نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: ارسال فایل به سرور بدون فرم و با ایجکس

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار ravand
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    راوند کاشان
    پست
    3,378

    ارسال فایل به سرور بدون فرم و با ایجکس

    سلام
    من میخوام با جاوا اسکریپت فایلی رو به سرور ارسال کنم اونم به تکنولوژی ایجکس. نمیخوام از فرم هم استفاده کنم. از جی کوئری و کتابخانه های دگه هم نمیخوام استفاده کنم.

    اینجا یه مثالی گذاشته:
    http://stackoverflow.com/questions/1...d-without-form
    کد HTML:
    var xmlHttpRequest = new XMLHttpRequest();
    
    var file = ...file handle...
    var fileName = ...file name...
    var target = ...target...
    var mimeType = ...mime type...
    
    xmlHttpRequest.open('POST', target, true);
    xmlHttpRequest.setRequestHeader('Content-Type', mimeType);
    xmlHttpRequest.setRequestHeader('Content-Disposition', 'attachment; filename="' + fileName + '"');
    xmlHttpRequest.send(file);
    ولی نگفته باید به جای ...file handle... چی قرار بدم؟

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار plague
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    اهواز
    پست
    2,360

    نقل قول: ارسال فایل به سرور بدون فرم و با ایجکس

    چرا زا formData استفاده نمیکنی ؟


    var myFormData = new FormData();
    myFormData.append('pictureFile', pictureInput.files[0]);

    xmlHttpRequest.send(FormData);

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار ravand
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    راوند کاشان
    پست
    3,378

    نقل قول: ارسال فایل به سرور بدون فرم و با ایجکس

    نقل قول نوشته شده توسط plague مشاهده تاپیک
    چرا زا formData استفاده نمیکنی ؟


    var myFormData = new FormData();
    myFormData.append('pictureFile', pictureInput.files[0]);

    xmlHttpRequest.send(FormData);
    نمیخوام ازش استفاده کنم چون توی qml ازش پشتیبانی نمیشه.
    اگه راهی رو میشناسید که به new FormData() نیاز نداشت بگید. از کتابخانه های جاوا اسکریپت مثل جی کوئری هم نمیخوام استفاده کنم.

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار plague
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    اهواز
    پست
    2,360

    نقل قول: ارسال فایل به سرور بدون فرم و با ایجکس

    خب من تا حالا انجام ندادم ولی تو مثال اولی که خودت زدی handle file یه چیزی شبیه به این میشه
    document.getElementById('xxxx').files[0]

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار ravand
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    راوند کاشان
    پست
    3,378

    نقل قول: ارسال فایل به سرور بدون فرم و با ایجکس

    فکر میکنم یه چیزی کم داره:
    کد HTML:
    <!DOCTYPE html>
    <html>
    <head>
                    <meta charset="utf-8">
    <script>
    function tabe(){  
    var xmlHttpRequest = new XMLHttpRequest();
        xmlHttpRequest.addEventListener('load', function(){
           alert(this.responseText);
        });
                    var myFileList = document.getElementById('files').files;
                    var file = myFileList[0];
                    var filename = file.name;
                    var mimeType = file.type;
    xmlHttpRequest.open('POST', "get.php", true);
    xmlHttpRequest.setRequestHeader('Content-Type', mimeType);
    xmlHttpRequest.setRequestHeader('Content-Disposition', 'attachment; filename="' + filename + '"');
    xmlHttpRequest.send(file);
    }
    </script>
    </head>
    <body>
    <form action="get.php" enctype="multipart/form-data" method="post">
                    <input id="files" name="filename" type="file">
                    <input type="button" value="آپلود فایل" onclick="tabe();">
    </form>
    </body>
    </html>
    چون مقدار خالی ارسال میکنه.

تاپیک های مشابه

  1. ارسال فايل به سرور با كتابخانه volley
    نوشته شده توسط reza_web در بخش Android Studio
    پاسخ: 13
    آخرین پست: چهارشنبه 22 دی 1395, 14:50 عصر
  2. اشکال در ارسال فایل به سرور
    نوشته شده توسط m110_110 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 11
    آخرین پست: شنبه 23 آذر 1387, 17:24 عصر
  3. ارسال فایل به سرور
    نوشته شده توسط <برنامه نویس> در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 5
    آخرین پست: دوشنبه 30 بهمن 1385, 10:07 صبح
  4. پاسخ: 8
    آخرین پست: شنبه 19 فروردین 1385, 22:45 عصر
  5. آموزشی : ارسال فایل به سرور توسط کاربران
    نوشته شده توسط MFCGalaxy در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 19 فروردین 1383, 15:31 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •