نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: راهنمایی برای خطای : The remote server returned an error

  1. #1

    راهنمایی برای خطای : The remote server returned an error

    با سلام خدمت دوستان گرامی من یک وب سرویسی نوشتم وقتی خود وب سرویس رو تست میکنم به صورت
    http://localhost:27214/MemberClass.svc/ExpertForJob/1

    در مرورگر جواب میده
    وقتی میرم وب سرویس رو به پروژم اضافه میکنم و پروژه رو اجرا میکنم خطای
    error.PNG
    تا اینجا مشکلی نیست من خود تابع رو به صورت زیر نوشتم ببینید:

    [OperationContract]
    [WebGet(ResponseFormat = WebMessageFormat.Json, BodyStyle = WebMessageBodyStyle.Wrapped, UriTemplate = "ExpertForJob/{JobId}")]
    [Description("Return MemberExpertList")]
    List<JobExpertData> ExpertForJob(string JobId);

    واینم تابع خودش:

    public List<JobExpertData> ExpertForJob(string JobId)
    {
    List<JobExpertData> JobExpertlist = new List<JobExpertData>();
    List<JobExpert> item = new List<JobExpert>();
    int _JobId;
    Int32.TryParse(JobId, out _JobId);
    item = _Members.JobExperts.Where(a => a.JobId == _JobId).ToList();
    for (int i = 0; i < item.Count; i++)
    {
    JobExpertData obj = new JobExpertData();
    obj.ExpertId = Convert.ToInt32(item[i].ExpertId);
    obj.JobId = Convert.ToInt32(item[i].JobId);
    obj.ExpertTitle = item[i].Expert.Title;
    JobExpertlist.Add(obj);
    }
    return JobExpertlist;
    }

    میشه یه راهنمایی بکنید

  2. #2

    نقل قول: راهنمایی برای خطای : The remote server returned an error

    خططای 404 داره میده یعنی نمیتونه تو این آدرس پیداش كنه، ممعن هستید كه وب سرویس شما روی اون آدرس آنلاین هست؟ یعنی شما وقتی میری روی پروژه دوم كه از ب سرویس استفاده كنی باید پروژه وب سرویست اجرا باشه

تاپیک های مشابه

  1. سوال: خطا The remote server returned an unexpected response: (400) Bad Request.
    نوشته شده توسط arman_Delta2002 در بخش WCF , Web Services , .Net Remoting
    پاسخ: 1
    آخرین پست: جمعه 15 مرداد 1395, 08:57 صبح
  2. The remote server returned an error: (407) Proxy Authentication Required
    نوشته شده توسط fakhravari در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 0
    آخرین پست: یک شنبه 18 تیر 1391, 12:28 عصر
  3. سوال: رفع ارور Unable to connect to the remote server با نمایش پیغام
    نوشته شده توسط hadishb در بخش C#‎‎
    پاسخ: 2
    آخرین پست: پنج شنبه 27 مرداد 1390, 02:50 صبح
  4. پاسخ: 10
    آخرین پست: سه شنبه 14 دی 1389, 23:27 عصر
  5. سوال: the remote server machine dose not exist or is unavalible
    نوشته شده توسط mehrzad007 در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 2
    آخرین پست: یک شنبه 30 فروردین 1388, 03:11 صبح

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •