نمایش نتایج 1 تا 12 از 12

نام تاپیک: مشکل اتصال localdb در سیستم ۳۲ بیت

  1. #1

    مشکل اتصال localdb در سیستم ۳۲ بیت

    با سلام دوستان من يك نرم افزار نوشتم كه با localdb كار مي كند نسخه sql هم 2014 مي باشدمشكل اينجاست كه در ويندوز 64 بيت روي كلاينت نصب مي كنم جواب مي دهد ولي در ويندوز 32 بيت مشكل اتصال به بانك اطلاعاتي مي دهد!‌ حتي يك بانك هم با sql 32bit‌درست كردم امتحان كردم ولي جواب نداد ران تایم های ۳۲ و ۶۴ localdb نصب کردم جواب نداد ممنون ميشم كسي راهنماييم كنه در اين رابطه

  2. #2

    نقل قول: مشکل اتصال localdb در سیستم ۳۲ بیت

    دوستان کسی نیست به این سوال من جواب بده خواهش میکنم بدجور گیر کردم این کانکشن من هست :
    SqlConnection conn = new SqlConnection(@"Data Source =(localdb)\MSSQLLocalDB;AttachDbFilename=" + Application.StartupPath + @"\DB\asnaf.mdf;Integrated Security = True");

    تو سیستم 32 بیت نصب نمیشه و تو سیستم های 64 بیت هم نصب میشه ولی تو بعضی از 64 بیت ها نمیشه ! نمیدونم چرا این پیغام خطاش هست

    Capture.JPG


    بعضی وقتها هم پیغامی میده که توش نوشته Timout 0 و..
    دوستان کمک کنید تو 64 بیت درست بود شانس من توسیستم مشتری فقط ایراد میگره و همین پیغام timeout میده
    شنبه باید تحویل بدم
    مرسی

  3. #3

    نقل قول: مشکل اتصال localdb در سیستم ۳۲ بیت

    سلام
    اول باید یه instance از طریق command prompt ایجاد کنی

    از طریق این لینک میتونی کد های کار با localdb رو ببینی

    https://docs.microsoft.com/en-us/sql...ocaldb-utility

    بعد از ایجاد instance باید اون رو run کنی

    حالا میتونی از اون توی connectionString استفاده کنی

  4. #4

    نقل قول: مشکل اتصال localdb در سیستم ۳۲ بیت

    مرسی دوست عزیز آخه تو بعضی از سیستم ها بدون این کار می شد !

    فقط یه سوال دیگه باید تو سیستم طرف این کارو بکنم و بعدش کانکشنو تغییر بدم ؟

    بعد اینکه من sql2014 استفاده میکنم مشکلی نداره؟


    میشه یک نمونه مثال بزنی خواهشاً
    آخرین ویرایش به وسیله yanni2 : پنج شنبه 24 فروردین 1396 در 23:42 عصر

  5. #5

    نقل قول: مشکل اتصال localdb در سیستم ۳۲ بیت

    سلام
    ببین دوتا راه داری
    1. میتونی کد های start کردن instance رو توی فولدر startup سیستم مشتری قرار بدی
    2. میتونی با بررسی موقعیت پایگاه داده در هنگاه اجرای برنامه (وجود instance ، متصل بودن db و...) ببینی باید چه کدی رو اجرا کنی که اتصال به پایگاه داده موفقیت امیز باشه

    راستش میخوام کامل کامل توضیح ندم که ماهیگیری رو خودت یاد بگیری اما اگه واقعا میخوای ماهی رو بهت بدم، بگو

  6. #6

    نقل قول: مشکل اتصال localdb در سیستم ۳۲ بیت

    دوست عزیز مرسی
    من منظورم این بود که بگو چطور instance تعریف کنم من تو اون سایت رفتم ولی وقتی کدشو میزنم تو cmd عمل نمیکنه
    میخوام بدونم دقیقا چطور بنویسم

    راستش من چند روز فقط وقت دارم وقت یادگرفتن ماهیگیری ندارم
    من قبلا با sqlexpress کار میکردم مشکلی نبود خواستم اینسری از نصب sqlexpress راحت بشه مشتری، بخاطر همین از localdb استفاده کردم

  7. #7

    نقل قول: مشکل اتصال localdb در سیستم ۳۲ بیت


    به خدا کار سختی نیست که ببین هر چی که نیاز داشتی رو برات فرستادم
    Untitled.png

    این هم راهنمای اجرای کد های cmd در C#‎

    http://stackoverflow.com/questions/1...mand-from-code

    http://stackoverflow.com/questions/1...rompt-commands

    چند روز؟

    کلش یه ربع طول میکشید

    اینم بگم که اینجوری نمیتونی برنامه نویس بشی...!

  8. #8

    نقل قول: مشکل اتصال localdb در سیستم ۳۲ بیت

    دوست عزیز در کل ممنونم
    ولی اینا جواب من نبود کلاً منظور منو متوجه نشدی
    در ضمن من برنامه نویس هستم 3 تا از برنامه هام تو بازار در حال اجرا هستش فقط دوست داشتم با localdb هم تست کنم
    که با این اوصاف که کسی نیست درست راجبش توضیح بده ترجیح میدم با همون express کار کنم
    من با localdb کار کردم که شاید مشتری راحت تر باشه ولی دیدم اینجور بازم همون گرفتاری هارو داره

    بازم ممنون

  9. #9

    نقل قول: مشکل اتصال localdb در سیستم ۳۲ بیت

    بزار یکم با جزییات بیشتر توضیح بدم

    اول از همه یه سناریو تعریف میکنم

    مشتری ما از هیچ چیزی که مربوط به برنامه نویسیه سر در نمیاره پس همه چیز به گردن خودمونه حتی این مشتری عزضه اجرای یه خط کد توی cmd رو هم نداره
    حالا میرسیم به سیستمش که احتمال قوی میدیم اصلا هیچ قسمتی از sql روی سیستمش نصب نیست
    ما مستقیما به سیستم مشتری دسترسی نداریم و مشتری خودش برنامه رو نصب میکنه

    خب حالا نوبت ماست طبق مطالبی که گفتم میفهمیم که اول باید مراحل نصب و اجرای برنامه خیلی کوتاه و اسون باشن
    اولین کاری که مشتری باید بکنه نصب برنامه localdb هست
    دومین کار نصب خود برنامه هست
    بعد از این دو مرحله باید روی localdb یه instance ایجاد کنیم
    که چند راه داره

    1. وقتی که پروژه رو اجرا کرد این instance ایجاد شده و start بشه

    خب برای انجام اینکار باید کد زیر رو توی formLoad پروژه ات جرا کنی
    System.Diagnostics.Process.Start("CMD.exe", "/C sqlLocaldb create <instanceName> -s");


    2.میتونیم یه فایل bat توی فولدر startup سیستمش بسازیم که هر بار که سیستمش رو روشن کرد این instance هم راه بیوفته

    برای اینکار توی notePat این متن زیر رو بنویسید و با فرمت bat ذخیره اش کنین
    sqlLocaldb create <instanceName> -s


    بعد از اینکه تونستید یه instance روی سیستم مشتری ایجاد کنید و start کنید وقت اینه که پایگاه داده تون رو انتقال بدید که اون هم چند راه داره

    1. BackUp&Restore
    2. Script
    3. Attatch

    اگه توی اینا هم سوال دارید میتونید بپرسید و اینم بگم که چیزی که من خودم ترجیح میدم Script هست

    اخرین مرحله مقدار دهی ConnectionString هست که میشه چیزی شبیه به متن زیر باشه
    (localdb)\<instanceName>;AttachDbFilename=" + Application.StartupPath + @"\DB\asnaf.mdf;Integrated Security = True

  10. #10

    نقل قول: مشکل اتصال localdb در سیستم ۳۲ بیت

    مرسی دوست عزیز واقعا لطف کردی ممنونم ازت

    فقط یه سوال برام مونده اونم اینکه منظور دقیقت از انتقال به پایگاه داده چیه ؟

  11. #11

    نقل قول: مشکل اتصال localdb در سیستم ۳۲ بیت

    نقل قول نوشته شده توسط yanni2 مشاهده تاپیک
    فقط یه سوال برام مونده اونم اینکه منظور دقیقت از انتقال به پایگاه داده چیه ؟
    وقتی که ما تازه برنامه sqlLocalDB رو روی سیستم کاربر نصب میکنیم خب معلومه که پایگاه داده مارو نداره پس باید یا از طریق کد پایگاه داده رو روی سیستم طرف ایجاد کنیم یا باید از طریق فایل بکاپ یا خود mdf ldf پایگاه داده پایگاه داده ای که برنامه ی ما با اون کار میکنه رو به سیستم مشتری انتقال بدیم

    قبلا هم گفتم سه روش داره که من script رو ترجیح میدم

  12. #12

    نقل قول: مشکل اتصال localdb در سیستم ۳۲ بیت

    آهان من خود mdf ldf و تو یک پوشه قرار میدیم تو برنامه

    دوست عزیز خیلی ممنون دستت دردنکنه

تاپیک های مشابه

  1. مبتدی: مشکل فونت برنامه در سیستم های دیگه
    نوشته شده توسط aftabeshargh در بخش VB.NET
    پاسخ: 6
    آخرین پست: سه شنبه 23 اسفند 1390, 22:20 عصر
  2. سوال: مشکل با lightBOX در سیستم شیرترانیکس
    نوشته شده توسط reza-shady در بخش jQuery
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 12 آذر 1390, 11:19 صبح
  3. مشکل با جستجو در سیستم جدید برنامه نویس
    نوشته شده توسط delasaee در بخش گفتگو با مسئولین سایت، درخواست و پیشنهاد
    پاسخ: 4
    آخرین پست: چهارشنبه 11 خرداد 1390, 17:51 عصر
  4. مشكل توزيع برنامه در سيستم هاي متفاوت و زبان فارسي
    نوشته شده توسط javad_r_85 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 4
    آخرین پست: جمعه 20 اسفند 1389, 12:36 عصر
  5. مشکل Config تلفن در سیستم گویا با 4 خط
    نوشته شده توسط فرزاد دلفی باز در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 13
    آخرین پست: سه شنبه 05 تیر 1386, 20:32 عصر

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •