نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: مشکل صفحه بندی جدول

  1. #1

    مشکل صفحه بندی جدول

    سلام به همه دوستانمن باتوجه به این لینک
    http://www.c-sharpcorner.com/article...and-bootstrap/

    جدولم ودرست کردم ولی برای css اون وصفحه بندی Table از jquery.datatable.min.js استفاده کردم
    مشکلم اینه که وقتی جدولم وبا متد loaddata() داخل لینک میسازم دیگه صفحه بندی روش اعمال نمیشه
    اگر لطف کنید کمکم کنید ممنون میشم
    چکارکنم که جدول وبا اسکریپت بسازم که به ازای هر عمل درج وویرایش وحذف مجبور به رفرش صفحه نشم وهمچنین صفحه بندی هم داشته باشم؟

  2. #2

    نقل قول: مشکل صفحه بندی جدول

    دوستان خواهش میکنم لطف کنید راهنمایی کنید
    من میخوام جدولم وبا ajax بسازم وچهارعمل اصلی دراون به صورت مودال بازبشه وبدون رفرش صفحه جدولم آپدیت بشه وهمچنین پیج بندی هم داشته باشه
    مشکلم اینه وقتی جدول وبا ajax میسازم دیگه jquery.datatable کار نمیکنه وصفحه بندی نمیشه

  3. #3

    نقل قول: مشکل صفحه بندی جدول



    var myDataTable = $('#filtertable_data').DataTable();
    myDataTable.ajax.reload();


  4. #4

    نقل قول: مشکل صفحه بندی جدول

    ممنونم از راهنماییتون لطف کردین
    امامیشه یکم بیشتر توضیح بدید ؟مرسی

  5. #5

    نقل قول: مشکل صفحه بندی جدول


  6. #6

    نقل قول: مشکل صفحه بندی جدول

    نقل قول نوشته شده توسط asiehmohammadian مشاهده تاپیک
    ممنونم از راهنماییتون لطف کردین
    امامیشه یکم بیشتر توضیح بدید ؟مرسی
    خواهش میکنم. ببینید کافی هست که شما اون جایی که میخواید گریدتون رفرش بشه(یعنی بعد عملیات crud) از ajax.reload() روی DataTable تون استفاده کنید که توی مثالی که من زدم دارای ای دی برابر filtertable_data هست

  7. #7

    نقل قول: مشکل صفحه بندی جدول

    نقل قول نوشته شده توسط adameh_bahal مشاهده تاپیک
    خواهش میکنم. ببینید کافی هست که شما اون جایی که میخواید گریدتون رفرش بشه(یعنی بعد عملیات crud) از ajax.reload() روی DataTable تون استفاده کنید که توی مثالی که من زدم دارای ای دی برابر filtertable_data هست
    ممنونم، ببخشید یه سوال دیگه هم داشتم
    الان باتوجه به اون لینکی که من گذاشتم گرید توسط متدی به اسم loaddata ساخته میشه که پس از عملیات crud دوباره صدا زده میشه ودرست هم عمل میکنه ولی چون برای صفحه بندی واستایل گرید از jquery.datatable استفاده کردم وگرید وبامتد loaddata ساختم دیگه گرید پیج بندی نمیشه
    الان این توضیحی که شما دادید وباید بعد از صدا زدن loaddata در آخر هرعمل crud استفاده کنم ؟
    ببخشید خیلی سوال میپرسم ولی گیج شدم

    درواقع من بااستفاده از اون لینکی که گذاشتم گریدم وبا ajax ساختم وتمام عملیات crud هم به درستی درش کار میکنه وهیچ مشکلی ندارم
    تنها مشکلم اینه که برای صفحه بندی واستایل گرید از jquery.datatable استفاده کردم وحالا که گرید وباajax میسازم دیگه پیج بندی واعمال نمیکنه
    اینطور به نظر میاد که دیگه گرید ودیتای اون ونمیشناسه که بتونه صفحه بندی وروش اعمال کنه ومن نمیفهمم چرا ؟!!!!

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 13
    آخرین پست: دوشنبه 22 اردیبهشت 1393, 12:32 عصر
  2. مشکل صفحه بندی مطالب
    نوشته شده توسط p30online در بخش PHP
    پاسخ: 0
    آخرین پست: سه شنبه 12 فروردین 1393, 17:57 عصر
  3. سوال: مشکل صفحه بندی در Gridview با بایند دستی
    نوشته شده توسط ho0rezam در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 30 شهریور 1390, 18:36 عصر
  4. مشکل صفحه بندی
    نوشته شده توسط radan63 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 3
    آخرین پست: چهارشنبه 06 اردیبهشت 1385, 07:43 صبح
  5. مشکل در صفحه بندی رکوردها
    نوشته شده توسط jannati در بخش Classic ASP
    پاسخ: 5
    آخرین پست: سه شنبه 03 شهریور 1383, 22:51 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •