نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: درخواست تحلیل این کد برای بررسی مقدار از روی هاست

  1. #1

    درخواست تحلیل این کد برای بررسی مقدار از روی هاست

    سلام دوستان عزیز
    من برای لایسنس نرم افزار شماره سریال چندتا سخت افزارو بدست اوردم
    و اونارو در یه فایل تکست ریختم
    حالا میخوام اون شماره سریال هارو در سیستم کاربرات تولید میشه در ادرس http://www.tixa.ir/page/code بذارم
    در هر خط یه شماره سریال مثلا
    بعدش وقتی برنامه اجرا شد بره به ادرس http://www.tixa.ir/page/code و چک بکنه اگه محتویات تکست باکس با شماره سریال های ادرس http://www.tixa.ir/page/code برابر باشه فرم 2 اجرا بشه
    اگه برابر نباشه پیام بده
    با همکاری کی از دوستان کد زیرو نوشتیم
    ممنون میشم راهنمایی کنید تا کاملترش کنم

    private void button3_Click(object sender, EventArgs e)
    {
    try
    {

    WebClient client = new WebClient();
    Stream stream = client.OpenRead("http://www.tixa.ir/page/code");
    StreamReader reader = new StreamReader(stream);
    String content = string.Empty;
    //while (reader.ReadLine()!=null)
    //{
    content = reader.ReadToEnd();
    label5.Text = content;
    if (content == textBox5.Text)
    {
    MessageBox.Show("فعال سازی انجام شد");
    Form2 f2 = new Form2();
    f2.Show();

    }
    // }

    // MessageBox.Show(content);
    // textBox5.Text = content;


    }
    catch (Exception x)
    {
    MessageBox.Show(x.Message);
    }
    }
    آخرین ویرایش به وسیله Mahmoud.Afrad : پنج شنبه 10 فروردین 1396 در 00:08 صبح

  2. #2

    نقل قول: درخواست تحلیل این کد برای بررسی مقدار از روی هاست

    این روشی که توضیح دادید اصلا خوب نیست چون هر کسی با دسترسی به آدرس می تونه کد فعالسازی بدست بیاره.
    بهتره از وب سرویس استفاده کنید.

  3. #3

    نقل قول: درخواست تحلیل این کد برای بررسی مقدار از روی هاست

    نقل قول نوشته شده توسط Mahmoud.Afrad مشاهده تاپیک
    این روشی که توضیح دادید اصلا خوب نیست چون هر کسی با دسترسی به آدرس می تونه کد فعالسازی بدست بیاره.
    بهتره از وب سرویس استفاده کنید.
    دوست عزیز ممنون از پاسخ
    ولی کسی به ادرس دسترسی نداره به جز خود من
    اگه میتونید راهنماییم کنید ممنون میشم

  4. #4

    نقل قول: درخواست تحلیل این کد برای بررسی مقدار از روی هاست

    نقل قول نوشته شده توسط soheilnew مشاهده تاپیک
    دوست عزیز ممنون از پاسخ
    ولی کسی به ادرس دسترسی نداره به جز خود من
    اگه میتونید راهنماییم کنید ممنون میشم
    دوست عزیز شما می تونی همین اطلاعات رو از بانک اطلاعاتی تحت وب خودت بخونی هم امنیت بیشتر میشه هم کار باهش راحت تر میشه و خیلی امکانات بیشتری رو هم بعد ها میتونی روش پیاده سازی کنی من خودم دقیقا همین مشکل شما رو داشتم به این صورتی که گفتم خدمتت رفع مشکل شد و الان خیلی امکانات بیشتر بهش اضافه کردم که اگه از راه شما پیش میرفتم اون امکانات رو که اضافه نمیتونستم بکنم هیچ در آینده به مشکل هم میخوردم حالا اگه خواستی میتونم یه نمونه از کار رو برات بفرستم تا ببینی به کارت میاد یا نه ؟؟؟

  5. #5

    نقل قول: درخواست تحلیل این کد برای بررسی مقدار از روی هاست

    نقل قول نوشته شده توسط PayamKazemi مشاهده تاپیک
    دوست عزیز شما می تونی همین اطلاعات رو از بانک اطلاعاتی تحت وب خودت بخونی هم امنیت بیشتر میشه هم کار باهش راحت تر میشه و خیلی امکانات بیشتری رو هم بعد ها میتونی روش پیاده سازی کنی من خودم دقیقا همین مشکل شما رو داشتم به این صورتی که گفتم خدمتت رفع مشکل شد و الان خیلی امکانات بیشتر بهش اضافه کردم که اگه از راه شما پیش میرفتم اون امکانات رو که اضافه نمیتونستم بکنم هیچ در آینده به مشکل هم میخوردم حالا اگه خواستی میتونم یه نمونه از کار رو برات بفرستم تا ببینی به کارت میاد یا نه ؟؟؟
    سلام
    ممنون از شما دوست عزیز
    اخه من در سی شارپ مبتدیم و زیاد اطلاعاتی در این زمینه ندارم چون رشته خودم برنامه نویسی نیست
    اگه یه نمونه برام بفرستی ممنون میشم
    در ضمن من فقط برای تعداد خیلی محدودی این روشو میخوام
    چون در حد من نیست زیاد حرفه ای بنویسم

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 5
    آخرین پست: شنبه 15 اسفند 1394, 16:07 عصر
  2. سوال: مشکل این کد برای حذف ردیفی از اطلاعات از بانک اکسس
    نوشته شده توسط Alireza.imani در بخش C#‎‎
    پاسخ: 4
    آخرین پست: دوشنبه 06 آذر 1391, 18:55 عصر
  3. سوال: تحلیل این کد که از اشاره گر this استفاده کرده؟
    نوشته شده توسط complexcoding در بخش برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 3
    آخرین پست: جمعه 18 فروردین 1391, 23:46 عصر
  4. سوال: درخواست تبدیل این کد از html به php فوری..
    نوشته شده توسط کلبه دار در بخش PHP
    پاسخ: 3
    آخرین پست: سه شنبه 18 بهمن 1390, 19:20 عصر
  5. پاسخ: 10
    آخرین پست: شنبه 13 آذر 1389, 02:05 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •