نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: درخواست تحلیل این کد شرط if (مشکل بررسی)

  1. #1

    درخواست تحلیل این کد شرط if (مشکل بررسی)

    سلام دوستان عزیز
    میخوام محتویات تکست باکس و محتویات لیست باکسو باهم مقایسه کنم
    کد زیر :
    کد HTML:
                if (listBox1.SelectedIndex == listBox1.FindString(textBox1.Text))
                {
                    MessageBox.Show("فعال سازی انجام شد");
    
                }
                else
                {
                    MessageBox.Show("فعال سازی انجام نشد");
                }
    این کد رو نوشتم
    حالا اگه محتویات داخل تکست باکس توی لیست باکس درست باشه یا نباشه پیام "فعال سازی انجام شد" میده
    ولی میخوام در صورت برابر بودن تکست باکس با لیست باکس پیام "فعال سازی انجام شد" بده
    ممنون میشم راهنمایی کنید

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار negar442
    تاریخ عضویت
    تیر 1393
    محل زندگی
    مازندران
    پست
    210

    نقل قول: درخواست تحلیل این کد شرط if (مشکل بررسی)

    اون چیزی که من تست کردم حاصلش این بود که اگه رشته داخل تکست باکس در لیست باکس باشه پیغام «فعال سازی انجام نشد» رو میده
    و اگه رشته داخل تکست باکس در لیست باکس نباشه پیغام «فعال سازی انجام شد» رو میده

    این یعنی کد فعلی شما برعکس داره کار میکنه.
    برای حل این مشکل فقط کافیه به جای == در خط اول از =! استفاده کنید.

  3. #3

    نقل قول: درخواست تحلیل این کد شرط if (مشکل بررسی)

    نقل قول نوشته شده توسط negar442 مشاهده تاپیک
    اون چیزی که من تست کردم حاصلش این بود که اگه رشته داخل تکست باکس در لیست باکس باشه پیغام «فعال سازی انجام نشد» رو میده
    و اگه رشته داخل تکست باکس در لیست باکس نباشه پیغام «فعال سازی انجام شد» رو میده

    این یعنی کد فعلی شما برعکس داره کار میکنه.
    برای حل این مشکل فقط کافیه به جای == در خط اول از =! استفاده کنید.
    خیلی ممنون مشکل حل شد
    فقط یه سوال دیگه
    الان اگه رشته داخل تکست باکس در لیست باکس باشه پیام فعال سازی میده
    حالا چیکار کنم گه اون رشته رو در لیست باکس انتخاب کنه ؟

  4. #4
    مدیر بخش آواتار danialafshari
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    هر کجا هستم باشم آسمان مال من است
    پست
    2,909

    نقل قول: درخواست تحلیل این کد شرط if (مشکل بررسی)

    حالا چیکار کنم گه اون رشته رو در لیست باکس انتخاب کنه ؟
    با سلام
    کافیه در قسمت شرط فعال سازی کد زیر را اضافه کنید:

    listBox1.SelectedItem = textBox1.Text;


    کد کلی :

    if (listBox1.SelectedIndex != listBox1.FindString(textBox1.Text))
    {
    listBox1.SelectedItem = textBox1.Text;
    MessageBox.Show("فعال سازی انجام شد");
    }
    else
    {
    MessageBox.Show("فعال سازی انجام نشد");
    }

    موفق باشید
    لطفاً از پرسیدن سوال در خصوصی خودداری کنید.
    قبل از ایجاد تاپیک، حتماً قوانین سایت را مطالعه فرمایید.
    قوانین پرسش های دانشجویی
    برای درست وارد شدن کد در قالب C#‎‎‎ سایت، ابتدا کد رو درون Notepad.exe کپی سپس از اونجا به سایت در قالب C#‎‎‎ منتفل کنید
    نرم افزار code manager دستیار برنامه نویسان جهت نگهداری کد ها

تاپیک های مشابه

  1. حرفه ای: درخواست تحلیل این کد برای بررسی مقدار از روی هاست
    نوشته شده توسط soheilnew در بخش C#‎‎
    پاسخ: 4
    آخرین پست: چهارشنبه 09 فروردین 1396, 23:48 عصر
  2. سوال: تحلیل این کد که از اشاره گر this استفاده کرده؟
    نوشته شده توسط complexcoding در بخش برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 3
    آخرین پست: جمعه 18 فروردین 1391, 23:46 عصر
  3. سوال: درخواست تبدیل این کد از html به php فوری..
    نوشته شده توسط کلبه دار در بخش PHP
    پاسخ: 3
    آخرین پست: سه شنبه 18 بهمن 1390, 19:20 عصر
  4. سوال: درخواست ادامه این کد ؟
    نوشته شده توسط salehvasaleh در بخش C#‎‎
    پاسخ: 5
    آخرین پست: دوشنبه 03 بهمن 1390, 18:21 عصر
  5. درخواست تبدیل این کد به جاوا
    نوشته شده توسط www.downallfa.com در بخش برنامه‌نویسی جاوا
    پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 18 اسفند 1389, 14:30 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •