نمایش نتایج 1 تا 10 از 10

نام تاپیک: درخت

  1. #1
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    فروردین 1396
    پست
    35

    درخت

    سلام . متد ساخت درخت (با 3 بچه) و insert تو اون درخت رو میخوام به php
    خودم تو جاوا ساخته بودمش اما نمیدونم چرا اینجا هی ارور میده :|

  2. #2
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    فروردین 1396
    پست
    35

    نقل قول: درخت

    آقا عجیبه کسی نمیدونه چون کلا 10 خط نیست !
    این صفحه رو ببینید به php کلا درخت میسازه اینسرت و ... هم نوشته ! ولی انگلیسیه نمیفهمم
    https://www.sitepoint.com/data-structures-2/

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار Unique
    تاریخ عضویت
    مرداد 1384
    محل زندگی
    ایران - اصفهان
    پست
    3,199

    نقل قول: درخت

    موضوع اینه که کسی اینجا سوالات دانشگاهی را پاسخ نمیده ! همین. اگه سوال کاربردی و اصولی داری بپرس در غیر اینصورت همکلاسیتون بهترین گزینست.

  4. #4
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    فروردین 1396
    پست
    35

    نقل قول: درخت

    نقل قول نوشته شده توسط Unique مشاهده تاپیک
    موضوع اینه که کسی اینجا سوالات دانشگاهی را پاسخ نمیده ! همین. اگه سوال کاربردی و اصولی داری بپرس در غیر اینصورت همکلاسیتون بهترین گزینست.
    اگر استفاده از درخت برای شما فقط درسی هست بهتره دیگه دست به کد نشید ! چون هنوز نمیدونید نصف سایتا و بازی های دنیا رو با همین درخته نوشتن !!! یک جست و جوی ناقص کنید میبینید !!!

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار Unique
    تاریخ عضویت
    مرداد 1384
    محل زندگی
    ایران - اصفهان
    پست
    3,199

    نقل قول: درخت

    اگر استفاده از درخت برای شما فقط درسی هست بهتره دیگه دست به کد نشید ! چون هنوز نمیدونید نصف سایتا و بازی های دنیا رو با همین درخته نوشتن !!! یک جست و جوی ناقص کنید میبینید !!!
    موضوع این نیست که درخت کجا ها مورد استفاده هست یا مثلا حلقه ها و متغیر ها و غیره ... موضوع اینه قرار نیست تکلیف درسی دوستان را پاسخگو باشیم. اینجا عموما مشکلات ریز و درشت کدهاشون را میپرسن یا ایده و غیره را مطرح میکنن.

  6. #6
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    فروردین 1396
    پست
    35

    نقل قول: درخت

    گفتیم سایت برنامه نویسه منم سوال برنامه نویسی دارم !
    مهم نیست از جای دیگه پیدا کردم

  7. #7

    نقل قول: درخت

    نقل قول نوشته شده توسط goodboy2 مشاهده تاپیک
    سلام . متد ساخت درخت (با 3 بچه) و insert تو اون درخت رو میخوام به php
    خودم تو جاوا ساخته بودمش اما نمیدونم چرا اینجا هی ارور میده :|
    کافیه کلاس Node با سه اشاره گر درست کنید البته PHP که اشاره گر نداره منظور متغیری از جنس همون کلاس هستش

    class Node
    {
    public $value, $left, $mid ,$right;

    public function __construct($value)
    {
    $this->value = $value;
    }
    }


    حالا درخت شما چی هستش ؟ طبق مسئله یک کلاس دیگه به اسم Tree بسازید و ادامه بدین مثلا" اگه BST هستش متد جستجوش اینطوری میشه :




    class Node
    {
    public $value, $left,$right;

    public function __construct($value)
    {
    $this->value = $value;
    }
    }class BST
    {
    public $root;

    public function __construct($value = null)
    {
    if ($value !== null) {
    $this->root = new Node($value);
    }
    }

    public function search($value)
    {
    $node = $this->root;

    while($node) {
    if ($value > $node->value) {
    $node = $node->right;
    } elseif ($value < $node->value) {
    $node = $node->left;
    } else {
    break;
    }
    }

    return $node;
    }
    }

  8. #8
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    فروردین 1396
    پست
    35

    نقل قول: درخت

    نقل قول نوشته شده توسط arash691 مشاهده تاپیک
    کافیه کلاس Node با سه اشاره گر درست کنید البته PHP که اشاره گر نداره منظور متغیری از جنس همون کلاس هستش

    class Node
    {
    public $value, $left, $mid ,$right;
    ...
    }
    ممنونم آره همینه فقط :
    الان این کد رو ببینید : https://www.sitepoint.com/community/...ing-php/8268/3
    این خوبه ولی من میخوام به درخت پشت سر هم اضافه بشه نه بر اساس بزرگی و کوچکی ! یعنی ار چپ پر بشه تا راست بعد بره پایین . و تعداد بچه ها هم 4 تا باشه که اینجا 2تاس !
    اینو میشه کاریش کرد ؟
    آخرین ویرایش به وسیله goodboy2 : شنبه 12 فروردین 1396 در 01:40 صبح

  9. #9

    نقل قول: درخت

    نقل قول نوشته شده توسط goodboy2 مشاهده تاپیک
    ممنونم آره همینه فقط :
    الان این کد رو ببینید : https://www.sitepoint.com/community/...ing-php/8268/3
    این خوبه ولی من میخوام به درخت پشت سر هم اضافه بشه نه بر اساس بزرگی و کوچکی ! یعنی ار چپ پر بشه تا راست بعد بره پایین . و تعداد بچه ها هم 4 تا باشه که اینجا 2تاس !
    اینو میشه کاریش کرد ؟
    اگه میشه مثال بزنید یعنی شکل درخت و بکشید ورودی عدد هستش ؟

  10. #10
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    فروردین 1396
    پست
    35

    نقل قول: درخت

    نقل قول نوشته شده توسط arash691 مشاهده تاپیک
    اگه میشه مثال بزنید یعنی شکل درخت و بکشید ورودی عدد هستش ؟
    ببخشیدرفتیم13بدرنبودم.
    خیلی ساده میخوام یک درخت باشه که هر خونه اش 4 تا فرزند داشته باشه بعد با یه متد دیگه 4 تا مقدار (ماتریس) رو مستقیم وارد 4 تا خونه ی اون نود کنم بعد همون حلقه که یکی یکی به به همه ی نود ها اینطوری 4 تا ماتریس اضافه میکنه بره به نود بدی و تا آخر .
    یعنی 4 تا بچه ی هر نود در جا اضافه میشه بعد میره به نود بعدی و اون هم همینطور تا آخر .

    این روش برای حل بازی 8-پازل هست که 4 تا حالت هر بار اضافه میشه به نود و وقتی تمام حالت ها تموم شد جواب پیدا میکنه

تاپیک های مشابه

  1. الگوریتم ساختن درخت عبارت ریاضی
    نوشته شده توسط zehs_sha در بخش الگوریتم، کامپایلر، هوش مصنوعی و ساختمان داده ها
    پاسخ: 3
    آخرین پست: دوشنبه 12 دی 1390, 10:17 صبح
  2. پیمایش درخت
    نوشته شده توسط sanaz_amiri در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 06 مرداد 1383, 14:00 عصر
  3. پیاده سازی درخت ها
    نوشته شده توسط SoheilKH در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 05 اردیبهشت 1383, 13:34 عصر
  4. نوشتن درخت اطلاعاتی با استفاده از VBscript
    نوشته شده توسط jannati در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 18 اسفند 1382, 12:48 عصر
  5. الگوریتم عمق درخت
    نوشته شده توسط سنبل در بخش الگوریتم، کامپایلر، هوش مصنوعی و ساختمان داده ها
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 14 دی 1382, 12:56 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •