نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: مشکل در دیتاگرید و دیتابیس اکسس

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار samiasoft
    تاریخ عضویت
    مهر 1391
    محل زندگی
    اردبیل
    پست
    1,242

    مشکل در دیتاگرید و دیتابیس اکسس

    سلام دوستان

    در طراحی دیتابیس کدوم حالت زیر بهتره ؟
    حالت اول سورس دیتاگرید را برابر دیتاتیبل قرار بدیم
    حالت دوم سورس دیتاگرید برابر BindingSource قرار بدیم


    من مشکل کلی که دارم این هستش که بعد ثبت داده هام ...داده های وارد شده یا ویرایش شده در جدولم نمایش داده نمیشه که برای اینکار بایستی دوباره اطلاعات را از اول وارد دیتاگرید کنم .که خب من نمیخوام اینکارو کنم...چگونه میتونم هنگام درج رکورد جدید همون موقع در دیتاگرید اضافه بشه بدون اینکه دوباره کل دیتابیس را فراخوانی کنم.
    آخرین ویرایش به وسیله samiasoft : پنج شنبه 17 فروردین 1396 در 02:03 صبح

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار samiasoft
    تاریخ عضویت
    مهر 1391
    محل زندگی
    اردبیل
    پست
    1,242

    نقل قول: مشکل در دیتاگرید و دیتابیس اکسس

    ممنون از دوستان که کمکی در این رابطه نکردند من بدین صورت اومدم نوشتم ....ممنون میشوم نظراتتون رو در این باره بگید ....

    ستون های جدولم : esm,dat,fnumber,numer,IDNumber نام جدول : Table2
    نکته : ستون IDNumber ازنوع نامبر هست و کلید اصلی دیتابیس می باشد.

    Imports System.Data.OleDb
    Module Module1
    Public connect As New OleDbConnection("Provider=Microsoft.Jet.OLEDB.4.0; Data Source=" & Application.StartupPath & "/data.mdb")

    End Module


    Imports System.Data.OleDb
    Imports System.Data.Common


    Dim strsql As String
    Dim Bs As New BindingSource
    Dim da As New OleDbDataAdapter
    Dim ds As New DataSet
    Dim DataRow As DataRow
    Dim tblmap As DataTableMapping


    Private Sub dbgrid()

    connect.Close()
    connect.Open()
    strsql = "select esm,dat,fnumber,numer,IDNumber from Table2 Order By IDNumber "
    da = New OleDbDataAdapter(strsql, connect)


    tblmap = da.TableMappings.Add("Table", "Table2")
    ds.Clear()
    da.Fill(ds, "Table2")
    Bs.DataSource = ds
    Bs.DataMember = "Table2"
    DataGridView1.DataSource = Bs

    connect.Close()

    End Sub


    جهت ثبت اطلاعات
     If DataGridView1.Rows.Count < 1 Then            'وقتی که ردیف خالی هست
    TextBox5.Text = 1
    Else
    Dim m As Integer = DataGridView1.Rows.Count - 1
    TextBox5.Text = DataGridView1.Rows(m).Cells(4).Value + 1
    End If


    Dim CB As New OleDbCommandBuilder(da)
    DataRow = ds.Tables(0).NewRow
    DataRow("esm") = TextBox4.Text
    DataRow("dat") = TextBox3.Text
    DataRow("fnumber") = TextBox2.Text
    DataRow("numer") = TextBox1.Text
    DataRow("IDNumber") = TextBox5.Text
    ds.Tables("Table2").Rows.Add(DataRow)


    da.InsertCommand = CB.GetInsertCommand
    da.Update(ds)


    جهت ویرایش :
    Dim i As Integer = DataGridView1.SelectedRows(0).Index 
    ds.Tables("Table2").Rows(i).Item("esm") = TextBox4.Text
    ds.Tables("Table2").Rows(i).Item("dat") = TextBox3.Text
    ds.Tables("Table2").Rows(i).Item("fnumber") = TextBox2.Text
    ds.Tables("Table2").Rows(i).Item("numer") = TextBox1.Text


    Dim CB As New OleDbCommandBuilder(da)
    da.UpdateCommand = CB.GetUpdateCommand
    da.Update(ds)


    جهت حذف
     
    Dim i As Integer = DataGridView1.SelectedRows(0).Index
    ds.Tables(0).Rows(i).Delete()
    Dim Cb As New OleDbCommandBuilder(da)
    da.DeleteCommand = Cb.GetDeleteCommand
    da.Update(ds, "Table")


    جهت جستجو :
      Dim FILD As String 
    FILD = "esm"
    Bs.Filter = FILD & " like '%" & TextBox6.Text & "%' "


    قکر میکنم بهینه تراین روش در این زمینه باشه یا اینکه اشتباه میکنم ؟
    آخرین ویرایش به وسیله samiasoft : پنج شنبه 17 فروردین 1396 در 03:24 صبح

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار samiasoft
    تاریخ عضویت
    مهر 1391
    محل زندگی
    اردبیل
    پست
    1,242

    نقل قول: مشکل در دیتاگرید و دیتابیس اکسس

    آیا در کدهای بالا دستور زیر هم بایستی بنویسم هنگام حذف یا ثبت یا ویرایش؟

    ds.Tables(0).AcceptChanges()
    آخرین ویرایش به وسیله samiasoft : پنج شنبه 17 فروردین 1396 در 18:30 عصر

تاپیک های مشابه

  1. سوال: مشکل در اتصال به دیتابیس اکسس با پسورد
    نوشته شده توسط Pedram_Parsian در بخش C#‎‎
    پاسخ: 7
    آخرین پست: سه شنبه 06 اسفند 1392, 00:37 صبح
  2. مشکل در جستجو با دیتابیس اکسس
    نوشته شده توسط bftarane در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 22 مهر 1392, 08:45 صبح
  3. سوال: مشكل در ارتباط با ديتابيس اكسس + متن خطا
    نوشته شده توسط barnamenevisjavan در بخش C#‎‎
    پاسخ: 2
    آخرین پست: سه شنبه 03 مرداد 1391, 00:33 صبح
  4. سوال: مشکل در Splitt کردن دیتابیس اکسس
    نوشته شده توسط wolfstander در بخش Access
    پاسخ: 4
    آخرین پست: یک شنبه 04 مرداد 1388, 15:31 عصر
  5. مشکل در ارتباط با دیتابیس اکسس 2007
    نوشته شده توسط mazy12 در بخش مطالب مرتبط با بانکهای اطلاعاتی در VB6
    پاسخ: 4
    آخرین پست: چهارشنبه 19 فروردین 1388, 09:21 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •