague
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    اهواز
    پست
    2,360

    نقل قول: دریافت یک مقدار از از بین چند رکورد

    دیتابیس اینجوری کار نمیکنه
    اینکار رو باید با کد نویسی php انجام بدی که البته خیلی سادست
    البته به نظر میاد که ساختار دیتابیس شما مشکل داره کلا و درست طراحی نشده
    اینجا رو بخون
    https://barnamenevis.org/showthread.p...=1#post2361928

  5. #5

    نقل قول: دریافت یک مقدار از از بین چند رکورد

    دیتابیس پیوست کردم
    اینم sql کامل جهت گذارش گیری
            SELECT  
    ps_orders.reference , ps_orders.id_order , ps_orders.date_add ,
    ps_order_detail.id_order , ps_order_detail.product_name , ps_order_detail.product_id ,
    ps_customer.id_customer , ps_customer.lastname , ps_customer.firstname , ps_customer.email
    FROM ps_orders

    INNER JOIN ps_order_detail
    ON ps_orders.id_order = ps_order_detail.id_order

    INNER JOIN ps_customer
    ON ps_orders.id_customer = ps_customer.id_customer

    میخوام ایمیل یکبار فراخوانی بشه و دو محصول در ستون product_name براش ایمیل بشه
    دستور group_by هم میزنم یک رکورد کلا حذف میکنه در گذارش گیری!
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

تاپیک های مشابه

  1. سوال: انتخاب یک RadioButton از بین چند radiobutton
    نوشته شده توسط akbar_online در بخش VB.NET
    پاسخ: 5
    آخرین پست: دوشنبه 14 مرداد 1392, 13:06 عصر
  2. دریافت یک مقدار از فرم دوم و نمایش در فرم اول
    نوشته شده توسط مهدی رحیم زاده در بخش C#‎‎
    پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 23 اردیبهشت 1388, 23:54 عصر
  3. انتخاب تصا دفی یک PictureBox از بین چند PictureBox
    نوشته شده توسط akbar_online در بخش VB.NET
    پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 07 بهمن 1387, 09:29 صبح
  4. پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 11 آبان 1387, 11:41 صبح
  5. سوال: انتخاب يك checkbox از بين چند checkbox
    نوشته شده توسط bahar2008 در بخش VB.NET
    پاسخ: 9
    آخرین پست: سه شنبه 28 خرداد 1387, 10:11 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •